Głos na DeimonD
Po wczorajszym wydaje mi się on najbardziej podejrzany.
Głos na DeimonD
Po wczorajszym wydaje mi się on najbardziej podejrzany.
a ja poczekam z głosem do 20
@Hemes
To masz złe przeczucia. Oddaję głos na Rexin. Jedyne co to czekanie do 20:00, potem strzał/za głosem ludu. Nesquik w sumie też ostatnio oddał głos, bo "jego zdanie i tak nic nie zmieni". Chociaż mogłeś powiedzieć na kogo miałeś zamiar głosować i dlaczego.
@pro przeczytaj moje posty pisałem że miałem podejrzenia ale przecież po co czytać ?
Ja zagłosuję znowu, ale potem będzie że coś knuję . A tak po za tym to ilu tu głosuje, bo reszta chyba ma to gdzieś kto odpadnie
.
Ja myślę na kogo zagłosować ale muszę dokładnie to przeanalizować abym nie miał na karku kolejnego wieśniaka
Mój głos jest bardzo przemyślany ProGmR. Po prostu uznaje że za dobrze dogadujecie się z Rexinem w sprawie głosów. Teraz widzę że mój głos trochę cię speszył i próbujesz odwrócić od siebie uwagę głosując na Rexina. Oczywiście, hipotetycznie
Btw. "Chociaż mogłeś powiedzieć na kogo miałeś zamiar głosować i dlaczego." - To było do mnie czy do Nesquika?
To ja też głosuję dzisiaj na : ProGmR p.s musi być kolor czerwony aby głos był ważny .
Nie mam wyjścia, a gościu najbardziej podejrzany
Głos na JunioR'a
Powód? Nie było go wczoraj tak samo jak ataku, przez co jest według mnie najbardziej podejrzanym z grona, które się udziela i powinien iść na pierwszy ostrzał.
Alfa ile jeszcze osób podejrzanych (AFK) masz na swojej liście?
@Hemes
1. Hahahaha, po mojej śmierci potrenuj skilla.
2. Jak piszę do Nesquika, to piszę do Nesquika.
Jeszcze kilka, prześledź temat, kto był online, kto się udzielał wczoraj - wyjdzie ci odpowiedź
Idą one u mnie na pierwszy odstrzał - jeżeli się mylę to będzie źle ;/ ale z afkami i tak nic się nie zrobi
Omega, ty chyba nie czytasz tego co Venziom pisze, wczoraj nie było ataku, bo zabił Svizza. Czy ty tego nie rozumiesz, czy co?
A dla mnie jest najbardziej podejrzany DejmonD na niego głosuję.
Byczku zważaj na nicki bo CI wszczepie wirusa do mózgu .
W tej chwili:
ProGmR x2
DeimonD x2
Rexin x1
Junior x1
Deimond strasznie zaczął wczoraj mieszać. Głosuje na DeimonD
Głosuje na ProGmR wiem wydaje się to dziwne ale według mnie on coś knuje .
W tej chwili:
ProGmR x3
DeimonD x3
Rexin x1
Junior x1
Czyż by miało dojść do dublekilla ?
raczej nie , nie wszyscy zagłosowali
wydaje mi się że ProGmR i Misiael grają do jednej bramki tz, że są wilczkami raczej...Głosuję na ProGmR