Wilkołaki&vampiry s1

NIE!!!

Głosuję na Karthasa.

Jest na ten moment najbardziej podejrzany.

@JuniorR

A według ciebie dlaczego jestem podejrzana ??

Głos na JuniorR

Oddaje na niego głos bo bez podstaw chce mnie spalić :P

Jeżeli będziemy się taką logiką kierować to nigdy nie dojdziemy do tego kto jest zły

Kolejna osobą która wypadła z naszej gry z przyczyn nienaturalnych jest Svizz . Siły zła tak się z tego cieszą że dziś po paleniu urządzając imprezę i z tego powodu jutro nie będą mogły przyłączyć do siebie nikogo . Svizz był tylko wieśniakiem .

kurde tych afków niech już nikt nie włącza do gier bo popsuta zabawa jest .

Nie głosowałem, nie miałem na kogo. (Jak by co, nie jestem AFK)

Nie chodzi o głosowanie, tylko o nie udzielanie się.

Ale właśnie brak udzielania się (tylko oddać głos) to droga do sukcesu.

Przynajmniej przy was moi drodzy xd

Sry ja miałem zagłosować o 20:00, ale kumpel potrzebował pomocy z kompem i nie mogłem :).

Dzień 2

Dzisiejszego dnia wybieracie na spalenie raczej jednomyślnie biednego Karthas`a który jest zwykłym nie ogarem i tyle ,a to że lubi lasy i dziewice to tylko przejaw dziwactwa . Karthas jest , a raczej był wieśniakiem .To tylko RP karthasku nie bierz tego do siebie .

Następnie ruch swój wykonały Vampiry wytypowały one biednego Xasamka lecz skubany ma jakieś wtyki i został on wybroniony przez rycerza .

Kolejny ruch jest ruchem Wilkołaków które chciały przyłączyć do siebie kogoś kto mądrego kto mógł by się im przydać , nie przewidziały jednego ... Niewiara był już Vampirem . Tak zgonił Niewiara .

Stan wioski:15

-12 ludzi

-1 vampir

-2 wilkołaków

niewiara przeklęty oszuście ufałem twojej logice

Karthas niewinny?! o.O

Tyle dobrego, że zżarli sami siebie.

Jedna porażka ale dwa sukcesy. Brawo rycerzu i dziękujemy wilczki :D

Cień mi przeleciał przed oczami, nie wiedząc czemu ?. Usiadłęm przy małym wodospadzie, coś mnie pchało dalej jakaś siła kazała iść iśc, i zajrzeć a tam duch Karthas'a kiwął do mnie mówiąc, to nie ja ten zły więc kto zapytał ?.

Tą zagadkę musicie rozwiązać sami . Komputer Log Off .

Karthas czysty więc 1 wieśniak w plecy. Przynajmniej poległ Vampir. Chyba sami siebie pozabijają :P

Dzisiaj się udało mam nadzieje że będzie więcej takich akcji :P. Brawo dla rycerza oby tak dalej.

Hehe, dzięki najcie :)