Nie miejcie mi zazłe tych drobnych żartów, potrzebujemy materiału na podstawie, którego będziemy mogli podjąć decyzje. Żeby zobaczyć ludzkie (bądź nieludzkie) reakcje potrzeba realnych bodźców, albo takich które wydają się realne. Oczywiscie moje typy to zupełnie przypadkowe strzały, ale już reakcje ludzi nie są przypadkowe.
Misiael, Koyiro i Progmr zareagowali neutralnie, wręcz chłodno - nie daje nam to mocnych wskazówek.
Xasarm - zaproponował, że jeżeli moje typy nie będą prawidłowe to zagłosujemy na mnie i teraz są dwie możliwości - albo Xasarm mi uwierzył i przyjął bezpieczną strategię elminacji albo sam jest wilkiem(mało prawdopodne, nie ma żadnych przesłanek ku temu że mam racje) i dąży do pozbycia się trzech niewinnych z kolei. Przecież wiadomo, że nie opierałem się na niczym konkretnym - mimo to część z was mnie poparła (Hantus i Xasarm) - co jest alogiczne.
Więc jak to jest Xasarm, Hantus ? Jesteście zwyczajnie łatwowierni, czy po prostu wiecie, że typowane osoby są niewinne i jest wam to na rękę ?
Jednocześnie wiem, że Sejmara "słyszała" naszą dyskusje i mimo to się nie odezwała - ciekawe.