Wilkołaki&vampiry s1

Tutaj trzeba uważać na słowa Zenodoros bo co słowo mogą cie podejrzewać powiesz tylko coś źle i bum budzisz się w trumnie

Edit misiael ma rację

Trumny nie zostaniecie przewidziane , po prostu zostaniecie spaleni żywcem .

Nie przeszkadza że się tak czasami wtrącę :) ? I nie Zenonie ty nie odpowiadasz na to pytanie .

@UP

Mi nie przeszkadza. Jak dla mnie nadaje to pewien klimat.

Nie przeszkadza , jednak powinieneś to robić tylko wtedy gdy jest to naprawdę potrzebne. Jakiś spór , ogłoszenie itp.

I pamiętaj, żeby pisać złowieszczym szeptem :D

Jestem cybernetycznym głosem w twojej głowie . Nie wiem co to znaczy szept .

a już można głosować to ja sobie wybieram środkowego o taki to los :

Chcę aby go kogut pożarł albo kura .ProGmR :P.

Mi nie przeszkadza.

@Up. Dafuq?

By oddać głos trzeba napisać to zrozumiałym dla komputera językiem . Oddawanie głosów ja wy ludzie powiadacie "z d*py" jest bardzo głupim posunięciem .

czyli takie losowanie jak miał vampirlord ?

Niektóre wypowiedzi w tym sezonie są nad wyraz emmmm dziwne?

Vampir już by pewnie rzucił kostką i na kogoś zagłosował, a tak to nie ma głosów i nie ma podejrzeń

Dobrze przepraszam za moje zachowanie pro gamerzy. Może za mało w rpg forumowe grałem ale te w realu wymagały aktywności słownej. Inaczej przejście kanałów w warhamerze nie dawało tyle frajdy.

Prosze teraz każdego o prostą odpowiedź. Jest ktoś kto kogoś podejrzewa?

Tak jestem :)

Rozwiniesz?

Rozwiniesz?

Po co? Odpowiedziałem w pełni na twoje pytanie.

-Jest ktoś kto kogoś podejrzewa?

-Tak, jestem.

Chętnie oddałbym już na kogoś swój głos;/

Ja oddam o 20. Sprawdziłem topic i uważam , że mój głos będzie trafny.

Dobrze przepraszam za moje zachowanie pro gamerzy. Może za mało w rpg forumowe grałem ale te w realu wymagały aktywności słownej. Inaczej przejście kanałów w warhamerze nie dawało tyle frajdy.Prosze teraz każdego o prostą odpowiedź. Jest ktoś kto kogoś podejrzewa?

Tu też jest to potrzebne.

@Karthas- Chcesz na kogoś zagłosować czyli? Masz jakieś podejrzenia czy po prostu ochota oddania głosu przeważa nad resztą.

Ja też chcę zrobić podobnie.