Część nowych, w tym niestety ja, byłaby smutna gdyby zostali wymienieni ;( ale przeglądając Wasze ostatnie rozgrywki, to ja się Wam wcale nie dziwię. Poczekam, zobaczę, chociaż jestem dobrych myśli
WILKOŁAKI&VAMPIRY S1 (by vanziom) Rekrutacja
Odezwałeś się + dla Ciebie , jeśli zostaniesz zastąpiony to na końcu
Dokładnie. Jak komuś zależy, walczy o swoje to większa szansa, że zostanie dopuszczony do gry. Reszta pewnie nawet nie wie, że mogą zostać wymienieni, co równa się większemu prawdopodobieństwu AFK w grze.
Wiesz, ze mną to jest tak, że ja odzywam się gdzieś od 8 do 14 i od 20-21 do 1. W godzinach typowo obiadowych zawsze gdzieś wychodzę, ale wieczory i poranki z reguly spędzam przy PC. (Chyba przegrałem życie ;X)
Mam nadzieje, że mnie się to nie tyczy ale pewnie tyczy
Nie no co ty , pokazałeś swoją obecność w poprzednim sezonie
A no to Bóg zapłać
vanziomku kochany wyślij nam dzisiaj klasy xD
"(Chyba przegrałem życie ;X)"
Uwierz mi, są o WIELE gorsze przypadki.
Według mnie Vanziom póki gra nie wystartowała to chyba mógłbyś troszeczkę powiększyć listę dla chętnych. Wiadomo z użytkownikami mającymi mało postów to jest jedna wielka niewiadoma lecz kto wie może przez wykluczenie takiego osobnika stracilibyśmy dobrego gracza.
@up lub na odwrót
@Hemes Wiem, wiem. No ale pół dnia przy PC to zło. Chociaż co kto lubi, a o gustach się nie dyskutuje.
neeeee jutro rano teraz filma oglądam .
zwiększ limit, bo jak znam życie to i tak ze 2-3 osoby będą afk.
Spróbujesz mnie wyrzucić.
Spróbujesz mnie wyrzucić.
To jest groźba czy prośba? xd
Dzień dobry. To kiedy zaczynamy? ;>
I jak kiedy zaczynamy? Nie mogę się już doczekać, mam nadzieje że nie będzie żadnych afk.
@up Złudne nadzieje
Zaraz się zacznie , wpierw zrobię temat następnie wyśle do każdego PW z jego klasą .