WILKOŁAKI SEZON 3 (ZASADY i REKRUTACJA GRACZY)

Jeśli jeszcze jest miejsce, to chętnie bym pograł, tak więc mógłbyś mnie dopisać ^^.

Konto założone specjalnie dla tej gry.Zapisuje się!

Jeśli można prosiłbym o dopisanie mnie do listy. Niby nie byłem uczestnikiem poprzednich sezonów, ale myślę, że wiem o co chodzi. Postaram się być aktywnym graczem. Na forum jestem aktywny, więc myślę, że mam szanse. edit mam pytanie. jeżeli wiem, że w danym dniu nie wejdę już więcej na kompa to mogę głosować o każdej porze dnia?

Widzisz po takim pytaniu widać, że nie chciało CI się nawet przeczytać zasad gry. ;]

Yanglegend kiedy koncza sie zapisy co ?

Dzisiaj. W pon. już gramy(mam nadzieję, że ja też).

Widzisz po takim pytaniu widać, że nie chciało CI się nawet przeczytać zasad gry. ;]

@Yanglegend przeczytałem ale wolałem się upewnić, by potem nie zrobić z siebie idioty.

Przykro mi, że tak zinterpretowałeś moje pytanie.

Ku*de znów przez przypadek duble post :(

PS dzięki za usunięcie tego posta.

Dopisz ;)

Hello World :D

Co do światów, to na 1. miejscu jest pustynia, a na 2. XVI galeon kupiecki :D I hop za burtę :P

A może jakiś steampunkowy klimat? Albo nawet teraźniejszy czas. O, wiem! Za każdym sezonem będziemy szli dalej w epoce. Pierw era kamienia łupanego, starożytność, średniowiecze itd. :P. Ale steampunk móże być całkiem niezły.

Dopisz :D

Możemy też zrobić świat kryminalny (Sherlock Holmes). Dajmy na to jakaś osoba popełniała morderstwo i detektywi muszą dojść do tego, kto to zrobił?

Jeśli jeszcze jest miejsce to się skusze.

byłem w 1 sezonie i 2 też

A a'propo miejsca to może wyspa, wulkan, Dżungla, 2 mniejsza wyspa cała pustynna i port na niej??

Beztytuu.png

Jarid zostanie naszym kartografem :D

No Mysle ze pomysl Jarida jest fajny ale Azraela tez jest cool

a co myslicie nad dzikim zachodzie ?

Nieumarli nie mają głosu! :>

Nie no, żart :D Ja jednak pozostaję przy pustyni. Nie wiem, czy ktokolwiek przeczytał moją historię, więc umieszczam ją tutaj, ok?

A więc drogie dzieci - słuchajcie! Gdzieś w północno-zachodniej strefie pustyni Al-Mulin mieści się mała osada Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. Z pozoru nie wyróżniała się od innych, ubogich wiosek, gdzie stało 20 chałupek na krzyż, a mieszkańcy pracowali w pocie czoła by zarobić na jedzenie. Jednak jak się potem okazało... polują tutaj wilkołaki. Zaczęło się bardzo nietypowo. Okoliczny lord parędziesiąt lat temu, niezadowolony z powierzonych mu włości, ustanawiał coraz to większe podatki. Nikt nie mógł temu zaradzić. Jednak pewnej nocy, młody chłopak wykradł się z wioski i zasztyletował władcę. Ludzie się pytali, gdzie była straż, lecz nikt nie znalazł odpowiedzi. Wracając jednak do opowieści, tuż przed śmiercią lord rzucił klątwę na jego wioskę, gdzie miały się rodzić potwory. I tak się właśnie stało. Zaczęły się rodził poczwary, lecz matki skrupulatnie kryły swe "dzieci". Na dziś dzień zostało już tylko 23 osoby w osadzie, gdzie podobno jedną z nich jest sam wielki lord, który został wskrzeszony, i został nieśmiertelnym nieumarłym. Złe wilki wyglądają i zachowują sie jak każdy normalny chłop - ale tylko w dzień. W nocy przybierają swoją prawdziwą postać i składają ofiary w ofierze Bogowi Obiwan'owi Kenobiemu, który podobno dawno, dawno temu umiał łamać klątwy. Tak więc wilki składają ofiary po dziś dzień w nadziei na odzyskanie swego życia. Oczywiście rada wioski postanowiła wyplenić ich, a czynili to zakopując ich w ziemi przy mrowiskach wielkich, krwiożerczych mrówek. Nie pozostawiały one nawet kości. O czym to ja... Ach tak! A jednak nie, zapomniałem... Nic! Ja będę się już zbierać, a wy ,moje drogie dzieci, idźcie spać, to może kiedyś dokończę tą opowieść.

Nie chce mi sie czytac xD . Najlepiej pomysl Jarida

Myślałem że będzie więcej chętnych do gry :(

I tak więcej niż 23.

Yang to co wybierasz?

No i fajnie by było gdyby dzisiaj sezon 3

Jarid, czytaj... Sezon 3 zaczyna się jutro.