no to ładnie... następny wilkołak.
Wilkołaki sezon 3 (gra)
Dlaczego mnie do jasnej anielki nie słuchacie?! RaVeN! To jest zło pierwotne! Przejrzyjcie na oczy! A i Madirius: Please Shut Up. Tym twoim pseudo bronieniem RaVeN'a tylko zwracasz na siebie uwagę. Bez urazy.
kurde facos14 nie spinaj się bo kłótnie nic nie zdziałają zrobiliście taki trójkąt kłótni a moim zdaniem BlastBlue jakiś taki cichy wraz z ProPrzemo
chodź może ktoś mnie naprowadzi na trop może wiecie więcej i boicie się przedstawiać ogólnie
jak tak to w końcu ktoś dobrze robi musimy zmylić wilkołaki
Facos to ty swoim pierdoleniem próbujesz odwrócić od siebie uwagę zwalajac wszystkie winy na mnie i ravena
szczerze to facos dziwnie się zachowujesz tak jakbyś odwracał uwagę a ja wierzyłem ci.
Zaczynam się bać... Następny może być każdy z nas... Trzeba spalić te wilkołaki!!!!
strach może nas pogrążyć więc spiąć poślady
kogo typujecie ?
ja ciagle typuje facosa
Zaczynam się bać... Następny może być każdy z nas... Trzeba spalić te wilkołaki!!!!
Te zdanie zachęciło mnie na zagłosowanie na ciebie.
W poprzednich sezonach tak samo gadały
Głos na Xasarma
Te zdanie zachęciło mnie na zagłosowanie na ciebie.W poprzednich sezonach tak samo gadałyGłos na Xasarma
Nie mam czasu się spowiadać. Głos na Xasarma. Teraz możecie po mnie jeździć. Pozdro
głos na Xasram
nie Xasram tylko Xasarm.
PS - ja też
widze ze jako jedyny mam otwarte oczy.. glosuje na facosa
Póki co, również głosuję na Xasarma.
Ja także zagłosuje na Facosa był u mnie na 2gim miejscu,że może być wilkołakiem tak więc oddaje na niego głos.
Dla tych którzy są ślepi i idą za słowem facosa:
Za namową facosa zginęło już 2 naszych w tym jeden Barbarzyńca(Azrael) i tak nie był on zmiennokształtnym, ponieważ dzień prędzej zginął niby nasz wojownik nesqik bodajże który właśnie był tym zmiennokształtym (sądze że to on był właśnie zmiennokształtnym, ponieważ od kiedy to wilkołaki zostawiają ciała swych ofiar...). Następnego dnia zginął następny człowiek (Także za namową Facosa) a mianowicie Yamakazu, zginął on ponieważ facos ślepo twierdził że jest on futrzakiem.
I czy teraz nie widzicie? Facos namawia was abyście głosowali na naszych, a sam odwraca od siebie uwagę oraz wysyła mi na PM(nie wiem czy tylko mi) wiadomości w których prosi abym głosował na daną osobę. Jeżeli osoba która spłonie dzisiaj będzie wieśniakiem i spłonie za namową facosa to przyrzeknijcie mi że jutro spłonie właśnie Facos!
Głosuję na Xasarma
Głos na shielda.
Madirius, nawet nie próbuj ud***ć facosa. Wiem, kim jest, i jeżeli on spłonie, to przekonasz się, że byłeś w wielkim błędzie, i gwarantuję ci, że albo zostaniesz spalony na stosie zaraz po nim, albo zeżarty przez wilki.
Zmieniam głos na shielda.