WILKOŁAKI SEZON pierwszy I

Maku na stos!

Spalić Maku

DZIEŃ 6

NEKROLOG

Nekrolog-symbol.png

Dziś na stosie spłonął kolejny wieśniak, był nim Maku.

toxic.png

Dzisiejszej nocy wilkołak nie zdołał nikogo zamordować.

DZIEŃ 6NEKROLOGDziś na stosie spłonął kolejny wieśniak, był nim Maku.Dzisiejszej nocy wilkołak nie zdołał nikogo zamordować.

ale wcześnie :blink:

Tym razem nam się nie udało ;/ Kogo podejrzewacie?

ale wcześnie

Administracja Osady Forumememorpgorgpeel

Ze względu na okres melanżu zwany również, przez niektórych wieśniaków łikendem - jutro i pojutrze (PIĄTEK, SOBOTA) głosujemy do godziny 19:00 - o tej też godzinie podstęplujemy nekrologi.

Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, żeby głosować już dzisiaj albo jutro o dowolnej porze (byle przed 19). Przypominam o możliwości 1 zmiany głosu i 1 anulowania głosu dziennie.

Dlatego

warn_ico.png
Double post. - Cree

Przepraszam :(

Dzisiaj stawiam na Jarida, zdziwilo go, ze wczoraj palilismy wczesniej, a wilkolak nikogo nie zjadl, nie zostalo tez powiedzone ze to paladyn kogos obronil, wiec wydaje mi sie ze to wilczek zaspal. I to wszystko zbiera sie do kupy, najprawdopodobniej Jarid nie wiedzial ze palenie jest wczesniej i nie napisal do yanga kogo chce zjesc, a gdy zobaczyl ze o 19 sa juz wyniki zareagowal tak

ale wcześnie
Dzisiaj stawiam na Jarida, zdziwilo go, ze wczoraj palilismy wczesniej, a wilkolak nikogo nie zjadl, nie zostalo tez powiedzone ze to paladyn kogos obronil, wiec wydaje mi sie ze to wilczek zaspal. I to wszystko zbiera sie do kupy, najprawdopodobniej Jarid nie wiedzial ze palenie jest wczesniej i nie napisal do yanga kogo chce zjesc, a gdy zobaczyl ze o 19 sa juz wyniki zareagowal tak

Po prostu nie przeczytałem informacji.

to wszystko.

Więc przepraszam bo ja nie jestem wilczkiem.

PROSZE UWIERZCIE :(

tez glosuje na jarida.

Jak wszyscy to wszyscy. Jarid na stos.

Nie moja wina. Może to ktoś usunąć?

Głosuję na Jarid'a

Ok...

Ostatnie życzenie.

Jeśli będe wieśniakiem to zagłosujecie na Yamakazu.

co macie do stracenia.

Wilkiem jest albo jarid albo plain, jezeli uda Ci sie jaridzie mnie przekonac, to zmienie glos na plaina

Przecież i tak jestem niby wilkołakiem.

Wilkiem jest albo jarid albo plain, jezeli uda Ci sie jaridzie mnie przekonac, to zmienie glos na plaina

a a'propo plaina to mamy takie same zdanie.

Ja jestem za tym żeby plain spłonął

plain jednak wydaje mi sie bardziej podejrzany od jarida, dlatego zmieniam glos na Plaina

skad te podejrzenia? wedlug mnie wilkolakiem jest albo jarid albo yamakazu wlasnie. Przeanalizowalem po krotce wszystkie glosy od poczatku i oczywistym tropem wydaje sie yamakazu, ktory glosowal na piolcza w pierwszej rundzie tuz po wilkolakach, czyli dixellu i azraelu. Zbieg okoloicznosci?

Glosuje dzis jednak na jarida, bo tak jak wspomniales - mozliwe jest, ze jarid zapomnial oddac jednego z glosow i stad ta reakcja. Jezeli okaze sie, ze to nie on, to bedzie znaczyc, ze yamakazu to wilkolak.

gdyz smierdzisz jak wilkolak i zachowujesz sie podejrzanie

Zmieniam głos na Plaina