No tak @Dix: Myślisz, że Cree byłby na tyle głupi, żeby głosować na swoją ofiarę?
No widzisz, o to moze mu chodzic, aby kazdy tak pomyslal jak ty.
No tak @Dix: Myślisz, że Cree byłby na tyle głupi, żeby głosować na swoją ofiarę?
MARTWI GŁOSU NIE MAJĄ
Głosuję na facos14. Tak, był edit!
Co wy macie do Eddard'a? Kolegował się z Niewiarą (który z resztą był wieśniakiem) i poszedł za jego głosem. Wy też byście tak zrobili, i się nie kłóćcie
a może eddar siedzi teraz w bibliotece i porządkuje książki?
Właśnie. Nie pozbywajcie się tak łatwo bibliotekarza, bo drugiego nie znajdziecie. Bez pochopnych wniosków. Oczywiście jak będą na niego niezbite dowody, ja również zagłosuję.
ide pościnać ananasy z palm będe za 10 minut chce ktos?
ehh, ale ludzie w dzisiejszych czasach daja soba manipulowac
Wtedy ja bym musiał zacząć, a to Niewiar oddał głos pierwszy z dziwnym argumentem, co przykuło moją uwagę. do tego to co napisał Plain, matematyka nie kłamie, rachunek prawdopodobieństwa. No i dalej nikt nie potrafił uzasadnić czemu niby miał bym być wilkiem, jedyny szlak to uzasadnienie martwego wieśniaka i to naiwne, no chyba, że zgadzacie się z tym, że mogę być wilkiem, bo napisałem, że zamiast się bawić, lepiej pomyśleć nad zagrożeniem. Jeśli ktoś oddaje głos na tej zasadzie, to też jest w moich oczach naiwny lub podejrzany, a jak już się przekonaliśmy - naiwni umierają szybko.
a jak już się przekonaliśmy - naiwni umierają szybko.
Masz rację. W 1. sezonie taki właśnie byłem... Co do tematu, popieram Cree'a. On po prostu nie może być wilkiem. Wiem to, choć sam nie wiem skąd.
Wygląda na to, że teraz wszyscy idą na mnie. Trudno. ProPrzemo- miałeś być moim asystentem. Przejmij moją bibliotekę. Maridius- w mojej pracowni na biurku jest parę fiolek z czerwonym płynem, weź je sobie, to twoje lekarstwo. A ten głos to rzeczywiście Niewiara mnie przekonał, ale wyjście akurat nie ma z tym związku. A jutro miałem dostać miecz od shield'a... Landrynus, płyn możesz sobie zachować. I chciałbym, żeby zabito mnie moim wybuchowym płynem. Wybucha w ciągu ok. 13 sek. więc lepiej od razu się oddalić. Do widzenia wszystkim, wygląda na to, że straciliście swego jedynego księgarza.
eddard dziękuje za twoją troskę o moje zdrowie, szkoda żę kiedy znowu coś mi się stanie już cię nie będzie.
Wiecie co?
Podsumowując wasze wypowiedzi, uważam, że rzucacie głosy i podejrzenia na oślep. Z tego, co mi wiadomo, miał to być sezon dla weteranów tej gry, którzy umieją logicznie myśleć. A nie rzucać mięsem na lewo i prawo.
Nie chciałbym tą wypowiedzią urazić Cree, który jak na razie wydaje się być jedyną, racjonalnie myślącą osobą w tej grze. Reszta to albo pierdzieli przez 12+ stron jakieś durne rolplejowe gadki, albo głosują na oślep.
Chciałbym powiedzieć jedną rzecz:
- Chyba każdy się zgodzi, że jest to gra, co nie?
- A gry są w zasadzie interaktywną formą rozrywki.
- A rozrywka ma być tzw. funem.
- I nie chcę nikogo obrażać, ale "pierdzielenie rolplejowych gadek przez 12+ stron" jest dla mnie funem.
- I, choć w tej grze jest rywalizacja, to NIE SĄ, powtarzam NIE SĄ, przysłowiowe "zawody o złote kalesony".
Dziękuję, dobranoc.
Zmieniam głos na facos14.
On po prostu nie może być wilkiem. Wiem to, choć sam nie wiem skąd.
Ta, co jeszcze.
Na Eddarda i tak nie ma żadnych poszlak, a takie wypowiedzi już do czegoś prowadzą.
wiedziałem, że to nie może się po jednym dniu udać. Zmieniam głos na eddarDa w takim razie, choć to głos tak samo wiarygodny jak ten pierwszy - bardziej strzał, aniżeli wybór po analizie.
przyjrzałbym się też dixellowi. Reszta wydaje mi się przed dzisiejszym wyrokiem przezroczysta.
strzelajcie na oślep prosze bardzo ale jeżeli stracimy dzisiaj 3 ludzi to będzie wasza winy. Ja wstrzymuje się od głosu ponieważ nikt nie jest dla mnie wystarczająco podejrzany
Nie, żeby to jakoś specjalnie mnie to wkurzało, ale mam na imię eddard ,a nie eddar
Idę przygotować składniki wybuchowego płynu. Będą czekać w fiolkach obok lekarstwa Madiriusa. Po prostu zmieszać. I'm ready to die.
tylko nie rozwalać mi lekarstw