Wilkołaki&vampiry s1

mogę ci dać screana na pw :P.

Nie DeimonD, nie możesz.

Ja swojego usunąłem bo kazano :(

Nie DeimonD, nie możesz.

Bo to oszustwo nie, nie będę oszukiwał :). Aczkolwiek wilki knują przeciwko nam :). Jeśli dzisiaj padnie znowu wieśniak, wilki znowu skasują nam wieśniaka i będzie coraz mniej nas, a to przekreśla szansę na zwycięstwo :). Więc od teraz trzeba rozważyć dokładnie każdy głos :).

Ja bym głosował na JunioRa tylko nie wiadomo czy on afk czy taki cichy

@Omega zauważ że ja też nie próbuję dużo pisać kto jest według mnie jest podejrzany tylko sam odrazu głosuję więc rozumiem , że po juniorze jak już umrę ja , bo siedzę cicho i sam próbuję coś rozkminić.

Ty akurat nie.

Chodzi mi o to. Kto nie pisał wtedy w ogóle kiedy nikt nie zaatakował - ty wtedy byłeś. JunioRa wtedy, w ogóle nie było na forum. Na kolejny dzień już był i nic nie pisał, ale atak został wykonany.

Trzyma się kupy nie sądzisz?

Omega już po raz drugi próbuję ci uświadomić, że się mylisz. Vanziom (:D) napisał, że wtedy nie było ataku, bo zabił Svizza. I tylko dlatego nie było ataku, a nie z powodu, że kogoś nie było na forum. Nie, nie trzyma się kupy. I coś mi się wydaje, że głosuję na Omegę.

Nic takiego nie pisało - Albo jestem ślepy? Która strona to była?

Strona 11 i 14 . Jak miło że czytacie co pisze -_-

Kolejna osobą która wypadła z naszej gry z przyczyn nienaturalnych jest Svizz . Siły zła tak się z tego cieszą że dziś po paleniu urządzając imprezę i z tego powodu jutro nie będą mogły przyłączyć do siebie nikogo . Svizz był tylko wieśniakiem .

Vanziom pisał o tym 2 razy, ja tak samo, czyli znaczy, że nie czytasz postów

AA nienaturalnych ups ;D

No cóż ewentualnie wylecę z rozgrywki i kolejny wieśniak(ja) zostanie spalony na stosie wygłaszając swoje tajemnicze zaklęcia ochronne z starych zwojów prawdy.

offtop :vanziom mam takie pytanie czy w następnym sezonie dałbyś klasę dla ludzi egzorcystę ? topic - byczek nie wszyscy będą czytać wszystko od początku nie zamierzam bronić omegi no ale zdarza się pominąć lub zapomnieć postu .

Gdy skończy się ten sezon zapytam was o opinie oraz ewentualne pomysły . Mam już koncepcje na jakieś 2 inne klasy oraz zmiany w balansie frakcji ( moża ten sezon nazwać wersją Beta :) ) . Rexin jak coś pisz OP o co Ci chodzi z tym egzorcystą ^_^ .

Głosuje na Juniora wydaję mi się podejrzany od razu po Deimondzie jest skryty ukrywa się za głosami na innych i tyle mam do powiedzenia .

Ja też JunioRowi nie popuszczę - najwyżej będę później żałował tego wieśniaka ale skoro i tak nie chce grać to niech wyleci - jeden podejrzany mniej

Głos na JunioRa

Ja głosuję na Abraxus za słodko pisze jak by miał coś do ukrycia :).

Ja głosuję na Abraxus. Powody już kiedyś podałem

DeimonD - nie zauważyłeś jeszcze, że Abraxus to kobieta...?

Sierio ?. Czy wkręta :P. ale głosu nie zmieniam :P.