a po co mam ci pisać ? i tak pewnie na mnie zagłosujesz . Mógłbym napisać ale nie chce mi się , może za 1 h napisze bo gram w bf3
Wilkołaki&vampiry s1
Kakeru pisze dopiero jak na niego ktoś zagłosował... Głosuję na Kakeru
Głos na Rexina, nie wiem czemu tak grasz, ale taki sposób exterminacji wilków się nie sprawdza.
@up przynajmniej pisze, ale fakt trochę dziwne.
Sentriel - błąd.
Piszę, jak ktoś wywołał moje imię, gdzieś na początku też tak się zachowywałem, może poczytasz, huh?
Głosując na mnie nic nie zyskacie. Just sayin'.
@up na mnie też najwyżej double kill będzie i tyle .
Głos na Rexina. (Jeśli jeszcze mogę) Głosujesz bez argumentów. Nie zbyt rozumiem
No dobra macie mnie za podejrzanego. Chciałbym usłyszeć chociaż dlaczego? Bo padły na mnie 2 podejrzenia i nikt się nie wytłumaczył ze swojej opinii ;x
Ja głosuję na Kakeru.Bo jak jest na niego atak to się bulwersuje.
No a dziwisz się? Jak ktoś na kogoś głosuje bez w sumie powodu to można się zirytować.
curricku drogi przeczytaj moje posty a nie tylko napiszesz że bez powodów ja głosuje .
"Głos na kakeru i tyle w temacie jeżeli to nie będzie wilk to chyba się powiesze ."
Rozumiem, że to było pewnie bardzo długo przemyślane ;x
Dzień Ostatni
Kakeru zostaje palony na stosie . Jest wieśniakiem .
Xasarm zostaje przejęty przez wilczki a mianowicie Currick`a(guru) i Byczka .
Gratuluje wygranym .
W weekend możecie się spodziewać 2 sezonu jeśli wyrazicie taką chęć .
Uwagi i podziękowania ( jeśli się takie znajdą xD ) proszę pisać na PW . Dziękuję za wspólną grę , daliście mi wiele frajdy
PS:Z Rexinem chyba nie zagramy więcej jak się poszedł powieści szkoda
currick oszust następnym razem spale cie 1 ! xD gratuluje wlg .
Ooo już. No dzięki byczek za wspólną gre po raz 2 . AUUUU
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kurde Vanziom mogłeś uprzedzić, że koniec
@up Dzięki, że mnie wybrałeś
A widzicie nie byłem zły ;p. Ha Ha ha . A każdy podejrzewał mnie od początku no nic
. Dobra dziękować za grę jak będzie 2 sezon to też zagram.
wiecie że ja mam widły jako wieśniak i radze wam wilkom uciekać ? ! a i Vanziom mnie już zapisz do next sezonu
Cieszę się że są chętni . W piontek weekendu początek myślę że będzie można wystartować , temat z zapisami stworze jutro albo po jutrze
kur.. mówiłem, że oni...
Spokojnie sentriel, bo ci żyłka pęknie
Hejce was ludzie, to już 4 sezon z rzędu w którym jestem wieśniakiem. Chlip.