Wilkołaki sezon 3 (gra)

głosujcie, ale radzę nie zapominać o miksturkach ze statku co robią różne złudzenia ...czasem 1 dniowe lub na pokaz

W sumie racja, ale Blast nigdy nie rzucał podejrzeń bez podstaw. Nie wiem, co o tym sądzić. Nie jesteś aby wilkiem? :/

@EDIT: Ejj, nie edytuj postów, to nie sportowe...

ja nie będę się tłumaczył powiedziałem co miałem powiedzieć

może jutro głosowanie będzie na konferencji na skype czy coś chciał bym bardzo zobaczyć wasze miny jak spłonę :P

ja nie będę się tłumaczył powiedziałem co miałem powiedziećmoże jutro głosowanie będzie na konferencji na skype czy coś chciał bym bardzo zobaczyć wasze miny jak spłonę

f*ck, może jestem naiwny, ale wierzę Ci. Do reszty, odczepcie się od niego. On jest czysty!

facos zacznij uzywac rozumu

Odczep się. Całą grę ufałem chorym myślą, więc teraz postanawiam zaufać komuś mądrzejszemu... OK?

facos zacznij uzywac rozumu

wiem że głosowałeś na mnie i chcesz dopiąć swego więc zrób to i jutro zagłosuj na mnie 0.0

Właśnie! Zagłosuj na Niego! I zobaczysz. JA też zagłosuję i zobaczysz. O! :lol:

Nie no, żart. Ale serio, odczepcie się od niego. Uczepiliście się jego jak psiego ogona... To chore.

W sumie to ja już mogę głosować, wiemy że swiatloplis jest egzem i splonie, bardziej bym sie zastanawial nad pozostałymi.

Dobra, koniec szopki. Dla tych co jeszcze nie wiedzą, to prawda. Nasz swiatloplis jest Egzekutorem. Wydaje mi się, że mamy już wybraną osobę na stos.

Dobra, koniec szopki. Dla tych co jeszcze nie wiedzą, to prawda. Nasz swiatloplis jest Egzekutorem. Wydaje mi się, że mamy już wybraną osobę na stos.

dokładnie :D

No to chyba nikt nie ma już wątpliwości. Swiatloplis na stos. Koniec zabawy.

do 22 kochani :D

Chyba niema sensu zmieniać zasad. Z resztą wilkołaki dostałyby po d*pie.

i tak by nie wypaliło więc ...

Dobra, mogę wszystkich powiadomić, że istnieje w grze (poprzez pw) pewien sojusz, mają wiedzę o każdym graczu, kto jest kim. Nie zdradzę wam, kto do niego należy, bo sam nie wiem, ale słyszałem o nich - zaczynając od swiatloplisa, od dziś codziennie palą wilkołaka. Tak więc wilczki, bójcie się!

Wygląda na to, że raczej nie mam za dużo do zmienienia. Swiatloplis na stos, to jest mój głos!

dziś oddaje głos na swiatloplis

głos na swiatlopolis

Co za desperacja, głosować na siebie...

swaitloplis ofc. Sorka, ze mnie nie bylo. Mam angine :/ Pewnie egz mnie zarazil w ostatnich chwilach zycia... nie wiem, czy jutro bede, wiec wstepnie glosuje na proprzema. To czysty strzal, ale nie chce zostac bez oddania glosu. Sorka PP, ale juz podjalem decyzje :D