Wilkołaki SEZON 4 (GRA)

Witejcie towerzysze!

Przepraszam za moją nieobecność, ale znówu ktoś zasrał mi wychodek!

Już siódmy raz w tym tygodniu....na czym to ja skończyłem, ah, więc moim skromnym wieśniackim zdaniem, trza się od głosu wstrzymać, bo przecie nie chcemy dobrego drucha stracić, nie?!

Także pijta ludziska!

A ty gnoju coś mi wychodek łajnem udekorował, dorwę, zatłukę, i powiesze na haku!

No, ładnie tak zaczynać beze mnie (wlazł do gospody w obłoconych budach i z płaszczem (a tak ps takie opisy powinny być w nawiasach albo w myślnikach) widzę że rozmawiacie o tych stworach nieczystch (siadł na pierwszym lepszym miejscu) Ja także wstrzymuje swój głos, głupotą by było zabijać niewinnych

(PS: Muszę zmienić awatar ;_; )

(PPS:Trochę to chaotycznie wygląda)

(PPPS: Za komuny było lepiej)

(PPPPS: Kaaedo ja nai, Kaaredo DA)

(PPPPPS: To było po japońsku)

- Czyli mamy się bawić, a problemem martwić się później? Bardzo dobry pomysł. Zgińmy i pijmy przy tym wszyscy, ażeby umilić sobie te ostatnie dni na tym padole.

Co prawda nie mamy żadnych dowodów, ale moim zdaniem trzeba myśleć i przepytywać (nie oskarżać) różne osoby. Wstrzymywanie się od głosu nic nam nie da.

Wstrzymamy się od głosu---> ginie losowy wieśniak przez atak wilkołaków----> nie mamy żadnych dowodów i spekulacji i tak w kólko.

Zagłosujemy, każdy wyrazi swoje zdanie i podejrzenia-----> ginie WYBRANA przez wilkołaki osoba----> możemy próbować dedukować i zbierać dowody.

To tylko moje zdanie, a ja jak na razie na nikogo nie głosuję (być może do wieczora coś się zmieni)

(Ahh już ktoś powiedział to co ja

najlepiej do tego by się nadawało gg albo co innego)

(wkurza mnie to że co chwilę muszę refreshować stronę)

Dokładnie zgadzam się z tobą, musimy myśleć i nie głosować na ślepo.

Ujmę to tak: Musimy głosować i myśleć, ale głosować i nie stać w miejscu

może poradzimy się kapłana? (Lol)

Raczej jasnowidza, on się zna na takich sprawach, ale lepiej żeby się nie demaskował.

Nie, nie, nie!

Według mnie, powinniśmy poczekać na naszego tajemniczego, wiejskiego jasnowidza, aby kogoś prześwietlił, i po tym zagłosować.

Nic na siłę, nic pochopnie. Zamiast głosowac, może ktoś by mi pomógł wyczyścić ten zasrany wychodek...?

i tak zaraz będzie znów zasrany

(@down ahhhh do skrzynki nie zaglądałem)

(nie ogarniam tej gry ;_; sorki za ój nie ogar pierwszy raz gram w coś takiego)

Bardzo wątpię, żeby takowy jasnowidz wyszedł na środek naszej wioski i wywrzeszczał: "JESTEM JASNOWIDZEM I WIEM KTO JEST WILKOŁAKIEM, WILKOŁAKI ZABIJCIE MNIE".

P.S.: Kaaredo znasz zasady gry? Role zostały już rozdane, każdy wie kim jest.

Ludzie w głowach się wam poprzewracało? To, że ja wstrzymam się od głosu, nie oznacza, że wszyscy mają to robić. Może po prostu wyprowadźmy się (przestańmy grać) i miejmy wszystko, za przeproszeniem, w d*pie.

ja idę do kibla

(czyli wrócę za kilka godzin bo gdzieś idę w realu)

-Niestety Panowie nie pomyśleliście, że każdy może podać się za jasnowidza czy innego proroka. Jesteśmy w czarnej dziurze i musimy coś zdziałać. Brak działań działa na naszą niekorzyść, więc trzeba coś podziałać!

