dziękuje. ahh jeszcze jedno, czy moge spożywać alkochol kiedy zażywam tego leku?
Wilkołaki sezon 3 (gra)
Tak spokojnie. Nic nie powinno się stać. Gdyby coś się działo to przyjdź do mnie.
Co to do cholery ma znaczyć?! W tej wiosce sami analfabeci, czy co, że nie umieją przeczytać kartki "Klucz do schowka pod wycieraczką."?! Karta wisi na drzwiach! Niech no który spróbuje mi się wymigać od zapłaty, i zaraz mówicie: Kto jest za to odpowiedzialny?! Ja wam daję darmowe piwo, a wy mi się tak odwdzięczacie? Zdemolowanym schowkiem? O nie... Pożegnajcie się z dobrym panem Facosem. Od dziś cały asortyment wraca do normalnej ceny. Koniec promocji. Podziękujcie kolegom.
No to za zdrowie karczmarza O, znalazłem wpis w dzienniku jak to mój pra dziad dostał się do składzika. Tu gdzieś pod koniec strony jest wpis.Dziennik
Chyba twój pradziad zapomniał zapisać, że dwa dni później, jego i jego "kumpla" zjadły wilkołaki... Nie zapominaj o tym...
(wręcza złoto i odchodzi)
Spoko, masz tu śruby. Chcieli zrobić to siekierą. Od czego jest alchemik co? . A za ubytki w strawie i piwie też chętnie zapłacę.
No tak Facos to przykre. No nic masz tu za te 4 piwa .
A co ja zrobię ze śrubami? Czy ja wyglądam na stolarza? Jak ja mam tym do jasnej ciasnej zamontować w drzwiach? A nawiasy?
Jak już macie tam się wedrzeć, to porządnie! No!
Przecie nawiasy są całe tylko śruby wkręcić został, o tak! No i proszę! Jak nowy! Nawet parę zostało!
eddard złota rączka
Hnmm... zmęczyłem się. Niech Ci będzie, tylko wytłumacz mi, staremu wilkowi, jak można "Wylać płyn na zawiasy". aby "nawiasy zostały całe" Hmm... Mam za stary umysł...
Co to, śruby tak trudno wkręcić? Mój ojciec to gołą ręką gwoździe wbijał!
Zawiasy są, śrub nie ma. Alchemia działa cuda!
drogi eddardzie twoj ojciec musialbyc niezlym silaczem
Chłopcze, trochę szacunku. Mam już swoje lata i nie każ mi w moim wieku wkręcać śrub do drzwi. Już nie te lata. Przy okazji... ocaliłeś me drzwi od siekiery, nieprawdaż?
assz jak mnie ta kostka napierdziela. Ide wziąć tabletki i zdrzemne się chwile może ból ustąpi
Oj tak. Ród Starków z Winterfell wsławił wieloma ludźmi. Jestem ciekawy jaki będzie mój najstarszy syn, Robb.
@facos prawdaż, prawdaż
gm zniszczył mi posta
trudne sprawy
swiatloplis! Mam dziwne skojarzenie- ty i nieumarły... A tak w ogóle to zapraszam do mej księgarni!
@Eddard: Hmm, a ty taki silny jesteś jak ojciec? Btw: wlewaj sobie, wlewaj
@swiatloplis: postawa godna naśladowania xD
@Edit: Wybaczcie koledzy, ja będę lecieć. Będę koło 20. Ja co to nadal "będę", ale jako AFK, czyli piwo śmiało zamawiajcie
@facos nie, ja to zawsze byłem bardziej typem myślącym...
Wiecie co?
Jak się to skończy to wracam do Westeros, do Winterfell i do mojej ukochanej Catelyn!