Hah. Czyżby pan Progmr czegoś się bał? Że kiedy nadejdzie jego kolej, zagłosuje też przeciwko niemu? Proszę cię pilnuj własnego nosa.
Wilkolaki sezon 5 - GRA
Sejmar ze strachu sam wskoczyl do studni, taki byl z niego czlek. Jednak jego miejsce zajal Chiron, jak sie okazalo, mieszkaniec pobliskiego jeziora, pod ktorego tafla sypial od miesiecy.
To nam odpadł typ moim zdaniem, rzadko się zdarza, żeby wilki afkowały, bo ogółnie krąży przekonanie, że tamtą nacją się przyjemniej gra. Raczej ludzie z tego nie rezygnują.
Witamy nowego!
A propos mego głosu.
Jak narazie mam dwa typy:
-Pierwszy to jak wcześniej mówiłem - Yanglegend.
-Drugi, to Misiael, głównie za to ,,w kupie siła,,. Sam w pierwszym głosowaniu poszłem za tłumem, jednak to tylko z powodu braku czasu, dzisiaj mam go więcej, dlatego jeszcze nie głosuje. Trzeba dobrze przemyśleć głos, bo nie chcemy przecież stracić kolejnego z naszych, tym bardziej, że dzisiaj zginął niestety lub stety dwie osoby.
Ciesze się że mnie podejrzewasz. Jednak i tak jak na razie nie wyjawię dlaczego tak robię. Na twoim miejscu wybrał bym jeszcze inne typy.
Warto pamiętać że mogę jeszcze zmienić lub wycofać mój głos ale jakoś nie zbiera mi się na zrobienie tego,
Nie zamierzasz się bronić Koyiro? Na siłę zmieniasz wątek. Twoja wina rośnie w moich oczach...
EDIT: O wiedzę, że ukryłeś swój status. W tej chwili jestem już niemal pewien, że jesteś wilkiem. Mam nadzieję, że znajdą się jakieś mądre osoby które na Ciebie zagłosują.
Bronić się przed czym...?
Moją wczorajszą niską aktywnością? Pisałem już przecież, że nie miałem czasu.
A chyba jest różnica pomiędzy innymi tematami, a tym, w którym przed napisaniem czegoś, musiałem przebić się przez 6 stron postów.
Wczoraj miałem cięzki dzień, dzisiaj jestem całkiem aktywny, więc nie wiem czego się czepiasz.
Bronić się przed czym...?Moją wczorajszą niską aktywnością? Pisałem już przecież, że nie miałem czasu.A chyba jest różnica pomiędzy innymi tematami, a tym, w którym przed napisaniem czegoś, musiałem przebić się przez 6 stron postów.Wczoraj miałem cięzki dzień, dzisiaj jestem całkiem aktywny, więc nie wiem czego się czepiasz.
Czepiam się tego, że:
1.Piszesz rzadko, a jak już coś napiszesz do zwykle jest to nic nie wnoszący do tematu post typu: "Mam już swoje typy, idę się edukować" albo "jutro zdradzę wam swoje typy, idę się edukować" wszystko tylko po to żeby nie narobić sobie wrogów, nie głosując na nikogo.
2. Mówisz, że nie masz czasu na grę, a jesteś aktywny w innych tematach.
3. Jak już zagłosowałeś to zagłosowałeś na osobę już wcześniej typowaną po to, ażeby twój post wtopił się w tłum.
4. Nie zareagowałeś na moje pierwsze oskarżenie, myśląc, że nikt na nie nie zwróci uwagi.
5. Po tym jak powiedziałem o twojej aktywności, ukryłeś swój status.
Oto one (na pewno kilka by się jeszcze znalazło), z tego masz się tłumaczyć.
Jest duże prawdopodobieństwo, że dzisiaj padne od ataku wilków, moje typy to Koyiro, Sigmar i Gert...
Jeżeli rzeczywiście dzisiaj padne to możecie być niemal pewni, że jeden albo dwóch z nich to wilki, stoczyłęm trochę rozmów na PW i na prawdę argumentów jest wiele.
Jednym z moich kolejnych podejrzanych jest Azrael- osoba ogólnie aktywna na forum, a w temacie udzieliła się bardzo mało razy. To do niego nie podobne...
Ja nie chce wyciągać pochopnych wniosków, ale dla mnie coś Yanglegend śmierdzi.
Zostałem spostrzeżony przez Yangla, aż nie wiem, co zrobić. Czy ze szczęścia skakać, czy uciekać w siną dal?
Powiem szczerze, że od mojego wczorajszego posta zacząłem ogarniać wątek na bieżąco. Wcześniej niemożliwym było czynienie tego z powodu studiowania nauk ciężkich dla podawaczy kanapek w knajpach.
