Najśmieszniejsze jest to, że Misiael jest sam sobie winien że umarł, padł przez swoją głupotę.
No nic, głos oddam potem. Narazie brak podejrzanych.
Najśmieszniejsze jest to, że Misiael jest sam sobie winien że umarł, padł przez swoją głupotę.
No nic, głos oddam potem. Narazie brak podejrzanych.
Sprawa jest prosta, ja i Hantus jesteśmy 100% wieśniakami, głosowaliśmy na Koyrio tylko my i Misiael. Nie musieliśmy tego robić i Koiyro by dalej żył wolny od podejrzeń.
My wieśniacy możemy wygrać dzisiaj w bardzo prosty sposób:
1 Misiael - przepadl - wiesniak
2 Nesquik - przepadł - wieśniak
3 Xas - przepadł - wiesniak
4 Azrael
5 Koyiro - przepadł - wilkolak
6 Yang
7 ProGmR
8 Warcraft - przepadł - wieśniak
9 Hantus
10 Sigmar
11 Rexin
12 Gert
13 Chiron
Azrael głosuje na ProGmR, ProGmR głosuje na Sigmara, Sigmar głosuje na Rexina, Ja głosuje na Gerta (Zakłądamy, że Rexin dalej jest nieaktywny), Gert głosuje na Chirona, Chiron głosuje na Azreala i mamy wygraną dla wsioków.
Co wy na to ?
Mi osobiście pasuje, tylko... jest pewna luka, mianowicie nikt nie głosuje na ciebie oraz Hantusa, a 100% pewności nie ma nigdy. To, że głosowaliście na Koyiro też nie daje mi pewności, że jesteście wsiokami. Do tego zostaje jeszcze Azrael. Wtedy jest 1/3 szans ( przy niepowodzeniu oczywiście), że zostanie wilk. Biorąc pod uwagę, że kolejny mord przypada jutro ( ) i nie traficie wilka, wtedy ten automatycznie zabije pozostałego i wilki mają win. Istnieje niewielki cień szansy na niepowodzenie. Chociaż przyznam, że jest to dobre rozwiązanie.
Mi osobiście pasuje, tylko... jest pewna luka, mianowicie nikt nie głosuje na ciebie oraz Hantusa, a 100% pewności nie ma nigdy. To, że głosowaliście na Koyiro też nie daje mi pewności, że jesteście wsiokami. Do tego zostaje jeszcze Azrael. Wtedy jest 1/3 szans ( przy niepowodzeniu oczywiście), że zostanie wilk. Biorąc pod uwagę, że kolejny mord przypada jutro ( ) i nie traficie wilka, wtedy ten automatycznie zabije pozostałego i wilki mają win. Istnieje niewielki cień szansy na niepowodzenie. Chociaż przyznam, że jest to dobre rozwiązanie.
Już poprawiłem, Chiron głosowałby na Azreala.
100% nie ma nigdy, ale po co ja i Hantus głosowalibyśmy wczoraj na Koyrio jakbyśmy wiedzieli, że on jest wilkiem i nie chcieli jego śmierci ? Przecież wtedy miałby jeden głos od Misiaela i dalej pozostałby w ukryciu, przemyśl to dokładnie.
Ja i Hantus jesteśmy wieśniakami, dowody macie w ostatnim głosowaniu.
No dobra, ale wiesz Yang znam cię trochę, a ty masz już doświadczenie w tych sprawach W końcu 5 sezonów przeszło przez twoje ręce. Wiesz, są różne sztuczki by odsunąć od siebie uwagę, a ty do tych "głupich" nie należysz i wszystkiego można się po tobie spodziewać. Chociaż nie przypuszczam byś był futrzakiem, to nie chcę się nabrać na jakąś sztuczkę
Jestem po prostu ostrożny.
Widziałęm sporo gier, między innymi takie w których ludzie dopatrywali się we wszystkim podstępu i drugiego dna przez co ignorowali oczywiste fakty i relacje między zdarzeniami. Nie szerz paranoi, jeżeli stoisz po dobrej stronie mocy
Popieram choć wątpię, żeby ten plan wypalił. Zawsze znajdzie się głupia osoba która go popsuje.
Ja chyba raczej powinienem tez wypaśc z kręgu podejrzanych, skoro zająłem miejsce po afkerze
Co ma piernik do wiatraka? Przecież automatycznie przejmujesz klasę afkera. On mógł być wilkiem (choć wątpię).
Yang, nie sieję paranoi tylko jak każdy plan, ten też może nie wypalić, dodatkowo trapią mnie złe strony tego planu. Chiron widzę, że orient Hantus popieram. Właśnie to są te szczegóły, które mogą go zepsuć. Tak BTW, czy mi się wydaje, czy udzielają się tylko 4 osoby?
@Down
Spostrzeżenie życia. Mów dalej, mów dalej ...
Pomysł na pewno ciekawy, aczkolwiek ryzykowny.
Zgodnie z planem głosuje na Gerta, wszystkich, którzy nie mają się czego bać i nie są wilkami zapraszam do uczestnictwa. Wygrajmy to już dzisiaj i przejdźmy jako legendy do historii wilkołaków ! Win w ciągu 3 dni gry ! Come on
Soo let's win it Oddaję głos na Sigmara. BTW. Sigmara już trochę nie widziałem, więc jeśli on nie odda głosu, to ja się wycofuję. Zbyt duże ryzyko.
Dlaczego głosujesz akurat na mnie? Robisz wielki błąd kolego. Ja oddaje swój głos na Yanglegenda.
Dlaczego głosujesz akurat na mnie? Robisz wielki błąd kolego. Ja oddaje swój głos na Yanglegenda.
Dlaczego? Tak się składa, że po tym poście też mam zamiar głosować na Ciebie.
Głosuj he, stracicie porządnego obywatela, wieśniaka.
Po co się tak denerwujesz Sigmar? Po prostu ja miałem głosować na ciebie, a ty na Rexina. Ponieważ w ogóle się nie udzielasz, podejrzewałem, że możesz nie zagłosować. Dlaczego nie głosujesz według planu?
Sigmar po pierwsze nie stosuje się do planu po drugie głosuje na mnie - współzabójce wilkołaka...
Czy coś wam tu troszeczke nie śmierdzi ?
Nawet jeżeli jest wieśniakiem, to o rozumku ameby.
Nie głosuje według planu ponieważ jest on według mnie trochę podejrzany. I chcę jeszcze trochę pograć, a tak poza tym to się nie denerwuje.
A moze po prostu wiesz, że realizacja planu oznacza Twoją przegraną wilczku ?