mogę ci dać screana na pw .
Wilkołaki&vampiry s1
Nie DeimonD, nie możesz.
Ja swojego usunąłem bo kazano
Nie DeimonD, nie możesz.
Bo to oszustwo nie, nie będę oszukiwał . Aczkolwiek wilki knują przeciwko nam
. Jeśli dzisiaj padnie znowu wieśniak, wilki znowu skasują nam wieśniaka i będzie coraz mniej nas, a to przekreśla szansę na zwycięstwo
. Więc od teraz trzeba rozważyć dokładnie każdy głos
.
Ja bym głosował na JunioRa tylko nie wiadomo czy on afk czy taki cichy
@Omega zauważ że ja też nie próbuję dużo pisać kto jest według mnie jest podejrzany tylko sam odrazu głosuję więc rozumiem , że po juniorze jak już umrę ja , bo siedzę cicho i sam próbuję coś rozkminić.
Ty akurat nie.
Chodzi mi o to. Kto nie pisał wtedy w ogóle kiedy nikt nie zaatakował - ty wtedy byłeś. JunioRa wtedy, w ogóle nie było na forum. Na kolejny dzień już był i nic nie pisał, ale atak został wykonany.
Trzyma się kupy nie sądzisz?
Omega już po raz drugi próbuję ci uświadomić, że się mylisz. Vanziom () napisał, że wtedy nie było ataku, bo zabił Svizza. I tylko dlatego nie było ataku, a nie z powodu, że kogoś nie było na forum. Nie, nie trzyma się kupy. I coś mi się wydaje, że głosuję na Omegę.
Nic takiego nie pisało - Albo jestem ślepy? Która strona to była?
Strona 11 i 14 . Jak miło że czytacie co pisze
Kolejna osobą która wypadła z naszej gry z przyczyn nienaturalnych jest Svizz . Siły zła tak się z tego cieszą że dziś po paleniu urządzając imprezę i z tego powodu jutro nie będą mogły przyłączyć do siebie nikogo . Svizz był tylko wieśniakiem .
Vanziom pisał o tym 2 razy, ja tak samo, czyli znaczy, że nie czytasz postów
AA nienaturalnych ups ;D
No cóż ewentualnie wylecę z rozgrywki i kolejny wieśniak(ja) zostanie spalony na stosie wygłaszając swoje tajemnicze zaklęcia ochronne z starych zwojów prawdy.
offtop :vanziom mam takie pytanie czy w następnym sezonie dałbyś klasę dla ludzi egzorcystę ? topic - byczek nie wszyscy będą czytać wszystko od początku nie zamierzam bronić omegi no ale zdarza się pominąć lub zapomnieć postu .
Gdy skończy się ten sezon zapytam was o opinie oraz ewentualne pomysły . Mam już koncepcje na jakieś 2 inne klasy oraz zmiany w balansie frakcji ( moża ten sezon nazwać wersją Beta ) . Rexin jak coś pisz OP o co Ci chodzi z tym egzorcystą
.
Głosuje na Juniora wydaję mi się podejrzany od razu po Deimondzie jest skryty ukrywa się za głosami na innych i tyle mam do powiedzenia .
Ja też JunioRowi nie popuszczę - najwyżej będę później żałował tego wieśniaka ale skoro i tak nie chce grać to niech wyleci - jeden podejrzany mniej
Głos na JunioRa
Ja głosuję na Abraxus za słodko pisze jak by miał coś do ukrycia .
Ja głosuję na Abraxus. Powody już kiedyś podałem
DeimonD - nie zauważyłeś jeszcze, że Abraxus to kobieta...?
Sierio ?. Czy wkręta . ale głosu nie zmieniam
.