Wilkolaki sezon 5 - GRA

Nie no Hantus, gratulacje za takie coś. Oczywiście rozumiem, że możesz miec podejrzenia, ale nie oświadczaj tego w ten sposób, bo mozna to cholernie łatwo wykorzystać do skłócenia nas.

Ja tylko mówię prawdę.

Wieśniacy czy tez ludzie cienie, upodobali sobie eksterminować samych siebie dwójkami, ponieważ dziś ponownie do studni straconych zostanie dwóch członków społeczności.

Nekrolog-symbol.png?iact=rc&dur=265&sig=107668478672877792244&ei=urx9UJTKLoXPsgbZg4GICA&page=1&tbnh=147&tbnw=167&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:5,s:0,i:89&tx=42&ty=64

Pierwszy przy krawędzi stanął Misiael. W jego oczach można było dostrzec pewien wyrzut do swych współbraci. Skoczył sam, bez niczyjej asysty.

Smutna to rzecz, bo Misiael był zwykłym wieśniakiem.

Potem przyszła kolej na Koyro. Przypadek zupełnie inny, niż ten wcześniejszy. Młodociany cień wyrywał się, gdy w asyście dwóch grabów znalazł się przy krawędzi studni. Potem musieli go wepchnąć do środka, a gdy spadał, darł się niczym… Niczym wilk. Koyiro był wilkołakiem.

Pozostały przy życiu wilkołak nie próżnował i jego ofiara padł Xasarm. Spoczywaj w pokoju.

american-werewolf-in-london-lifesize-5.jpg?iact=hc&vpx=733&vpy=620&dur=766&hovh=165&hovw=305&tx=142&ty=89&sig=107668478672877792244&ei=OLx9UO63DILPtAaiv4HwBg&page=1&tbnh=139&tbnw=269&start=0&ndsp=32&ved=1t:429,r:4,s:20,i:143

Misiael poświęciłeś swoje prawe życie, żeby zabić tą bestie ! Jestem Ci cholernie wdzięczny, ciężko będzie o kolejnego tak rozumnego kompana. Spoczywaj w pokoju.

A nie mówiłem !!!!!! :D :D :D

Kolejna aktywnosc wilkow dopiero za 3 dni.

Jeden już nie żyje, został jeszcze jeden. Ja już mam swój typ, lecz jeszcze go nie wyjawnie.

Noo gratki :D No ale ludzie. Na Misiaela?? Czym on wam zawinił. Jak wilk to on się nie zachowywał.

A jednak, źle cię oceniłem Misiael, spoczywaj w pokoju. Kompani, macie jakieś przypuszczenia? Osobiście przygladam się ProGmR'owi... Nie żebym coś sugerował.

A jednak, źle cię oceniłem Misiael, spoczywaj w pokoju. Kompani, macie jakieś przypuszczenia? Osobiście przygladam się ProGmR'owi... Nie, żebym coś sugerował.

Ja osobiście przyglądam się tobie... Nie żebym coś sugerował.

Musimy znaleźć osobę zachowującą się podobnie jak nasz piekielny Koyiro. Na myśl przychodzą mi tylko Azrael, Gerrt oraz trochę Sigmar i Chiron.

To już wiem od dłuższego czasu. Z resztą nie ty jeden masz co do mnie wątpliwości.

A i zapomniałem dodać. Jednak się myliłem co do Xasarm'a. Chociaż i tak po śmierci Warcrafta[*] zwątpiłem, bo ta "zależność" się urwała. Azrael, jak to mówią. Pełen lajcik.

Musimy znaleźć osobę zachowującą się podobnie jak nasz piekielny Koyiro. Na myśl przychodzą mi tylko Azrael, Gerrt oraz trochę Sigmar i Chiron. Jest jeszcze Rexin!

O śmierci Koyrio zadecydował 1 głos, gdyby Gerrt był wilkiem to by go uratował.

Specjalne ogloszenie!

Astrologowie donosza, ze jest to miesiac wilka, dlatego aktywnosc wilkolakow zostaje zwiekszona. Kolejne mordy nastepowac beda co 2 dni, a wiec kolejny odbedzie sie w czwartek, potem w sobote i tak dalej.

Łat Da Fak? Niesprawiedliwe :S Miało być co trzy, to co trzy. Co za zmiana w regulaminie w trakcie gry >_>. Znowu za szybko się skończy.

Łat Da Fak? Niesprawiedliwe :S Miało być co trzy, to co trzy. Co za zmiana w regulaminie w trakcie gry >_>. Znowu za szybko się skończy.

W innym wypadku wilkołaki nie miałyby żadnych szans na przeżycie. Bo oczywiste jest, że w ciągu tych trzech dni znaleźlibyśmy ostatniego wilczka. Po twojej wypowiedzi stwierdzam, że raczej wilkiem nie jesteś.

Yangle ma rację. Miałem szansę uratować "wilczego" przyjaciela, ale tego nie zrobiłem, więc raczej podejrzewanie mnie jest błędem.

Chciałbym zwrócić uwagę, że nie można skupiać się na podobnych jednostkach do naszego martwego już na szczęście wilczka.

Hantus trochę mnie bolą Twoje nieprzemyślane do końca podejrzenia. Twoja woda, w której się kąpiesz jest stanowczo za gorąca.

Yangle ma rację. Miałem szansę uratować "wilczego" przyjaciela, ale tego nie zrobiłem, więc raczej podejrzewanie mnie jest błędem.Chciałbym zwrócić uwagę, że nie można skupiać się na podobnych jednostkach do naszego martwego już na szczęście wilczka.Hantus trochę mnie bolą Twoje nieprzemyślane do końca podejrzenia. Twoja woda, w której się kąpiesz jest stanowczo za gorąca.

Z jednej strony masz alibi, ale z drugiej nie odwracaj kota ogonem, Hantus przyczynił się na zabicia bestii, kiedy Ty stałeś z założonymi rękami.

Yangle ma rację. Miałem szansę uratować "wilczego" przyjaciela, ale tego nie zrobiłem, więc raczej podejrzewanie mnie jest błędem.Chciałbym zwrócić uwagę, że nie można skupiać się na podobnych jednostkach do naszego martwego już na szczęście wilczka.Hantus trochę mnie bolą Twoje nieprzemyślane do końca podejrzenia. Twoja woda, w której się kąpiesz jest stanowczo za gorąca.

Dlaczego tak sądzisz? I tak wszystko wyszłoby na to samo. To nie jest żadne alibi. Jakbyś zmienił głos to automatycznie przeszłyby podejrzenia z niego na Ciebie i na niego, a to raczej by się wilkom nie opłacało... Wyglądasz na bystrą osobę więc powinieneś to zrozumieć.