Co się z Wami dzieje ludzie? Biadolicie a wilkolaka nie ma kto dorwać. Ja glosuje na MaKu. A wy robta co chceta.
WILKOŁAKI SEZON pierwszy I
Co się z Wami dzieje ludzie? Biadolicie a wilkolaka nie ma kto dorwać. Ja glosuje na MaKu. A wy robta co chceta.
Ale się mnie uczepiłeś. Nie mam żalu. Twoje sumienie nie moje
Ach te podejrzenia ja nie jestem wilkołakiem Ale głosuje na Hantusa już 2-gi dzień obmywam rany po jego krwawym wyczynie na mojej nodze . Głos na cb Hantus.
Ja głosuję na ISmokeBleezys
SPALIĆ ISmokeBleezys
rowniez glosuje na ilovebleezys, chociaz po ostatnich spaleniach tak pewny jak ostatnio juz nie jestem.
Rowniez glosuje na ISmokeBleezys
11 min
(u mnie)
Jak wszyscy to wszyscy. ISmokeBleezys na stos!
Koniec
DZIEŃ 5
NEKROLOG

Kolejna noc, kolejny pal na środku rynku, kolejne ciało skwierczy od błyskających w bezkresnej
ciemności płomieni. Mieszkańcy nie wykazują już dawnego entuzjazmu, nie wiwatują, nie tańczą wokół
degradującego się w ogniu ciała. Mieszkańcy Naszej osady już się do tego wszystkiego przyzwyczaili -
poranek, zmrok, egzekucja - ot taki cykl życia. Dzisiaj płomienie śmierci obłapiają sylwetkę niejakiego
ISmokeBleezys, cichego typa z Forumememerpgorgpeel, ciężko coś o nim napisać, jedni mówią, że był
awanturnikiem, inni, że miał słabe relacje z matką... ale dziś nie o tym.
Pamiętacie jak ISmokeBleezys żartował o jedzeinu ludzkiego mięsa ? Nie wydało wam się to dziwne?
Dziś w ogniu prawdy wszystko wychodzi na jaw. ISmokeBleezys miał niewysublimowane poczucie
humoru, co nie powinno nikogo dziwić, bo był wieśniakiem.

Dzisiejszej nocy wilkołak nie miał łatwego polowania, widać czuje on ciężki oddech całej wioski na swoim
karku. To narastające uczucie osaczenia nie daje mu spokoju. Może nie jest człowiekiem, może nie jest
również zwierzęciem, ale na pewno wie co to strach.
Ofiara ataku została napadnięta w pobliżu ratusza i trzeba przyznać, że walczyła dzielnie, była w stanie
nawet upuścić nieco wilkołaczej krwi, ale na nic to wszystko. Można by pomyśleć, że owy osadnik był
kimś więcej niż tylko wieśniakiem i w istocie tak było. Rytualne, pierwotne moce ulatują z Naszej osady w
tą bezwietrzną noc, a wraz z nią dusza wiejskiego mędrca, widzącego więcej.
Raven nie żyje, Raven był jasnowidzem.
Wiesz, że jesteś nastepny w kolejce do spalenia, co nie Maku?
I tak oto ziścił się nasz najgorszy scenariusz. Nie upolowaliśmy wilczka i straciliśmy jasnowidza
Ja bym postawil na Jarida, tez ostatnio zrobil sie jakis cichy, a za czasow kiedy mowil bardzo duzo, za bardzo chcial nas przekonac do bycia czlowiekiem, wydaje mi sie to podejrzane...
Jeszcze czekam na to co powie maku, na ktorego glosowal jasnowidz...
Administracja Osady Forumememorpgorgpeel
Ze względu na okres melanżu zwany również, przez niektórych wieśniaków łikendem - jutro i pojutrze (PIĄTEK, SOBOTA) głosujemy do godziny 19:00 - o tej też godzinie podstęplujemy nekrologi.
Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, żeby głosować już dzisiaj albo jutro o dowolnej porze (byle przed 19). Przypominam o możliwości 1 zmiany głosu i 1 anulowania głosu dziennie.
Oddaje moj glos na Maku
Ja bym postawil na Jarida, tez ostatnio zrobil sie jakis cichy, a za czasow kiedy mowil bardzo duzo, za bardzo chcial nas przekonac do bycia czlowiekiem, wydaje mi sie to podejrzane...Jeszcze czekam na to co powie maku, na ktorego glosowal jasnowidz...
A co mam powiedzieć? Nic nie mam na swoją obronę i nie zamierzam się bronić. Nie żałuję, że straciliśmy jasnowidza. Rzucał bezpodstawne oskarżenia w moją stronę. Ja nikomu nic nie zrobiłem. A to że zginął właśnie teraz to nie moja sprawka. Ostatni wilkołak jest sprytny i na pewno to zaplanował. Wiem, że wszystko pójdzie na mnie i będę kolejnym "niewinnym" płonącym na stosie ale ok.
Nie sądzicie, że jasnowidz mógł również grać nieczysto?
Wasza decyzja. Nie pozwólcie tylko aby to wilkołaki wygrały przez Waszą naiwność i głupotę. Nie chcę nikogo obrazić
PS. Yamakazu jednak nie poczekałeś...
Co do głosu to na razie się wstrzymam i poczekam.
Ja bym postawil na Jarida, tez ostatnio zrobil sie jakis cichy, a za czasow kiedy mowil bardzo duzo, za bardzo chcial nas przekonac do bycia czlowiekiem, wydaje mi sie to podejrzane...Jeszcze czekam na to co powie maku, na ktorego glosowal jasnowidz...
Właśnie nie chce tak nawijać bo możecie pomyśleć tak: O tyle pisze żeby nikt jego niepodejrzewał.
Głosuję na Maku
rowniez glosuje na maku/a.