Znowu to samo...Jednak nic nie dorówna pierwszemu sezonowi gdzie była czysta gra, a nie jakiś czat-rpg, no trudno. A Kaaredo nie musisz nam zdradzać szczegółów swojego życia ;). I popieram ProGmR. Najpierw pisanie strony o tym, że trzeba mysleć (a g z tego będzie), teraz każdy się wstrzymuje od głosu. Ludzie, nie przesadzajmy. Wybaczcie za takie zepsucie klimatu czy coś, ale musiałem.

Swój głos oddam, nie to co inni, ale jeszcze poczekam, może dowiem się czegoś nowego.

Nagle zwyrodnialce wzielo sie wam na moralne przemowy i pokaz dobrodusznosci? Nie badzcie obludni, i tak na nikim nam w tej dziurze nie zalezy. Tak wiec trzeba jakiegos mlokosa poswiecic. oddaje glos na Koyiro.

Nie jestem w stanie dziś porządnie przeanalizować i rozsądnie zagłosować, bo edukacja wzywa, więc nie głosuję na nikogo. Jeszcze.

Wstrzymywanie sie od glosu, drodzy panowie, okreslic mozna paroma slowami. Jednym z nich bedzie glupota i tego slowa trzymac sie bede, choc pare innych, o roznorakim znaczeniu, pasuje jeszcze do zaistniales sytuacji. Lecz pozostajac przy glupocie, stwierdze, ze wstrzymywanie sie od glosu jest pomaganiem wilczym pomiotom. Raz, ze przez niefrasobliwosc wasza, sami odbieramy sobie material do analizy. Glosujac, chocby to mial byc strzal, bo jak wiadomo, pierwszego dnia da sie tylko strzelac, bedziemy mogli obserowwac siebie wzajemnie, interpretowac zachowanie poszczegolnych jednostek, a do tego przyuwazyc pewne zaleznosci i analogie. Powiedzmy, ze wilki podpinac beda sie pod glosowania przesadzone, aby sie nie wychylac. Juz cos z glosowania da sie wyciagnac. Albo bede na sile glosowac inaczej, albo beda glosowac na siebie dajac sobie po jednym glosie, itp itd. Mozliwosci jest wiele, ale bedziemy mogli z nich korzystac tylko wtedy, kiedy wiesniacy beda miec jaja i zaczna w ogole oddawac jakies glosy. Wstrzymywanie sie od glosu, szczegolnie pierwszego dnia, gdzie nikt nikomu nie bedzie miec za zle w razie pomylki, jest oznaka glupoty, nawiazujac do slowa, od ktorego wyszedlem w mej wypowiedzi. Dlatego, bracia wiesniacy, glosujcie, ja tak uczynie, nie wiem jeszcze na kogo, bo to pierwszy dzien i ciezko cos wykombinowac. Moimi pierwszymi typami zostaja:

ProgrM i Hantus, choc jak mowie, to sa bardziej strzaly, bo bardziej prawdopodobne jest to, ze wilkolaki to osoby, ktore jeszcze sie w temacie nie wypowiedzialy, choc pewnie nie wszyscy, bo jeden wilczek pewnie juz wsrod nas dzis zawyl.

Ja dziś zagłosuje na jakąś nieaktywną osobę. Tak jak wcześniej powiedział Dzz najprawdopodobniej wilkołaki siedzią wśród nich, a nawet jeżeli nie to po ich zabiciu dużo nie stracimy.

Zgadzam się z Wami, kamraci.

Czas leci, więc trza głosować! Pójdę za Hantus'em i zagłosuje na któregoś z nieaktywnych. Wilkołaki nigdy do odważnych nie należały, więc pewnie skryli się gdzieś w hałupach, i myślą, że są bezpieczne!