Wilkołaki&vampiry s1

Cień mi przeleciał przed oczami, nie wiedząc czemu ?. Usiadłęm przy małym wodospadzie, coś mnie pchało dalej jakaś siła kazała iść iśc, i zajrzeć a tam duch Karthas'a kiwął do mnie mówiąc, to nie ja ten zły więc kto zapytał ?.

Potem wrócił do lasu do tej swojej dziewicy? :)

i jak ma ktoś jakieś podejrzenia??

Niestety katrhas nie mógł wrócić do swojej dziewicy, bo już jest trupem zainwestowałem po nim w interes, i w wiosce jest pierwszy otwarty burdel.

Czyli moja śmierć nie poszła na marne ;d Cieszę się razem z wami;d

@DeimonD Widzisz duchy i kradniesz dziewice w żałobie, potwór z Ciebie...

Niestety katrhas nie mógł wrócić do swojej dziewicy, bo już jest trupem zainwestowałem po nim w interes, i w wiosce jest pierwszy otwarty burdel.

Dawaj roczny rabat 100% i darmowe %, a nigdy na ciebie nie zagłosuję :)

(Oficjalnie) Nie no co ty, nie moszna mnie kupić. :D

Uuu widzę , że dużo się działo jak mnie nie było. I jednego wampirka mniej.

No jak widać. Jak wam mija ten ponury dzień?

a feedersko w lolu :).

Żadnych podejrzeń dziś nie mam, a zgadywanie na ślepo jest złe

a ja akurat mam podejrzenia ale zagłosuję o 20

Cicho to i podejrzeń niestety brak.

dzisiaj na pewno na kogoś oddam głos :).

Oddaję głos na Budzioch'a. Trochę mało podejrzanych, w dodatku z ukrytym kontekstem oznajmia (wg mnie), że DeimonD to wilk. Z drugiej strony DeimonD zachowuje się jak... No wiecie jak. No, ale po ostatnich doświadczeniach (Sokyre, VampirLord, Karthas) nie sądzę, że szybko bym na niego zagłosował (chyba, że dalej będzie szmącił :D).

A se też głosuję na Budzioch'a. Według mnie też jest jednym z najbardziej podejrzanych.

Ja nie mam żadnych podejrzeń a nie chce spalić niewinnej osoby.

Post Rexina po śmierci Niewiernego mnie przekonał, że może on być Vampirem.

Głos na Rexin'a.

Idźcie dalej za ludem. Gratki. Tak, to nikt nie zagłosował, a gdy ja oddałem głos, nagle Xasarm się pojawia. Tylko, gdy pojawi się okazja na podpięcie pod kogoś. GZ.

Dobra to jest bez sensu xasarm i pro odgadnęli moje myśli więc głos na budziocha on ukrywa się w tłumie jest taki skryty i w ogóle mam jeszcze dużo podejrzeń ale nie chce mi się pisać .

OMG, jaki głos ludu? Nie mogę mieć podobnej opinii do Twojej?