Wilkołaki sezon 3 (gra)

Za Eddard'a to i ja się napije.Niech spoczywa w pokoju.A kto teraz zajmie jego miejsce?Bo chyba ktos musi sprzedawac jego mikstury oraz ksiazki.

A czy ktokolwiek umie czytaj jak on? W sumie sprzedawca nie musi posiadać takich umiejętności, ale jednak czasami musiałby doradzić, co kupić. Podobnie z miksturami...

koledzy miałem koszmar miasteczko się pali a my walczymy z wilkami to było straszne idę poczytać o wilkach niech ktoś stoi na czatach

Ja mogę postać.Dzisiaj i tak idę późno spać.

Wilkołaki podatne na srebro ogień i wodę święconą no cóż przynajmniej to.

Panowie, myślcie trzeźwo. Wilki już dziś nie zaatakują. Spokojnie. Już wybrały ofiarę mordu. Zapraszam z kolei na rum (tak, rum). Stawiam ja z przyczyn śmierci mego przyjaciela. Chodźcie!

no dobrze chodź nesquik napijmy się ale mało muszę być trzeźwy.

pakit0 zastępuje miejsce Fengora, która umarł ze starości w swoim domu. Pakit0 jest kuzynem Fengora, który przybył ze Starego Świata pochować ciało swojego krewnego, jednak chyba zostanie na wyspie na dłużej.

Witamy nowego :D

Napijmy się za nowego i za to by następne głosowanie było trafne a także za wasze zdrowie przyjaciele.

pentakill? :rolleyes:

Jesus-Resurrection-Pictures-07.jpg

GRACZ eddard został wskrzeszony

jej eddard

Hey, ty nowy! Tak, ty! Wyglądasz mi na rosłego męża. Nie szukasz może roboty, chłopcze? Widzisz, mój były ochroniarz został... powiedzmy na rozerwany na strzępy przez... yyy... fanów. Tak, fanów! Będziesz miał dożywotni (nie ręczę, ile będzie to będzie trwać) dostęp do asortymentu karczmy - For Free!

@Up2: Heh, a jednak nie trzeba szukać nowego alchemika :D Tylko dlaczego ksiądz nie wskrzesił szamana? Trochę bez sensu :D

Ludzie światło z nieba, Z NIEBA!

Widzę ludzie tutaj nie mogą się doczekać aż użyją mocy :rolleyes: .

Widzę ludzie tutaj nie mogą się doczekać aż użyje mocy .

Hehe :D Tylko jak wcześniej napisałem - na cholerę (bez urazy) wskrzesił chłopa a nie szamana?

bo szaman by nas wszystkich pomordowal

Ludzie Eddard żyje toż to cud!!!!!

Z tej okazji pół litra rumu poproszę!

@nesquik: tylko pół litra? Na taką okazję? Lać 2 litry? :P

A niech będą i 2.W końcu takie cos nie zdarza się co dzień.