DZIEŃ 9
NEKROLOG

Dziś na stosie spłonął świaloplis - wilkołak, egzekutor
Ofiarą wilkołaków padł BlastBlue, wieśniak
DZIEŃ 9
NEKROLOG
Dziś na stosie spłonął świaloplis - wilkołak, egzekutor
Ofiarą wilkołaków padł BlastBlue, wieśniak
na nasze szczęscię następny wilk padł jeszcze tylko 2 wilki lub 1. na kogo głosujemy?
Ja głosuję na ProPrzemo
popieram eddarda i też głosuję na ProPrzemo.
Niech i będzie ProPrzemo. Czysty strzał, bo dziś nikt nie wziął udziału w dyskusji. :/
trzymamy sie grafiku, ProPrzemo teraz
głos na ProPrzemo
No dobra, to ProPrzemo na stos.
DZIEŃ 10
NEKROLOG
Dziś na stosie spłonął ProPrzemo - wieśniak.
Ofiarą wilkołaków padł shield - wieśniak.
Zostało 2 ludzi 1 nieumarły oraz 2 wilkołaki, jutrzejsze głosowanie może być decydujące.
Dobra, trzeba spiąć poślady. Jakieś typy?
kto przeżył ogólnie potrzebujemy nazw .
Jezuuu Rexin. Zobacz sobie 1. stronę. Tam masz listę graczy.
Wszyscy się zgadzamy co do tego, że Ammon był podejrzany od początku. Głos na niego!
eddard posłucham cię i też głos na ammona
Ja podejrzany od początku? Przez kogo? Głosuję na Rexina
głosujesz na mnie bo ja głosuję na ciebię a po za tym eddard to jest człowiek tak jak my chociaż ty ammon wątpię że jesteś człowiekiem.
Jesteś cholerny pewny swego.
PS: To jak już z Ciebie taki detektyw, kto został wilkiem przez Siewcę?
Zostało 2 wilkołaków... Hmmmmm....
Co jest śmieszniejsze, to ja głosowałem za Azraelem, Xasarmem i swiatloplisem. Czy na serio głosowałbym za "swoimi"?
#UP Niezwykła inteligencja, na kogo miałbym głosować? Jedyną podejrzaną osobą oprócz Ciebie był facos, ale to JEGO dedukcja nas do czegoś doprowadziła, nie wasza, zawsze szliście za tłumem, a teraz taki pewny siebie się stales......
ammon głosowałeś z nimi to znaczy że byłeś z nimi a teraz się wykręcasz ( i nie obrażaj )
Głosowałem na wilków, więc jestem wilkiem? I nie odpowiedziałeś na moje pytanie: kogo twoim zdaniem siewca zamienił w wilka?
Z czego pamiętam to robiłeś wszystko pod dyktando Azraela...
zagłosowałem na niego jeżeli mi nie wierzysz zobacz on był zmiennokształtnym a jeśli chodzi o kogo zamienił to może być każdy z nas to jest nasz koniec .
Zmieniam głos na eddarda.
Ps: Kogo siewca zamienił w futrzaka?
Czemu eddard nie miał by być wilkiem? Siewca zaminiły kogoś, kogo nikt by nie podejrzewał, a wszyscy wiedzą, że eddard jest/był wieśniakiem.
I dlaczego wilki go nie ubił. Ktoś taki były kłopotliwy zważywszy na to, że wiedzieli że jest wieśniakiem, więc uzyskali kogoś praktycznie nietykalnego.