Wilkołaki sezon 3 (gra)

Alchemiku, co z odpowiedzią na moją propozycję o wspólnej pracy?

Jak już macie tam się wedrzeć, to porządnie! No!

No to za zdrowie karczmarza :D

O, znalazłem wpis w dzienniku jak to mój pra dziad dostał się do składzika. Tu gdzieś pod koniec strony jest wpis.

Dziennik

No to jak przyjdzie to mu się wstawi drzwi i wybierze jakiegoś asystenta co by obsługiwał gości pod jego nieobecność :)

@Azrael Chętnie, zaiste, ale do czegóż chcesz mnie użyć?

Ech... idę do domu wydawało mi się, że moja papuga krzyczy. A, wezmę sobie kolejkę na drogę! Polewaj :D

Przekażmy naszym wnukom wiadomość, żeby podczas epidemii wilkołaków też rozwaliły schowek! Trzeba zachować tradycję!

Widziałem to i owo. Rzeczy, o których się ludziom nie śniło. A skoro zajmujesz się księgami, można to wspólnie spisać. Do tego mam ze sobą trochę egzotycznych materiałów, możemy z nimi poeksperymentować.

@Azrael Me gusta twój pomysł! Przyjdź jutro koło 17, coś się wymyśli!

Do zobaczenia ludziska idę połowić trochę ryb na kolacje

@Azrael Me gusta twój pomysł! Przyjdź jutro koło 17, coś się wymyśli!

Zatem uzgodnione. A teraz wybacz, ale mam pewne sprawy do załatwienia.

( wchodzi do karczmy ) Witajcie. Jestem podróżnym kupcem który zatrzymał się w tym pięknym portowym miasteczku. Przyszedłbym tutaj prędzej ale musiałem odwiedzić miejscowego golibrode ponieważ strasznie zarosłem

Madirius, najlepszego czasu to żeś sobie nie wybrał...

Oj tam narzekasz. Chociaż na darmowe piwo się załapał ^^

Ale chodzi o te wszystkie zwierzaki futerkowe.

na wyprawach nie jeden śmiałek chciał mnie obrabować więc nauczyłem się samoobrony

Jak tak to dobrze. W takim razie zapraszam do moje księgarni "Obdarta strona".

hmm znajduje się lekarz w tym miasteczku? gdyż na wyprawie zwichnełem chyba kostkę

Jestem alchemikiem na pół etatu, coś z tym zrobię, choć do mojej pracowni, na tyłach księgarni.

(dobrze tak więc ruszajmy) Podąża za eddardem

Zobaczmy... Dobrze, trzeba wziąć to i to... < Miesza różne składniki i wlewa tak powstałą miksturę do fiolki> Pij tego dwa łyki dziennie, nie wystawiaj kostki na większy wysiłek, to za 4-7 dni będzie dobrze.

8 złota się należy