Co do tych głosowań. Mówicie dobrze, ale mimo to wstrzymam się. Mam ku temu swoje powody, których na razie nie będę wyjawiał.
Wilkołaki SEZON 4 (GRA)
Tak się przysłuchuję waszym wypowiedziom i nie ma sensu się powstrzymywać od głosu gdyż mamy prawie 20% szans, że trafimy akurat wilkołaka a jeśli wieśniacy nie zagłosują to wilkołak chociażby jeden może zagłosować przeciwko któremuś z nas i tym sposobem upieką 2 pieczenie na jednym ogniu.
Dlatego oddaję swój głos na ProGmR
Przepraszam ludziska ale coś mi się przysnęło i dopiero teraz się obudziłem.Hmmm już jest późno więc nie ma czasu na zastanawianie się i głos jednak na kogoś oddać trzeba.Moim typem jest Dzz.Może robi takie przywódcze przemowy, aby zmydlić nam oczy, a tak na prawdę już namawia się ze swoimi braćmi kogo mają dziś w nocy zamordować...
Ja oddaje mój jakże potężny głos na facos14.
Dlaczego chcesz głosować na jedną z najaktywniejszych osób? Mówię o Nesquiku.
Oddaje swój głos na UnknownPL dlatego iż chce szybko wyeliminować może normalnych ludzi! Nie można strzelać na ślepo wkońcu może zginąć zwykły człowiek myśle że UnknownPL jest wilkołakiem i dlatego tak szybko strzela!
Oddaję swój głos na Nequika. Chce on wyeliminować jedną z najaktywniejszych osób, Dzz.
Hantus głosuje na niego żeby po prostu zobaczyć jego reakcje ;P To że jest bardzo aktywny nie wyklucza go z tego, że może nie być wilkiem.
A mi kapec śmierdzi, dlategoteż na niego swój głos oddaję. Niech się dzieje wola Boża... czy czego tam chcecie.
Kapciu, wybacz mi, ale głos na Ciebie, jakoś zbyt ostro się rzuciłeś na Unknowna, a on tylko rzucał przypuszczenia, jak każdy z nas. Głos na kapcia.
Glos na ProGmr, bo frajersko wstrzymuje sie od glosowania, co mnie poirytowalo.
Jeżeli wszyscy, to i ja!
Mój głos idzie na... ... ... ... ... ... ... Kapcia!
Koyro, jestes nastepny, bo zaraz obok braku glosowania, najbardziej irytuje mnie brak wlasnego zdania i glosowania tak, jak robi to wiekszosc, bez zastanawiania sie w czym rzecz.
Zawsze...po prostu zawsze...zawsze wszystko było zwalane na mnie! Nie moja wina że mówie to co myśle
Jakie macie podejrzenia wobec kapca?
łapiesz byka za rogi Dzz.. Jak na razie to ty jesteś największym manipulantem. Ludzie, mój głos na Dzz.
Bez zbędnych dyskusji - Hantus
Kapeć-3 głosy, Progmr - 2 głosy
Powtarzam. Jakie macie podejrzenia wobec Kapcia?
Czy to wazne? Ktos musi pasc, przeciez i tak mamy to gdzies w tej dziurze.