Wilkołaki sezon 3 (gra)

Jesteście dziwnie radośni, jak na sytuację w której się znaleźliście.

"Znaleźliście"? Jakaś aluzja? :P

A tak serio dosiądź się do nas, obgadamy parę spraw jak przystało na porządnych chopców!

Co do Menu postaram się dzisiaj je uzupełnić. Do tego czasu piwo na koszt karczmy!

Aye, trzeba sobie klientów przyprawić :D

Dokładnie nie ma co się martwić. To że przedstawiciele futrzastych tutaj są nie musi oznaczać że będę biegał i płakał. Mam lepsze rzeczy do roboty a jako że łowienie ryb to moje hobby to z niego nie zrezygnuje. Shield na jakie szczegóły czekasz?

Jak piwko na koszt karczmy to polej no byle szybko :)

Facos trafna myśl. Być może futerkowy potworek się wydał .

To ja małe piwko zamówię, do mojej pracy trzeba być trzeźwym. Sprzedam zestaw wszystkich 38 części Chorego Pottera za tylko 110 złota!

@Niewiara: Z Cree'em żartowałem tylko :D Nie chcę, żeby przeze mnie go spalono, broń Boże :P

Zdaje sobie z tego sprawę..

Facos nie obrazisz się jak poczęstuje gości trunkiem z własnego wyrobu??

Jeżeli chcesz mogę cię zaopatrywać w mocniejsze trunki bo trochę świata się zwiedziło to zna się wiele receptur na dobry mocny alkohol a i zapasy mam spore :)

rum.jpg

Facos no lej te piwo! Pamiętasz druhu nasze wyprawy na morze? To były czasy! Teraz przyszło nam-starym wilkom morskim przy browarze chwie spędzać Ehh.

Wybawco! Prawdę mówiąc szukałem jakiegoś dostawcę rumu, czy innych denaturatów, więc spadasz mi z nieba :D

Częstuj, częstuj, byle byście mi knajpy nie zdemolowali. Jeszcze jej nie ubezpieczyłem :P

Btw, kto jest burmajstrem?

@ProGmR: A kto by zapomniał :) Jak chcesz, to skosztuj trunku Niewiary - jeśli twoim zdaniem będzie, dajmy na to "w miarę", zatrudniam go :D

Kolejka dla wszystkich panowie pijmy za zdrowie nasze aby nam się dobrze żyło :D

Cholera wie kto. Ktoś chce zamówić jakąś książkę, której nie ma w mojej księgarni? Będę dzisiaj kruka wysyłać z zamówieniem więc do 12 mogę poczekać.

Jakbyś miał jakąś o rybach rzadkich to chętnie bym kupił. Barmanie drogi oprócz rumu mogę dostarczać ci rybki. Uwędzona ryba to raj dla ust :)

Dało by radę :"Wiedźmiarz" pióra Żabkowskiego? A jak tak, to ile bym był winny?

@Niewiara: Jak sporządzę Menu, obgadamy towary przez PW, ok?

a masz moze eddard jakas ksiazke, ktora pomoze mi nauczyc sie walki mieczem? Zostal mi miecz po moim pradziadzie paladynie, moze uda mi sie obronic przed tymi bestiami

To jest na półce zaraz wracam. <Minęły 2 minuty>

@facos Tutaj, będzie 1.50.

@Yamakazu Jaki miecz? Dwuręczny? Bo mam książkę o dwu i jednoręcznych, ale o 14 powinienem dostać taką o półtorakach.

For Me? Znaczy się książka?

@Facos- nie ma problemu

@Yamakazu- Twój pradziad musiał być szlachetnym człowiekiem

@Facos tak

eddard, dwureczny... przynajmniej tak mi sie wydaje

Dobrze coś się znajdzie <biegnie do księgarni i z powrotem Mam! "Sztuka władania mieczem dwuręcznym-krótki przewodnik i spis taktyk" pióra Bun Khu. Stare dzieje, to będzie 3 złota.

Proszę, 2 złote monety.

Reszty nie trzeba :D