Wilkołaki&vampiry s1

Witam wszystkich!

Siemka

Fakt faktem to że nie można cofnąć głosu to spore utrudnienie no ale cóż.Misiaelu mógłbyś rozwinąć swoją myśl co do podejrzeń?

Dlatego powinniśmy myśleć zanim coś powiemy. Z chęcią wysłucham Misia

misiael po zwykłym przywitaniu już ma podejrzenia ? trochę szybko ale cóż to bardzo dobrze !

To głosujmy na Misia Rexina Niewiare mnie i Omege. Jakbym byl kims z frakcji złych to bym sie najwiecej udzielał. Albo niczym miś udawał vana.

Edit : ej ale nie mieliście ucichnąć.

ok to spalmy się wszyscy ok ? xD

Chcesz mogę oddać na Ciebie czerwony głosik. Chip się ucieszy. Tylko grzecznie poproś.

Edit : Jeśli dostane niedługo warna albo bana podziękujcie chipie vanziomowi który raportuje moje dbl posty spowodowane szalejącym wi fi przez tą cholerną angielską pogodę.

To głosujmy na Misia Rexina Niewiare mnie i Omege. Jakbym byl kims z frakcji złych to bym sie najwiecej udzielał. Albo niczym miś udawał vana.Edit : ej ale nie mieliście ucichnąć.

Możesz wytłumaczyć mi sens tego postu..?

Możesz wytłumaczyć mi sens tego postu..?

Osoby które wymieniłem udzielaja sie najczesciej przez co mogą być podejrzane, gdyż na miejscu brudasów i pchlarzy tak bym robił. Z przmróżeniem oka i serdecznym tonem pytam w czym widziś problem niedowiarku?

Nie rozumiem o co mu chodziło. Sugerujesz, że dobrzy będą cicho o.O?

Wiadomości z ostatniej chwili Cosiek któremu został wylosowany Vampir będzie musiał nas opuścić z powodu problemów "internetowych" . Zaraz jeden z wieśniaków dostanie klasę Vampira .

Ciekawe czy to będę ja.

Witam wszystkich.

Przepraszam, że piszę dopiero teraz, ale rozglądałem się troszeczkę po okolicy. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie.

Po prostu ten post wydał mi się dziwny i dlatego też chciałem usłyszeć sprostowanie za co serdecznie dziękuję.

Ja chcę.

I nie nie sugeruję. Nieważne człowiek nie może pożartować bo ludzie z mentalnymi kijkami w kręgosłupie szukają dziury w niebie.

@up postaram sie pisać mniej dziwnie jak stwarza to bliżej nie określone niejasności. Nie ma za co.

No wiesz tutaj nawet mała dziura w niebie dużo może znaczyć. W obliczu tego zagrożenia co na nas spadło.

Zenodoros ludzie tutaj są wyczuleni na takie wypowiedzi. Tutaj nie ma zbytnio miejsca na żarty i trzeba parę razy przemyśleć to co się pisze, aby później tego nie żałować.

Ja tam uważam że i pijawki i pchlarze są pokrzywdzeni. No sorki wkurzylbym się jakby koleś w białym kilcie testowałby na mnie najnowszy ibuprom... ze złości dostali skrętu dna miast kiszek i tak się skończyło...

Edit : nesq słyszałem że poważni ludzie często padają łowom mutantów. Albo padają na zawał. Troche dystansu ale ok. Zachowam należytą powagę

Zenodoros proszę opanuj się trochę z pisaniem. Skup się na znalezieniu potworów.