Wilkolaki sezon 5 - GRA

Bo jakoś staram się podtrzymywać klimat i roleplay?

W poprzednich grach roleplay Cie nie interesował, pisałeś tylko o konkretach, tylko o głosowaniach i decyzjach, w poprzednich grach byłeś po tej dobrej stronie. Teraz natomiast z kolei interesuje Cie roleplay, tak bardzo się zmieniłeś ? A może po prostu grasz po innej stronie niż ostatnio i dlatego zachowujesz się całkowicie inaczej, stąd też inna taktyka ?

Nie jest wilkołakiem, zagłosował na mnie tylko dlatego, by podlizać się Yangowi i zrzucić z siebie podejrzenie, tyle Bo ten wcześniej pisał, że jak ktoś nie głosuje, to coś tam coś tam.

Jest pierwszy dzień, a Ty masz już taką pewność kto nie jest wilkołakiem ? ;]

yang mam pytanie dlaczego podejrzewałeś mnie o bycie wilkiem ?

yang mam pytanie dlaczego podejrzewałeś mnie o bycie wilkiem ?

Polecam przeczytać pierwsze dwie strony tematu.

Witajcie kompani. Widzę, że od mojej ostatniej wizyty dyskusja trochę się rozwinęła. Warcraft skąd masz pewność, że Xasarm nie jest wilkołakiem? Jakieś dowody, przypuszczenia? Czy po prostu wiesz kim on jest i tyle??

Aha, czyli Yang wszystkich podejrzewa i jest ok, a ja napisałem, że jedna osoba wilkiem nie jest i od razu podejrzenia. Zresztą, teraz jestem niemal 100% pewny, że Yang to wilczek z prostego powodu - napisał, że w poprzednich sezonach nie interesował mnie Roleplay, co jest oczywiście kłamstwem, bo byłem jedna z niewielu osób, któe RP starały się podtrzymać, wystarczy przejrzeć poprzednie tematy. Tak więc koleś chce mnie wyeliminować drogą kłamstwa i podstępu :)

Tak więc głosuję na Yanglegend'a.

Emm trochę nie tak jest jak mówisz. Yang podejrzewa, bo każdy ma do tego prawo, a wręcz jest to mus. Bo jak inaczej znajdziesz wilka. Ty z kolei oznajmiasz iż jesteś w 100% pewny, że Xasarm nie jest wilkiem. Co innego podejrzewanie, a co innego oznajmianie. Do tego, gdy Yang zaczyna rzucać w ciebie podejrzeniami, ty rzucasz głos na niego. Dafaq?

Dobra, może ja się podzielę moimi spostrzeżeniami.

Yang zaczął oskarżać Xasarma, więc ten głosuje na Yanga. Proste i głupie, no ale cóż...

Następnie Yang podejrzewa Warcrafta, więc również głosuje na Yanga. Również głupie, ale nie o to dokładnie mi chodzi.

W końcu Warcraft oznajmił nam, iż jest w 100% pewny, że Xasarm nie jest wilkiem. Skąd to info?? Na dodatek Xasarm głosuje na Warcrafta, by oddalić od siebie podejrzenia, zwłaszcza, gdy Yang zaczął podejrzewać Warcrafta. Oczywiście Xasarm zebrał już głos, czy dwa na siebie, więc po zagłosowaniu na Warcrafta, temu nic się nie stanie.

Według mnie tak to działa i już chyba wiem na kogo oddam głos.

Mój głos moja decyzja, wasz głos Wasza decyzja. Miałem, małą spinę z Yangiem, ale po przejrzeniu "naszych poprzednich wcieleń" Doszedłem do wniosku, że może mieć rację.

Nie jestem wilkiem, dlatego proszę Was o wycofanie głosu na mnie.

Oh Hantusie, wybacz, że nie siedzę cały dzień na kompie. Stary, ostatnimi czasy jestem trochę zajety. No i staram się ciut bardziej stworzyć charakter swojej postaci, ale to już sprawa najmniejszej wagi.

Po prostu tym razem postaram się trochę bardziej skupić na...innych sprawach niż rzucanie tylko moich domyśleń. I nie muszę się wybraniać. Poza tym mamy 2 opcje:

1. Bronisz się? Jesteś wilkiem, winny się tłumaczy i te sprawy.

2. Nie bronisz się? Jesteś wilkiem, bo nie zaprzeczyłeś temu.

Owszem, możesz mnie podejrzewać, tak jak każdy każdego. Ale chyba ciut za szybko na oddanie głosu. Chociaż od czegoś trzeba zacząć...

Myślę, że w tej kwestii Azra ma rację. To źle, to niedobrze. Jak tu komuś zaufać?

I to jest właśnie debilne myślenie. Czy się tłumaczy, czy nie, co za różnica. Nie powinniśmy brać tego pod uwagę. Jednak to co napisałem o Xasarmie i Warcrafcie jest dość podejrzane.