Na razie nie głosuję, bo mój typ musi mi podejść. Na razie mógłbym jedynie zagłosować na nieaktywną duszę, tak jak to robiłem w poprzednim sezonie.
Ależ Hantusie... Owszem, nie piszę wiele, bo tym razem staram się więcej myśleć niż rzucać oskarżeniami na prawo i lewo, jak wy. I nie pisze tak dużo w innych tematach. Aha, a zalogowany jestem cały czas. Podaj mi jakieś mocne argumenty na to, że jestem potworem. Myślisz, że tak po prostu nagle bym ucichł? Nie, to byłoby zbyt podejrzane, rzucające się w oczy, może nawet zbyt głupie.
Ależ Hantusie... Owszem, nie piszę wiele, bo tym razem staram się więcej myśleć niż rzucać oskarżeniami na prawo i lewo, jak wy. I nie pisze tak dużo w innych tematach. Aha, a zalogowany jestem cały czas. Podaj mi jakieś mocne argumenty na to, że jestem potworem. Myślisz, że tak po prostu nagle bym ucichł? Nie, to byłoby zbyt podejrzane, rzucające się w oczy, może nawet zbyt głupie.
Rozumiem, że można cicho siedzieć, ale zaledwie dwa posty w ciągu ostatnich 3 dni to lekka przesada. Nie sądzisz?
Nie, nie sądzę.
Coś się tak uczepił mojej aktywności?
Po prostu zbieram dowody i sądzę, że chyba by Ci się nic nie stało gdybyś wniósł coś od siebie do tematu...
Gdybym miał co... Póki co sobie obserwuję i jak narazie podejrzewam Rexina przez jego zachowanie. Oczywiście nie wykluczam Yanga, bo wywołał tutaj mały zamęt.
Czepiam się tego, że:1.Piszesz rzadko, a jak już coś napiszesz do zwykle jest to nic nie wnoszący do tematu post typu: "Mam już swoje typy, idę się edukować" albo "jutro zdradzę wam swoje typy, idę się edukować" wszystko tylko po to żeby nie narobić sobie wrogów, nie głosując na nikogo.2. Mówisz, że nie masz czasu na grę, a jesteś aktywny w innych tematach.3. Jak już zagłosowałeś to zagłosowałeś na osobę już wcześniej typowaną po to, ażeby twój post wtopił się w tłum.4. Nie zareagowałeś na moje pierwsze oskarżenie, myśląc, że nikt na nie nie zwróci uwagi.5. Po tym jak powiedziałem o twojej aktywności, ukryłeś swój status.Oto one (na pewno kilka by się jeszcze znalazło), z tego masz się tłumaczyć.
Głupoty gadasz, i to straszne...
Po pierwsze, zdaje mi się, że w ogóle nie czytasz moich postów, snujesz tylko głupie, i bezpodstawne oskarżenia.
1 - Fakt pisałem, wczoraj, a byłbyś łaskaw przeczytać moje dzisiejsze posty? (nie licząc tego o 6)
2 - Wyjaśniłem Ci przecież. Ten temat wymaga dogłębnego zapoznania się z siedmiostronicową lekturą, jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy tym, a jakimś krótkim pytaniem w dziale LoLa, czy na SB, to... pozdrawiam.
3 - Również pisałem wcześniej, to z powodu braku czasu, a głosować musiałem. Dzisiaj jeszcze nie głosowałem, ale moje typy przedstawiłem.
4 - Nie zareagowałem, bo są po prostu głupie. Nie wiem, jak można się czepiać, że ktoś nie ma czasu na grę, i piszę w innych tematach? Oddziel proszę Gry Forumowe, a inne części forum.
5 - Status ukryłem jakieś 3 tygodnie temu, fail.
I właśnie o coś takiego mi chodziło Koyiro. Dokładne wytłumaczenie się ze wszystkich podejrzeń. Szkoda, że aktywni jesteście dopiero wtedy gdy ktoś was oskarża...
Yang mógłbyś wytłumaczyć z jakiego powodu podejrzewasz Gerta? Bo Koyiro i Sigmara rozumiem, ale Gerta nie kminię. No chyba, że trzymasz to dla siebie.
@Edit
Oj Hantus, sorry, ale jak to czytam to mnie krew zalewa Dlaczego ZAWSZE pod uwagę brany jest wskaźnik aktywności? Już o tym mówiłem. Ja jestem aktywny i są podejrzenia na moją osobę. Inni są nieaktywni i też są podejrzenia. Dafaq? Albo kręcicie, albo nie ma cie o co się przyczepić.