bez Dzz bedzie nudno
WILKOŁAKI SEZON 3 (ZASADY i REKRUTACJA GRACZY)
Jak by można było, prosiłbym o wykreślenie mnie, postanowiłem otworzyć nową skromną grę, dla tych którzy się nie dostali ^^.
@Yanglegend a dokladnie to kazdy glosuje kogo zabic ? Bo w zasadach jest "Jednocześnie wilkołaki ustalają między sobą codziennie kogo mordują.
Główną metodą eliminacji i walki z wilkołakami są codzienne głosowania". Czyli ze kazdy glosuje kogo zabic ta?
To mógłbym się zapisać na miejsce kolegi?
Do gry zamiast Koyro wejdzie Azrael (o ile nadal ma taką ochotę).
@Yanglegend a dokladnie to kazdy glosuje kogo zabic ? Bo w zasadach jest "Jednocześnie wilkołaki ustalają między sobą codziennie kogo mordują.Główną metodą eliminacji i walki z wilkołakami są codzienne głosowania". Czyli ze kazdy glosuje kogo zabic ta?
TAK. Napisane jest jak wół. I pytanko. Można by sezon zacząć dzisiaj? Czy nie chce ci się Yang? xP
Do gry zamiast Koyro wejdzie Azrael (o ile nadal ma taką ochotę).
A i owszem. Tym razem głosy oddać zdążę.
Ale się cieszę! Specjalnie kupiłem topór na wilkołaki!
@up
Zaiste!
W chwili obecnej wszyscy z listy graczy powinni już otrzymać PW z klasą postaci (jeżeli ktoś nie dostął to proszę o kontakt na PW).
To co Yang, pustynia czy coś innego?
To co Yang, pustynia czy coś innego?
Zaraz powstanie temat gry to się dowiecie. ;]
Tak czy inaczej pierwsze głosowanie jutro (poniedziałek), a wyniki jak zawsze o 22:00.
Prawda, bez Dzz nie będzie tak jak dawniej
Prawda, bez Dzz nie będzie tak jak dawniej
Dzz bnedzie wystepowal co jakis czas w postaci narratora
I tak was zjem! Pojawie sie w postaci eventu, jako podrozny kupiec-alchemik!
Więc jak będziesz chciał nas zjeść? Chyba że jesteś ...
Chce iść na ławkę rezerwową.
Więc jak ktoś nie będzie aktywny to się pisze
Przecież się zgłosiłeś do Mafii.
moge się wycofać
lepsze wilkołaki.
Najlepsze bylo to, ze wszyscy ulegali manipulacji Dzz, ale przydalby sie ktos taki.