Wilkołaki&vampiry s1

Najwyraźniej spłonę. I znowu będziecie żałować. Wypijcie później za mnie, bo inaczej to będę Was po nocach straszyć.

mi się wydaje, że Abraxus jest tym złym, ponieważ nie głosuje. Możliwe, że się mylę, ale dla mnie to jest myślenie typu: nie będę głosować i pisać, że nie chce spalić niewinnego to na 100% nie będą mnie podejrzewać. Głosuję na Abraxus

Czyli uważasz że powinnam iść za stadem (bez obrazy) i nie mieć własnego zdania??

Mogę się mylić

Chcę aby dzisaj duch Karthas'a zabrał do grobu : Kakeru . Sry jeśli się spóźniłem :).

Dzień 3

Spalony zostaje Budzioch . Był on zwykłym wieśniakiem .

Stan wioski:

-11 ludzi

-1 vampir

-2 wilkołaków

ehh i znów kicha...

a może ty wilkołak a może vampir, chyba jakaś to przykrywka :P.

DeimonD: Mogę wiedzieć czemu chciałeś/chcesz mnie spalić?

Znowu..

W tej chwiliBudzioch x4Kakeru x3Rexin x1Abraxus x1Cośek !&$89j1l279J01198 Error ......ten pan już z nami nie gra

dlateg0, żeby zrobiła się ciekawa sytucja :D.

Chciałeś, aby zginęło dwóch mieszkańców? A jeżeli obydwaj to wieśniacy? A może ty to wiesz i dlatego chciałeś doprowadzić do takiej sytuacji?

albo by zginął wieśniak i wilkołak :).

DeimonD taką zabawę jaką urządzasz jest niebezpieczna dla nas, chciałeś spalić osobę tylko dlatego żeby było ciekawiej ??

DeimonD robi się podejrzany na mojej liście

Nie po prostu chciałem sprawdzić ciebie czy ty to nie wilczek :).

Mam dobre przeczucie co do moich ustaleń i już mogę oddać głos na ProGmR

Oddaje głos na ProGmR

Tak sobie studiuję to wszystko itd. Wychodzi mi z tego że

- Jeżeli wilkołak/wampir zaatakuje jest o tym informacja

- Wczoraj nie było żadnego ataku

Oznacza to, że :

- Wilkołak/Wampir był wówczas i po prostu nie chciał zaatakować lub co go tam wie

- Nie było go cały dzień i nie wybrał ofiary

Według mojego przeczucia chodzi tu o drugą opcję przez co nasz krąg się zmniejsza i mamy większe pole do manewru. Jeżeli się mylę to niestety zginiemy

A ja myślę tak :

-obojętnie kim byli pierwsi źli

-źli chcą mieć "najlepszych" graczy

Wniosek nasuwa się sam. Jest to dośc ryzykowne podejście, ale...

ehhh po raz kolejny cytuje (odnosiło się od wczorajszego głosowania .

Kolejna osobą która wypadła z naszej gry z przyczyn nienaturalnych jest Svizz . Siły zła tak się z tego cieszą że dziś po paleniu urządzając imprezę i z tego powodu jutro nie będą mogły przyłączyć do siebie nikogo . Svizz był tylko wieśniakiem .