Wilkolaki sezon 5 - GRA

Ze złością mną targającą głosuję na Yanglegend. To co uczynił zdenerwowało mnie wielce. Niech gnije w czyścu, eee... tzn. w studni.

Pozostają nam Yang, Rexin i Azrael, który również chciał zmienić swój głos, ale nie zdążył.

Jak bierzecie pod uwagę mnie, to chociaż Azreala wykluczcie.

Nikt się nie sprzeciwił otwarcie przeciwko planowi, także albo wilk pogodził się z przegraną albo wilkiem był po prostu afkujący Rexin.

Możecie mnie jutro zabić dla poprawienia humoru, ale pamiętajcie następnego dnia Rexin.

Jak bierzecie pod uwagę mnie, to chociaż Azreala wykluczcie.

A to niby czemu?

FAIL?! Byłem pewny 0.0 Zaczyna mnie denerwować pewna osoba <_<

Bo wilk jest jeden, a Azrael chciał zmienić głos na mnie mimo, że widział mojego posta, który RATOWAŁ MU ŻYCIE, więc nie musiał się wychylać żeby przetrwać.

On stwierdził, że ja jestem wilkiem i dlatego na mnie zagłosował, a nie dlatego, żeby się ocalić. Nie bierzcie Azreala pod uwagę.

Znaczy uściślijmy, nie bierzcie go pod uwage przed Rexinem. :D

Wiesz, taka odruchowa reakcja, bo niby wszystko zgodnie z planem, a tu nagle zmieniasz głos.

Z początku mi się to wydało podejrzane, ale teraz sam nie wiem.

Wiem i dlatego Twoja reakcja wydaje mi się uczciwa.

W ogóle to jeszcze gratulacje dla Sigmara, który będąc wieśniakiem nie stosuje się do planu i głosuje na mnie dzień po tym jak zabiłem (z Hantusem i Misiaelem) wilka.

I nie mówcie, ze wam też nie wydał się przez to podejrzany...

Co tu dużo pisać, głos leci na Yanga.

I nie mówcie, ze wam też nie wydał się przez to podejrzany...

On po prostu tego nie przeczytał bo pytał się go, dlaczego on głosuje na niego...

Głos oddaję na Rexina.

Głos oddaję na Rexina.

Możecie mnie spalić, ale miejcie głowe na karku i spalcie Rexina razem ze mną.

Na chwilę obecną jest 2 do 2 w głosach

Mi się jednak wydaje, że DZZ by w ogóle jego głosów nie brał pod uwagę, gdyby był wilkiem, i kazał by mu coś pisać...

Nikogo nie ma? >_> Bum tada tsss Głosuję na Chirona.

Dzis glosowanie tak jak zwykle, do godziny 21:45, ale wyniki podane zostana pozniej.

Dawajcie jeszcze 1 głos na Chirona :D

Po co?

Yang chce sprawdzić jak najwięcej osób? :/

Chce mieć jak największe towarzystwo w studni, wiecznosć potrafi być męcząca. :]

Po za tym Chiron głosował na Misiaela kiedy my głosowaliśmy na Koyrio, także troszku śmierdzi.

Aczkolwiek nie bardziej niż Rexin, takze Ty głosu nei zmieniaj. :D

Nie zmieniam i nie mam takiego zamiaru. Też mi śmierdzi, a nie mam innego, bardziej wiarygodnego świadka.

No neistety... niedług poznacie moją prawdziwą krwiożerczą naturę, muahaha.... ha... heh.