Ja chętnie zagram! Przyglądałem się sezonowi 2. I want!
WILKOŁAKI SEZON 3 (ZASADY i REKRUTACJA GRACZY)
Nie chce mi sie czytac xD . Najlepiej pomysl Jarida
Świetną reklamę sobie robisz przed selekcją.
Najbardziej podoba mi się pomysł facosa (tak, przeczytałem całe i pomysł z nieumarłym faraonem jest super. Ja bym jeszcze dodał, że odrodził się w sposób reinkarnacji, żeby nikt go nie poznał), ale wyspa Jarida też jest dobra.
Czy informacje kim się gra (np. wieśniakiem, paladynem) dostaniemy na PM już dziś?
zróbcie może tak żeby ci co brali już udział nie mogą w kolejnej grze bo ja chce dołączyć i co nie mogę bo full...
zapisuję się
Wiesz, jest jeszcze lista rezerwowa. I tak pewnie już w drugim dniu zabawy zwolni się parę miejsc
Zielaku, ale to nie jest tak, że każdy wejdzie. Yang zrobi "selekcję". Nie bój nic, mozesz się załapać .
Ja też chce zagrać bo nie zalapalem sie do sezonu 2 :/
Ja też chce zagrać bo nie zalapalem sie do sezonu 2 :/
Nie ważne czy chcesz, tylko, czy się nadajesz.
Mam pytanie: Czy będzie acziv odnoście wygrania 2. sezonu, jak jest z 1.?
I czy będzie za skończenie gry nie tracąc żadnego z wilków
zielakxxx ma racje inni tez chca pograc .
Wiesz, to jest jak z pracą: Żeby mieć doświadczenie, trzeba mieć pracę. A żeby mieć pracę, trzeba mieć doświadczenie
A tak serio, to jak się nie dostaniesz, to napisz krótką historyjkę jak RybSon i na 100% się dostaniesz!
Lista graczy pojawi się o 20:00, tak do 20:30 postaram się wysłać wszystkim klasy na PW.
O to git
Super
A może zrobimy tak jak Yanglegend zaproponował wcześniej? Będą prowadzone 2 równolegle przebiegające do siebie gry. W jednej będą weterani, a w drugiej nowi. Tylko potrzebny jest drugi GM. Co wy na to?
No to extra . A jak w końcu z miejscem/czasem/epoką gry?
Jest tak jak wcześniej. Dopiero w sezonie 4 pojawią się zmiany.
No to extra . A jak w końcu z miejscem/czasem/epoką gry?
Jeszcze nad tym myślę, narazie najbardziej przekonuje mnie pustynia, badz osada portowa.
Pomysl Hantusa jest extra dobry . Ja jestem za pustynia .