Wilkołaki sezon 3 (gra)

Już leję :D

@Edit: f*ck, nie lubię zaczynać nowej strony. nikt nie przegapi tego komenta i będziecie go teraz cytować :/

też poproszę! niech balanga się odbędzie!

Ahhhhh pyszne.Ile się należy?

Czytaj uważnie mój przyjacielu. Z powodu zmartwychwstania (bo jest to zmartwychwstanie), dziś ja stawiam :D

Jesli tak to poprosze jeszcze drugie tyle :D

Hmmmm barman chyba już sobie poszedł.No cóż sam sobie naleje

Dobra więcej już nie zmieszczę czas spać.

panowie, ale robiac taki spam tylko pomagacie wilkom, nie ma mnie 2 godzin i juz taki spam, i gdzie ja pozniej mam przeczytac wszystkie posty i przeanalizowac je...

eddgar nie moze dojsc do siebie (nic nie pisze) a my sie radujemy

Mój drogi przyjacielu!!! Ty żyjesz, lecz ciągle śpisz. Nie martw się zaopiekuję się tobą tak jak ty opiekowałeś się mną.

witajcie! Gospodarzu facos14 wczoraj miałeś postawić mi piwo.

Ło rany Madirius dzięki. Ta otchłań śmierci to jakieś kompletne zadupie! Ni karczmy, ni kowala... Normalnie aż się żyć nie chce! Ale dobra, wróciłem. Za jakiś kwadrans będę miał dostawę nowych książek. A, zapomniałem dodać, cena Chorego Pottera XXXVIII to teraz 3 złota.

panowie, ale robiac taki spam tylko pomagacie wilkom, nie ma mnie 2 godzin i juz taki spam, i gdzie ja pozniej mam przeczytac wszystkie posty i przeanalizowac je...

Zgadzam się z tobą -_- My tu musimy wilkołaki wykryć, a wy kilkunastu stronny spam robicie :( Jeżeli nadal tak będziemy ignorować niebezpieczeństwo które nam zagraża to to się źle skończy -_- Oczywiście trochę Roleplejowania nie zaszkodzi, ale tu chodzi o wykrycie bestii, a nie "nalej mi 2 litry", "byłeś mi winny trzy litry" Musimy zrobić burzę mózgów(patrz sezon 1) i wykryjemy wilkołaki :(

oj tam, oj tam

Zgadzam się z tobą My tu musimy wilkołaki wykryć, a wy kilkunastu stronny spam robicie Jeżeli nadal tak będziemy ignorować niebezpieczeństwo które nam zagraża to to się źle skończy Oczywiście trochę Roleplejowania nie zaszkodzi, ale tu chodzi o wykrycie bestii, a nie "nalej mi 2 litry", "byłeś mi winny trzy litry" Musimy zrobić burzę mózgów(patrz sezon 1) i wykryjemy wilkołaki

Dokładnie.

W pierwszym sezonie praktycznie nie było żadnego rolplejowania, i wykryli wszystkie wilkołaki. W 2. sezonie było trochę rolplejowania, i wilkołaki wygrały. A teraz? Boję się nawet myśleć <_<

Ech, za dużo tego wszystkiego. W sumie to najlepszy był 1. sezon, gdzie ta gra polegała na dedukcji, gdzie ludzie chcieli po prostu wygrać, używając logicznego myślenia, sprawdzić się...

A teraz, to najpierw strzelali, głosowali na oślep, a potem płaczą, że ktoś zginął, choć sami na niego głosowali. Idę się upić. To chyba najrozsądniejsze wyjście.

Barman, kolejka dla wszystkich.

Dokładnie, w 1. sezonie nam się udało bo było dużo rzucania podejrzeń, a teraz? Jak będziemy zachowywać się tak samo jak teraz to wątpię by ta wioska do piątku przetrwała -__-

Przetrwa może i dłużej, bo musimy wybić all swoich + wilki mają jeszcze swoje mordy, a nuż strzelą, i padnie na wilka :P

Hmmmm czyli najlepiej będzie jak wszyscy będziemy cicho i nic nie pisali?

rzuć na kogoś niesportowe spojrzenie i zobacz co odpisze

Myśli < Fengor pamiętam te nasze zabawy... te nasze kłótnie ale jak to kuzyni... nasze podróże,które trwały parę godzin a nawet kilka dni.Nigdy cię nie zapomnę ! < ociera łzy > Witajcie mieszkańcy Gardos tak pewnie myślicie co taki wieśniak robi na takiej wyspie.Dostałem wiadomość,że mój kuzyn Fengor umarł ze starości w swoim małym i przytulnym domku przy morzu.Przybyłem ze Starego Świata kilka tysięcy mil musiałem pokonać aby się tu pokazać,ale co się nie robi dla Fengora.Słyszałem przez przypadek jak przechodziłem koło jakieś karczmy o pracy... taak to musiał być ochroniarz, kiedyś się robiło w polu posiadam trochę siły ale dobrze władam mieczem.Szukam też jakiegoś przewodnika,który mnie oprowadzi po tej cudnej wyspie. < posprzątał w domu po swoim kuzynie i sam się w nim udomowił na jakiś czas >

Hmmmm czyli najlepiej będzie jak wszyscy będziemy cicho i nic nie pisali?

Sugeruję tylko żeby przestać siedzieć i czekać aż wskazówka spadnie z nieba, ale zacząć się zastanawiać kto jest wilkiem.

rzuć na kogoś niesportowe spojrzenie i zobacz co odpisze

Dokładnie o coś takiego mi chodzi. :)

moze bedziemy rzucac typy np:

imię

dlaczego 1

dlaczego 2

wątpliwości 1

wątpliwości 2

ewentualnie jeszcze :

na pewno nie bo ...