Wilkołaki SEZON 4 (GRA)

WILKOŁAKI SEZON 4

640x361_6743_Moonlight_village_Tera_2d_fantasy_moonlight_night_rain_landscape_village_picture_image_digital_art.jpg

Witajcie w Culthanun - wiosce wygnańców i jednocześnie największym cmentarzysku jakie znają ludzie starego świata. Ciesząca się złą sławą osada przyciąga do siebie wszystko co najgorsze: wygnanych, zabójców, pedofili i inni skrzywieńców, złodziei, drobnych rzezimieszków, ludzi parających się czarną magią, nekromacją, ludzi chorych na przeraźliwe zarazy, a także i różnego rodzaju nieludzi, a teraz jeszcze wilkołaki. Każdy z odrobiną rozumu, próbował uciec z tego piekła, jednak gęsta, niemal magiczna mgła nie wypuściła jeszcze nikogo żywcem z tej przeklętej ziemi.

Mieszkańcy Culthanun nie wiedzą specjalnie co to moralność, czy zasady życia publicznego, jednak to, że ludzio-wilki zjadają co noc jednego z nich niezbyt im odpowiada. Więc można powiedzieć, że ta żałosna zbieranina odpadków cywilizowanego świata, utworzyła coś na obraz spójnej grupy społecznej.

Dostrzegając problem w postaci nieustannych mordów dokonywanych przez krwiożercze wilkołaki mieszkańcy Culthanun postanowili działać.Ich "zmyślny" plan na przetrwanie zakłada, że codziennie będą palić jednego z mieszkańców wioski z nadzieją, że trafią na wilkołaka.

Czeka nas dużo bolesnego uśmiercania, winnych i tych niewinnych, a wszystko to w imię życia... ale co to za życie.

LISTA GRACZY

1. Koyiro R.I.P. Wieśniak

2. Kaaredo

3. Swiatloplis R.I.P. Egzekutor

4. Dzz R.I.P. Szaman

5. Azrael R.I.P. Wieśniak

6. ProGmR R.I.P. Wieśniak

7. RaVeN R.I.P. Wieśniak

8. Hantus R.I.P. Wojownik

9. facos14 R.I.P. Wieśniak

10. UnknownPL R.I.P. Jasnowidz

11. Coffe R.I.P. Wieśniak

12. kapec09 Wieśniak

13. Gerrt R.I.P. Paladyn

14. TuKu NIEUMARŁY

15. Nesquik R.I.P. Wieśniak

16. Dixell R.I.P. Wieśniak

17. Chiron

18. PlainLazy R.I.P. Siewca zarazy

19. Reaven R.I.P. Wieśniak

Witam wszystkich :)

Witajcie ludzie i nieludzie... Bo wśród nas są i tacy...

Ehh, parszywa dziura nic poza tym. Ale cóż począć gdy czlowiek jest tu przywiązany jak trup do swojej trumny.

No cóż, nie pozostało nic jak iść i pić do rana. Może w końcu znajdzie się jakiś ochotnik do bycia spalonym.

,,Kto stawia pierwszą kolejkę?" - Krzyczy, zajęty wpatrywaniem się na otwarte drzwi.

Za robotę byś sie wzial moczymordo. Pić to każdy chce, a robić nie ma komu!

A jednak i napić się trzeba! Stawiam więć ja na przywitanie i rozlanie smutków dnia codziennego - przybyłem zaledwie 2 dni temu jednak atmosfera jest na tyle przygnębiająca, że bez dobrego rumu się nie obejdzie.

'Właśnie ... masz w tej budzie jakiś rum ?' - spytał przekraczając swoją wykrzywioną, spuchniętą i czarną, wyglądającą jak uschniętą z choroby nogą próg karczmy.

Zgodnie z ustaleniami z pobliskiej gospody - dzisiaj wybieramy pierwszą ofiarę do spalenia. Można już wrzucać swoje głosy do pustego kufla po piwie.

- Same pijackie mordy. Nie ma tu kogoś, kto mnie nie obślini i nie zagada bełkotem na śmierć? - pokręciłem głową na boki widząc same zachlane mordy. Jak pić to z głową, a nie na umór. Usiadłem sobie gdzieś w kącie i obserwowałem gawiedź z kuflem piwa sącząc je co jakiś czas.

Pijackie mordy? Hah, i mówi to wieśniak sączący piwo? Co z ciebie za facet?

''Rum dla tego pana !'' - dosiada się do stolika stojącego w kącie.

Witam wszystkich przyjaciele. Dzisiaj trzeba się napić, bo kamień w mordzie.

Witajcie, drodzy towarzysze niedoli, czeka nas ciezki okres, ktory moze doprowadzic do konca nas wszystkich, ale tak byc nie musi, prawda? Apeluje o rozsadek, a wiec starajmy sie nie strzelac na slepo przeciwko nam samym, postarajmy sie uzywac naszych mozgowic, a wtedy wszystko powinno pojsc po naszje mysli. Kto wie, moze uda nam sie uchowac w tych trudnych czasach i powstrzymac plage bijaca juz nie tylko w krwi skazonych, ale i w umyslach zdrowych, bo mysli o zarazie ogarnely nasze umysly siejac w nich poploch nie zgorszy od samego wilczego obledu. Bog z nami!

^ dobrze prawi. Kufle na bok, bo tylko skupienie i pomyślunek mogą uratować nas od utraty i tak już nędznego zresztą żywota. MYŚLCIE, bracia...

Racja, racja. Z drugiej strony jak tu myśleć, gdy nie wiemy kompletnie nic. Jedyne wyjście to chyba czekać do wieczora.

Popieram Dzz, wybierajmy z głową.

Wybierajmy z głową...ale jak co do czego dojdzie, to już nie tak łatwo. Więc przestańcie chlać jak barbarzyńskie ludy, bo musicie myśleć na trzeźwo. Dlatego radzę uważnie przemyśleć oddanie głosu.

Witam serdecznie wszystkich tu zgromadzonych :) Co do głosowania: Macie Panowie jakieś podejrzenia co do jakiejś osoby?

Witam wszystkich. Jak dla mnie jest jeszcze za wcześnie na głosy. Poczekamy zobaczymy:)

Ja stwierdzam już teraz, iż dzisiaj głosu nie oddam. Poczekamy, zobaczymy.

Ja także wstrzymam się od głosu