Pozwolicie że zakończę ten dzień wcześniej ? Bo głosów i tak nic już nie zmieni i Hames zginie , a wilkołaki już podjęły decyzję .
2000 POST f*ck YEAH !!!!
Pozwolicie że zakończę ten dzień wcześniej ? Bo głosów i tak nic już nie zmieni i Hames zginie , a wilkołaki już podjęły decyzję .
2000 POST f*ck YEAH !!!!
Tak - czyli znowu mamy faila..
Coś czuję, że to ja umrę
to zakończ go vanziomie to i tak gg
Dzień 6
Na stos idzie Hames - ofc wieśniak .
Atak wilkołaków przypada na Xasarma który ma chyba farta i wychodzi z tego cało .
Stan wioski:
-6 ludzi
-2 wilkołaków
czyli możemy jeszcze wygrać bo mamy xasarma
nie wiem jak wy, ale ja jedyne co to podejrzewam Svizza
@up
Lista Graczy:1.byczsek2.Xasarm3.Niewiara Wieśniak->Vampir4.Karthas wieśniak5.sentriel6.Budzioch wieśniak7.Zenodoros wieśniak8.Abraxus Rycerz9.nesquik Vampir10.ProGmR wieśniak11.Currick12.Hemes wieśniak13.Kakeru14.Rexin15.Misiael Snajper16.Cosiek17.Omega18.DeimonD19.Svizz20.JuniorR Rycerz
ale wtopa..Chodziło mi o Curricka.
Mnie? Nie rozumiem. Niby dlaczego?
Edit. Ale w sumie bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.
Przepraszam że się wtrącam. Omega ma bana, będzie dopiero po 22.
Spoko
Co jest? Nikt nie ma żadnych podejrzeń? Nikt nic nie knuje? A przy okazji Xasarm kiedy możesz prześwietlać? Bo wczoraj udało ci się wyjść cało, ale zapewne na tym się nie skończy, a przydało by się jeszcze kogoś prześwietlić.
Za 2 dni dopiero Dla mnie podejrzanymi są Currick, Omega i DejmonD.
To jesteśmy w przysłowiowej d*pie...
Vanziom myślę że nie jesteś tak bardzo zajęty i możesz poświęcić chwilę na dokładne przeczytanie mojego nicku.
Won, psujesz grę. Pisz w zasadach takie rzeczy.
Głos na kakeru i tyle w temacie jeżeli to nie będzie wilk to chyba się powiesze .
A z jakiej bani ten głos na mnie, huh?
i tak to gg jest , ale jednak wole wykorzystać swoje podejrzenia .
A możesz mi je wypisać? Te swoje podejrzenia?