Najlepsze bylo to, ze wszyscy ulegali manipulacji Dzz, ale przydalby sie ktos taki.
Wszyscy? Ja go chcialem spalic, ale mial wiecej perswazji
Najlepsze bylo to, ze wszyscy ulegali manipulacji Dzz, ale przydalby sie ktos taki.
Wszyscy? Ja go chcialem spalic, ale mial wiecej perswazji
Jeżeli do godziny 21:00 będzie ktoś nieaktywny to tradycyjnie do gry wchodzą rezerwowi, pierwszy na liście rezerwowej obecnie:
Cosiek
(Największą szansę mają Ci, którzy są online o 21:00, bo zdąrzą oddać głośjeszcze rpzed 22)
bullet zginął więc cosiek idzie na jego miejsce jeśli się nie myle
.
bullet zginął więc cosiek idzie na jego miejsce jeśli się nie myle.
Nie zginął dlatego, że był nieaktywny, tylko zostął zamordowany... Jesteś ogarem.
Nie zginął dlatego, że był nieaktywny, tylko zostął zamordowany... Jesteś ogarem.
wiem on umarł bo użył szamańskiej mocy na wieśniaku.
Codziennie oglądam temat.
wiem on umarł bo użył szamańskiej mocy na wieśniaku.Codziennie oglądam temat.
Rezerwowy wchodzi do gry tylko za kogoś kto jest nieaktywny, nei może/nie chce grać - a nei za kogoś kto zginal w trakcie gry.
bullet zginął więc cosiek idzie na jego miejsce jeśli się nie myle.
Wiesz, jeżeli każdy, kto zginie, zostanie zamieniony, gra nie miała by sensu. Zn. się nigdy by się nie skończyła
Ok sory.
Zbliża się 21:00 i obecnie mamy 1 nieaktywnego gracza. Jeżeli znadją się chetni to o 21:00 ktoś go zastąpi (jeżeli w tym czasie będzie online Cosiek - to będzie to właśnie on).
Ja chce, w każdej chwili moge odejść z mafi
Ja chce, w każdej chwili moge odejść z mafi
Dostałeś się tam, gra się już zaczeła, na pewno nie będę robił Koyirio problemu z szukaniem zastępstwa dla Ciebie - nie ma takiej opcji.
szkoda :C
Może mafia szybko sie skończy (przynajmiej dla mnie)...
Dobry szaman to podstawa udanej gry. :]
Heh... Może ksiądz go wskrzesi
Kurde potrzebny nam 1 gracz, an zmianę jednego afkera.
powrót zmarłego niemożliwy- czy może jednak?
Jak priest cię ressnie to wrócisz, ale wątpie.
powrót zmarłego niemożliwy- czy może jednak?
jest możliwy
Ojeju... Widzę ludzie z mocami nie mogą się doczekać aż pokażą co potrafią i używają na oślep. Na przyszłość proszę graczy o lepsze przemyślenie decyzji.
@Azrael: Popieram w 100%. Jutro nam deadnie Pal, albo Woj i d*pa (za przeproszeniem).
@eddard: zapraszamy do gry