Jakie macie kolejne podejrzenia? Jak dla mnie to na pierwszym miejscu są Koyiro i Rexin. Podejrzewam również Sejmara i Sigmara. Nawet jeżeli nie trafimy to raczej nic nie stracimy, gdyż są to osoby mało aktywne, a co do Sigmara to coś mi w tym gościu nie gra. Jest dość aktywny, ale strasznie mało wnosi do tematu. Nie można też zapomnieć o Azraelu. Moim zdaniem za bardzo skupiacie się na wybijaniu osób aktywnych.
Wilkolaki sezon 5 - GRA
Jestem hipokrytą. Dziękuję za upomnienie.
UJ W DE WILKOM [Napisał Xas na stole, poczym zaczął się delektotać rajskim nektarem]
(I znowu gra poszła się j*bać. Znów 50% AFK)
Jak dla mnie Rexin udzielił się tylko raz, czy dwa, w dodatku, gdy był zagrożony.
Hantus, a skąd biorą się Twoje podejrzenia wobec mnie?
Wczoraj miałem bardzo mało czasu, więc moja aktywność faktycznie była niska.
Niemniej jednak, mam już swoje tropy, które z chęcią przedstawie, gdy wrócę z klasztoru (szkoły).
Tymczasem, idę się edukować!
Moja teza jest taka: pierwszego dnia oświadczyłem, że wielki Dzz wyjawił mi imiona wilków -> wymieniłem Sejmara. Wiem, że Sejmar przeglądał tego dnia temat, ale nic nie napisał. Może po prostu go trafiłem, przez co on na prawdę uwierzył, że mam informacje od wielkiego Dzz i pomyślał, że to koniec naszej małej rozgrywki ?
Z drugiej strony może być zwyczajnie nieaktywny, z takimi co nic nie piszą to nigdy nie wiadomo.
Hmm, możliwe że Yanglegend ma racje, coś w tym jest. Dzisiaj radze siedzieć w domu, mam przeczucie że one chcą znów zaatakować! Ostatnio wysnułem też tezę, możliwe jest że osoby, które udzielają się najbardziej chcą odwrócić od siebie swoją uwagę iż są potworami, i jak najbardziej przyciągnąć do siebie inne osoby by im zaufały? Co Wy na to?
Myślę identycznie co nie zmienia faktu że może być inaczej
@Sigmar
Możliwe, ale albo ktoś jest aktywny, albo nie bierze udziału. Z drugiej strony jedni lubią dużo mówić, bo są wygadani. To jaki sposób dedukcji ktoś obierze, zależy tylko od niego. Ja, jak mówiłem, skupiam się na osobach nie tyle co nieaktywnych, a na biorących udział "po cichu", czyli na zasadzie "zapomną o mnie i przeżyję". Nie ma tak łatwo. W dodatku są pewne osoby nie udzielające się w ogóle, a na koniec oddają głos bezpodstawnie, tzw. za głosem ludu, co prowadzi do automatycznej śmierci niewinnych osób.
W sumie dobrze prawisz. Tym razem trzeba się porządnie zastanowić i oddać poprawny głos.
Nadal pozostaję przy swoim "kandydacie" i głosuję na Rexina. Obudził się dopiero, gdy przedstawiono oskarżenia i od razu rzucił się na Yanga.
A też głosuję na Rexina,
Wiecie kamraci moi ,że dziś nie głosujemy? Dziś czekamy co te posępne istoty zrobią.
Po dniu cięzkiej edukacji - powróciłem!
Pozwólcie, że od razu przedstawie moje spostrzeżenia. Dotyczą one jednego z najaktywniejszych wsioków, a może i wilków - Yanglegend'a.
Już na początku walnął z grubiej rury, wychodząc przed szereg. Logicznym wyjściem było wykluczenie go z listy ,,podejrzanych,, bo wilk to mimo wszystko istota, która od popularności stroni.
Taki moim zdaniem był cel Yang'a, który zdobywając zaufanie gawiedzi, powoli staje się jej rzekomym przywódcą.
Ludzie ufają Yangowi, i głosują za nim na Warcraft'a, na którego siłą rzeczy, żadnych ,,twardych,, dowodów nie było. Tak oto zginął przypadkowy wieśniak.
To oczywiście tylko spostrzeżenia, nie zabieram się jeszcze do głosowania, ale będę bacznie obserwował sytuację, a w szczególności - Yanga.
Tymczasem, idę posprzątać w stodole. (czyt. grać w lola )
Mogę głosować, kiedy chcę, a dziś nie ma studni !
Jak więc mówiłem wcześniej oddaję głos na Rexina. Misiael skąd ty masz info, że dzisiaj nie głosujemy? Możemy robić to codziennie. Lud wybiera.
@Down
(Ale trzymaj się klimatu Hantus )
Oddaję swój głos na Koyiro. Dlaczego? Cały czas się tłumaczy, że nie ma czasu na grę i właśnie dlatego mało pisze oraz jest średnio aktywny. Czy to prawda? Otóż nie gdyż jest on przecież aktywny w innych wątkach (innych tematach na naszym forum).
W kupie siła! Głosuje na Rexina
1. Głosowania odbywają się codziennie, a każdy gracz oddaje swój głos jawnie w temacie gry.
Misiael, za przeproszeniem w d*pę wsadź sobię te "w kupie siła". Już drugi raz tak postępujesz. Jakiegoś pożytku to nie ma z ciebie.
Jak więc mówiłem wcześniej oddaję głos na Rexina. Misiael skąd ty masz info, że dzisiaj nie głosujemy? Możemy robić to codziennie. Lud wybiera.@Down(Ale trzymaj się klimatu Hantus )
Powiem szczerze, że specjalnie nie lubię role play, nigdzie nie jest napisane, że specjalnie muszę trzymać klimat. Zacznijcie się lepiej zastanawiać nad wilkami, a nie role play.
Misiael, za przeproszeniem w d*pę wsadź sobię te "w kupie siła". Już drugi raz tak postępujesz. Jakiegoś pożytku to nie ma z ciebie.
Całkowicie popieram i zaczynam mieć wątpliwości co do Misiael'a.