Oh Hantusie, wybacz, że nie siedzę cały dzień na kompie. Stary, ostatnimi czasy jestem trochę zajety. No i staram się ciut bardziej stworzyć charakter swojej postaci, ale to już sprawa najmniejszej wagi.Po prostu tym razem postaram się trochę bardziej skupić na...innych sprawach niż rzucanie tylko moich domyśleń. I nie muszę się wybraniać. Poza tym mamy 2 opcje:1. Bronisz się? Jesteś wilkiem, winny się tłumaczy i te sprawy.2. Nie bronisz się? Jesteś wilkiem, bo nie zaprzeczyłeś temu.Owszem, możesz mnie podejrzewać, tak jak każdy każdego. Ale chyba ciut za szybko na oddanie głosu. Chociaż od czegoś trzeba zacząć...

Hmmm... dziwne... Mówisz, że często śpisz i nie masz czasu się wypowiadać, a dość często widuje się Cię aktywnego na ulicach (wskaźnik aktywności). Powiedz mi jeszcze w którym to momencie popieram zdanie jakie napisałeś? Po prostu chcę usłyszeć twoje tłumaczenie. W każdej chwili mogę zmienić swój głos, a z grupki podejrzanych ty wydajesz się coś kręcić. W poprzednich sezonach doszedłem do dość łatwego wniosku: wilkołaki są średnio aktywne, tłumaczą się krótko chcąc nie zwracać na siebie uwagi(dlatego właśnie wątpię, żeby wilkołakiem był Xasarm), a swoją nieaktywność często tłumaczą zdaniami typu: "komputer mi się popsuł" (Kaaredo) lub "brakuje mi czasu" (PlainLazy). Nie popieram tych dwóch punktów napisanych przez Ciebie powyżej bo wiem jak to jest być oskarżanym będąc niewinnym.

głosuję na yanglegend'a dlaczego ? dlatego że wydaję mi się podejrzany najpierw głosuje na mnie później innych podejrzewa a on sam to co ?

Warcraft liczyłem raczej, że wyjaśnisz nam wszystkim na czym opierasz swoje przekonanie co do wilczej natury Xasarma, ale Ty zupełnie pominełeś ten temat. Twierdzisz, że on jest 100% wilkiem i jednocześnie głosujesz na mnie. Rozumiem, że co do mnie też masz pewność. :] Na chwilę obecną widze to tak - Xasarm i Warcraft wypowiadają się conamniej dziwnie, ale mimo wszystko myślę, że powinniśmy zacząć eliminacje od niekatywnych, bo to oni są największą zagadką i nawet nie mamy szansy odkryć ich natury drogą dedukcji.

głosuję na yanglegend'a dlaczego ? dlatego że wydaję mi się podejrzany najpierw głosuje na mnie później innych podejrzewa a on sam to co ?

Nie głosowałem na Ciebie, naucz się czytać ze zrozumieniem.

Po ciężkim dniu edukacji w klasztorze, powróciłem do was, towarzysze!

Widzę, że podejrzeń już się trochę narobiło, ja jak narazie powstrzymam się od głosu, i będę bacznie obserwował sytuację.

więc mnie obrażasz nawet podejrzenie można traktować jako głos!

Drobi Xasarmie źle zrozumiałeś me wypowiedzi. Wcale sobie u mnie nie nagrabiłeś.

A co do głosu to oddaje głos na Progmr. Czemu? Ponieważ moim zdaniem usilnie próbuje wszystko rozwikłać, nastawia ludzi przeciwko innym, a poza tym jesteś przebiegł bo gdy Yang, Xsarm i Warcraft się kłócą ty próbujesz tę kłótnię jeszcze bardziej nakręcić. Oczywiście nie mówię że jestem tego pewien lecz jak na razie z moich obserwacji wynika że tak jest najlepiej.

( i ludziska róbmy klimacik i trzymajmy się tego że to pewnie średniowiecze)

Możecie się starać wywalać osoby nieaktywne, niż ukatrupiać jedyne aktywne osoby?

(uważam że jeśli ktoś się zgłosił do gry to niech się ogarnie i niech gra a nie odwala, wilkołaki mogą być AFK cały czas a my się wymordujemy. Taką mi Hantus nasunąłeś tezę)

Misiael. Hmmm od czego by tu zacząć. Może od tego, że nikogo nie nakręcam. Weź pod uwagę to, że mówię iż jest to tylko moje zdanie. Co do nakręcania tej kłótni. Po prostu widzę dziwne zależności pomiędzy Xasarmem i Warcraftem. Oczywiście to tylko podejrzenia. Wracają do tego nakręcania, to ja nic takiego nie robię, ale jeżeli tak myślisz to nie masz własnego zdania.

Jak powiedziałem, ja tak myślę. Z resztą mogę zmienić moją decyzje. Lecz twoja wypowiedź tylko umocniła moją decyzje.