NIE!!!
Wilkołaki&vampiry s1
Głosuję na Karthasa.
Jest na ten moment najbardziej podejrzany.
@JuniorR
A według ciebie dlaczego jestem podejrzana ??
Głos na JuniorR
Oddaje na niego głos bo bez podstaw chce mnie spalić
Jeżeli będziemy się taką logiką kierować to nigdy nie dojdziemy do tego kto jest zły
Kolejna osobą która wypadła z naszej gry z przyczyn nienaturalnych jest Svizz . Siły zła tak się z tego cieszą że dziś po paleniu urządzając imprezę i z tego powodu jutro nie będą mogły przyłączyć do siebie nikogo . Svizz był tylko wieśniakiem .
kurde tych afków niech już nikt nie włącza do gier bo popsuta zabawa jest .
Nie głosowałem, nie miałem na kogo. (Jak by co, nie jestem AFK)
Nie chodzi o głosowanie, tylko o nie udzielanie się.
Ale właśnie brak udzielania się (tylko oddać głos) to droga do sukcesu.
Przynajmniej przy was moi drodzy xd
Sry ja miałem zagłosować o 20:00, ale kumpel potrzebował pomocy z kompem i nie mogłem .
Dzień 2
Dzisiejszego dnia wybieracie na spalenie raczej jednomyślnie biednego Karthas`a który jest zwykłym nie ogarem i tyle ,a to że lubi lasy i dziewice to tylko przejaw dziwactwa . Karthas jest , a raczej był wieśniakiem .To tylko RP karthasku nie bierz tego do siebie .
Następnie ruch swój wykonały Vampiry wytypowały one biednego Xasamka lecz skubany ma jakieś wtyki i został on wybroniony przez rycerza .
Kolejny ruch jest ruchem Wilkołaków które chciały przyłączyć do siebie kogoś kto mądrego kto mógł by się im przydać , nie przewidziały jednego ... Niewiara był już Vampirem . Tak zgonił Niewiara .
Stan wioski:15
-12 ludzi
-1 vampir
-2 wilkołaków
niewiara przeklęty oszuście ufałem twojej logice
Karthas niewinny?! o.O
Tyle dobrego, że zżarli sami siebie.
Jedna porażka ale dwa sukcesy. Brawo rycerzu i dziękujemy wilczki
Cień mi przeleciał przed oczami, nie wiedząc czemu ?. Usiadłęm przy małym wodospadzie, coś mnie pchało dalej jakaś siła kazała iść iśc, i zajrzeć a tam duch Karthas'a kiwął do mnie mówiąc, to nie ja ten zły więc kto zapytał ?.
Tą zagadkę musicie rozwiązać sami . Komputer Log Off .
Karthas czysty więc 1 wieśniak w plecy. Przynajmniej poległ Vampir. Chyba sami siebie pozabijają
Dzisiaj się udało mam nadzieje że będzie więcej takich akcji . Brawo dla rycerza oby tak dalej.
Hehe, dzięki najcie