Tutaj trzeba uważać na słowa Zenodoros bo co słowo mogą cie podejrzewać powiesz tylko coś źle i bum budzisz się w trumnie
Edit misiael ma rację
Tutaj trzeba uważać na słowa Zenodoros bo co słowo mogą cie podejrzewać powiesz tylko coś źle i bum budzisz się w trumnie
Edit misiael ma rację
Trumny nie zostaniecie przewidziane , po prostu zostaniecie spaleni żywcem .
Nie przeszkadza że się tak czasami wtrącę ? I nie Zenonie ty nie odpowiadasz na to pytanie .
@UP
Mi nie przeszkadza. Jak dla mnie nadaje to pewien klimat.
Nie przeszkadza , jednak powinieneś to robić tylko wtedy gdy jest to naprawdę potrzebne. Jakiś spór , ogłoszenie itp.
I pamiętaj, żeby pisać złowieszczym szeptem
Jestem cybernetycznym głosem w twojej głowie . Nie wiem co to znaczy szept .
a już można głosować to ja sobie wybieram środkowego o taki to los :
Chcę aby go kogut pożarł albo kura .ProGmR .
Mi nie przeszkadza.
@Up. Dafuq?
By oddać głos trzeba napisać to zrozumiałym dla komputera językiem . Oddawanie głosów ja wy ludzie powiadacie "z d*py" jest bardzo głupim posunięciem .
czyli takie losowanie jak miał vampirlord ?
Niektóre wypowiedzi w tym sezonie są nad wyraz emmmm dziwne?
Vampir już by pewnie rzucił kostką i na kogoś zagłosował, a tak to nie ma głosów i nie ma podejrzeń
Dobrze przepraszam za moje zachowanie pro gamerzy. Może za mało w rpg forumowe grałem ale te w realu wymagały aktywności słownej. Inaczej przejście kanałów w warhamerze nie dawało tyle frajdy.
Prosze teraz każdego o prostą odpowiedź. Jest ktoś kto kogoś podejrzewa?
Tak jestem
Rozwiniesz?
Rozwiniesz?
Po co? Odpowiedziałem w pełni na twoje pytanie.
-Jest ktoś kto kogoś podejrzewa?
-Tak, jestem.
Chętnie oddałbym już na kogoś swój głos;/
Ja oddam o 20. Sprawdziłem topic i uważam , że mój głos będzie trafny.
Dobrze przepraszam za moje zachowanie pro gamerzy. Może za mało w rpg forumowe grałem ale te w realu wymagały aktywności słownej. Inaczej przejście kanałów w warhamerze nie dawało tyle frajdy.Prosze teraz każdego o prostą odpowiedź. Jest ktoś kto kogoś podejrzewa?
Tu też jest to potrzebne.
@Karthas- Chcesz na kogoś zagłosować czyli? Masz jakieś podejrzenia czy po prostu ochota oddania głosu przeważa nad resztą.
Ja też chcę zrobić podobnie.