Wilkołaki sezon 3 (gra)

Tak glupcze, zrob mi to samo co mojemu dziadowi paladynowi zrobili jego sasiedzi

głos na Yamakazu . Głosujesz na mnie bo poparłem facosa14 a może mnie chcecie jeszcze zabić ? jeżeli dziś padnę ja lub facos to znaczy że jesteś wilkiem Yamakazu.

Glosujcie na rexina, a jak nie bedzie wilkiem to jutro nawet sam moge sie podpalic na stosie

Coś mi się nie podobają te wasze teatrzyki. Wstępnie głosuję na RaVeNa.

Oddaje swój głos na Yamakazu - coś zaczął kręcić... wydaje mi się,że może być wilkiem.

Glosujcie na mnie gamonie, wtedy ta wioska upadnie tak jak upadla wioska mojego dziada gdy go spalili

a ja głos na facosa tak jak wczoraj

głos na rexina

shield rozumiem że jesteś następnym wilkiem ?

a ja głos na facosa tak jak wczoraj

A ty nadal swoje? :( Przykro mi to słyszeć...

Tak ja nadal swoje, ponieważ strasznie dziwacznie gadasz oraz masz swojego zwolennika Rexina...

głos na facos14 dlaczego ?

nie mam podstaw że jest wilkiem ale przez niego wszyscy zaczęli się kłócić i zapomnieli że trzeba odkryć kto jest wilkiem a nie snuć głupstwa

madirius oddwołaj to nie jestem żadnym zwolennikiem poprostu yamakzu chce się pomścić za zmiennokształtnego

Ohh, ja dziele się z Wami moimi przemyśleniami (nie bez oskarżeń), daje na RaVeN'a, a on i Madirius głosują na mnie. Wszystko spoko, ale nie idźcie za nimi jak ślepe barany. Jakie moje zdanie.

Tak ja nadal swoje, ponieważ strasznie dziwacznie gadasz oraz masz swojego zwolennika Rexina...

No i? Mógłbyś rozwinąć?

Tak wilczku, Twoje argumenty sa bardzo slabe, mam nadzieje ze sploniesz dzisiejszej nocy

Yamakazu połowa z tych osób które są wiedzą że jesteś wilkiem bo madirius shield i raven byli by przeciwko tobie a możliwe że wszyscy jesteście wilkami

tak samo jest możliwe że ty też jesteś wilkołakiem... Każdy z nas może być wilkołakiem

Ja również nie zmieniam zdania - głos na facosa.

Mój głos idzie na Yamakazu.

DZIEŃ 6

NEKROLOG

Nekrolog-symbol.png

Dzisiejszej nocy na stostie spalono Yamakazu, który był wieśniakiem.

Tej nocy wilkołaki postanowiły zaatakować dobrze już upieczone mięso Yamakazu, więc ich atak nie był szczególnie kłopotliwy dla wioski.

Jednak dziś wydarzyło się też coś ważniejszego, jeden z mieszkańców wioski został przemieniony w wilkołaka przez siewcę zarazy.