Wilkołaki sezon 3 (gra)

Głos na Ammona

strzelajcie na oślep prosze bardzo ale jeżeli stracimy dzisiaj 3 ludzi to będzie wasza winy. Ja wstrzymuje się od głosu ponieważ nikt nie jest dla mnie wystarczająco podejrzany

Za to przez osoby nie głosujące wioska traci poszlaki .

Cree ma racj,e musimy głosować i wymieniać się spostrzeżeniami. I argumentować, by inni mogli się odnieść. Lecz, bądź co bądź, jest 1 dzień więc i tak ciężko ustrzelić futrzaka.

Moim zdaniem cree coś zbyt dużo gada jak na jeden dzień, a to że był wilkołakiem w poprzedniej edycji nie oznacza że nie został nim teraz aby zrobić nas w bambuko

Pora na moją interpretacje

Głosy na niewiare były najczystszym wyrazem głupoty, ale to już swoją drogą

Przebiła to jedynie kłatwa szamana....

W swojej anaalizie nie zauważyłem aby którakolwiek osoba zbytnio sie uchyliła dlatego od początku planowałem oddać głos na osobe która kompletnie się nie odzywa, albo jest wilkołakiem i siedzi cicho, albo jest afknubem który i tak byłby bezużyteczny, dlategoż

Oddaje swój głos na RaVen'a Jedyne co napisał to na kogo głosuje

Gadam bo zostałem sprowokowany, kiedy zwróciłem uwagę, że zamiast się zabrać za sytuacje w jakiej jesteśmy, zajmujemy się błahymi sprawami. Przez co stałem się potencjalnym wilkiem, teraz jestem potencjalnym wilkiem po odpowiadam na zarzuty? Zarzuty które zostały spowodowane moją uwagą, a jedynym uzasadnieniem na tą chwilę jest fakt, że ich autor nie żyje. To czyni ze mnie wilkołaka? Jeśli tak to może od razu puśćmy wioskę z dymem!

Pora na moją interpretacjeGłosy na niewiare były najczystszym wyrazem głupoty, ale to już swoją drogąPrzebiła to jedynie kłatwa szamana....W swojej anaalizie nie zauważyłem aby którakolwiek osoba zbytnio sie uchyliła dlatego od początku planowałem oddać głos na osobe która kompletnie się nie odzywa, albo jest wilkołakiem i siedzi cicho, albo jest afknubem który i tak byłby bezużyteczny, dlategożOddaje swój głos na RaVen'a Jedyne co napisał to na kogo głosuje

Więc może Ty mi wyjaśnisz jaki sens miała jego dedukcja, skoro głosy nazywasz głupotą. Jakiś argument?

Zaglosowalem na facos14, bo stwierdzil ze wie, kto nie jest wilkołakiem. Nie wiem, czy futrzak tak jawnie by sie przyznawal, wiec sadze, iz bylo to zwykle przejezyczenie.

Cree coś zbyt dużo się bronisz! Lecz nie będe teraz wysuwał pochopnych wniosków ale pamiętaj I See You

Pora na moją interpretacjeGłosy na niewiare były najczystszym wyrazem głupoty, ale to już swoją drogąPrzebiła to jedynie kłatwa szamana....W swojej anaalizie nie zauważyłem aby którakolwiek osoba zbytnio sie uchyliła dlatego od początku planowałem oddać głos na osobe która kompletnie się nie odzywa, albo jest wilkołakiem i siedzi cicho, albo jest afknubem który i tak byłby bezużyteczny, dlategożOddaje swój głos na RaVen'a Jedyne co napisał to na kogo głosuje

Zgadzam się z tobą. Na razie nie mamy dostatecznie dużo dowodów aby cokolwiek wnioskować, a RaVen jest (jak dla mnie) najbardziej podejrzany.

Oddaję swój głos na RaVeN'a

Cree coś zbyt dużo się bronisz! Lecz nie będe teraz wysuwał pochopnych wniosków ale pamiętaj I See You

Kiedy bym tego nie robił, to bym usłyszał, że nie odpieram zarzutów, bo jestem wilkiem. I tak w koło Macieju, zamiast przyglądać się wywodom, patrzcie lepiej na ręce, a dokładniej na to kto, kiedy i dlaczego głosuje na daną osobę.

Poza tym nie powiedziałem, że nie jestem wilkiem, tylko sugeruje, że argumenty nas to, że nim jestem są wyssane z palca, więc głosując na mnie, trzeba być osobą naiwną, bądź wilkiem, który chce skierować wątpliwości z dala od siebie, dlatego głosowałem na Niewiara, bo jego argumentacja była nierozsądna, jak ja jako wilk, miał bym skorzystać na tym, byście bardziej się skupili?

tak więc napisałem że będe cie obserwował nie bulwersuj sie

Zaglosowalem na facos14, bo stwierdzil ze wie, kto nie jest wilkołakiem. Nie wiem, czy futrzak tak jawnie by sie przyznawal, wiec sadze, iz bylo to zwykle przejezyczenie.

Nie twierdzę, że wiem, kto nie jest wilkołakiem, tylko myślę, że nie jest nim Cree.

Ale czemu miał bym się bulwersować :D? Gdy ktoś do mnie mówi, to odpowiadam psia mac :D!

Tak więc ja po analizie(jeśli można to tak nazwać po 1 dniu) oddaję głos na Madiriusa. Po części "analiza", po części strzał.

BTW. Nasz szaman naprawdę musiał być idiotą.

A co to? Kolejne kłótnie. Jeśli dalej tak będzie, wilki szybko powybijają mieszkańców (i pewnie nawet przejezdnych). Swój głos oddam dopiero jutro. Dziś mam zbyt mało konkretów.

pro szanuje twój głos i nie będe się bronił ponieważ nie posiadam zdolności dyplomatycznych

Gratuluję dedukcji. Następnym razem będę trzaskał jak najwięcej postów. Po co żyć jak można siedzieć i pisać?!

Następnym razem lepiej przemyśl swoją decyzję, zanim napiszesz coś na pałę...

Madirius szanuję i oświadczam, że nic do ciebie nie mam. Oddając głos nie mam żadnej pewności. Jak każdy chyba zresztą.

RaVeN święte słowa.

ide popływać na plaży panowie. idzie ktoś ze mną?

koledzy nie kłócicie się to może wywołać dużo śmierci zwykłych ludzi czyli nas albo niektórych.