Wilkołaki&vampiry s1

Dzień 5

Na stos idzie Abraxus oraz Junior . Ostatnimi siłami wykrzyczeli . Jesteście debilami ! . Tak spłonęło 2 rycerzy .

Stan wioski:

-7 ludzi

-2 wilkołaków

it's gg przegraliśmy

Oj to mamy przesrane :P.

no nic idę pograć w osu i przemyśle wszystkie możliwe scenariusze .

Jakim cudem? jakim kur** Nie wierze.

Spalcie mnie - Stracimy wieśniaka ale większa szansa na wygraną bez moich głosów

Oddaje głos na Sentriela- Siedzi cicho i tak w ogóle pierwszy raz widzę że coś napisał (nie, nie będę specjalnie patrzał przez 18 stron żeby znaleźć twój jedyny komentarz żeby uświadomić sobie że się mylę).

Gościu codziennie coś pisze :)

Poddaje się z głosami - czekam, aż mnie zabiją te wilki ;/

Snajper, 2 Rycerzy.. Boże, przegramy to...

Wychodzi człowiek raz na imprezę a tu takie rzeczy robicie? W ogóle kto tak zagłosował, żeby 2 zginęło na raz? I to w dodatku rycerze...

Bo JunioR taki cichy i podejrzany był - dałem mu pierwszy głos, a to reszta głosowała

wczoraj nie było ataku wilkołaków. Byczsek mówił, że poszedł na imprezę. Głosuję na Byczsek

P.S Curricka też prawdopodobnie nie było, bo pisze dopiero teraz.

@up Genialne rozumowanie, tylko jebnąć w ścianę. To samo co Omega. Kogoś nie było, nie było ataku, dobra on jest wilkiem... Bez komentarza. A przy okazji byłem wczoraj, wystarczy zobaczyć poprzednie posty których chyba jednak nie czytacie ( bo po co), lepiej walnąć oskarżenie z d*py bez żadnych podstaw. Gratuluję.

Edit: A po drugie to ty oddałeś ostatni głos na Abraxus, dzięki czemu straciliśmy 2 rycerzy.

Wiem, że sentriel jest wsiokiem, a to oznacza, że musi przeżyć. Nie głosujcie na niego.

Oddaję głos na Hemesa.

@up Prześwietliłeś go czy domysły?

Prześwietliłem.

Głos na Hemesa

Głos na Hemesa jeżeli to wieś , to ty Xasarm zginiesz . ale wątpię że ty kłamiesz xasarm .

Nie wiem, czy to wieś. Wiem, że sentriel jest wsiokiem. Tyle. Jest to dla mnie jedyna pewna osoba.

ale to jak prześwietliłeś hemesa czy sentriela ? bo się trochę pogubiłem .