Jakoś nie nawinął mi się w postach
Wilkołaki&vampiry s1
ja też szczerze mówiąc nie wiedziałem xD
Pisał chyba coś na początku tematu..
Lista Graczy:
1.byczsek
2.Xasarm
3.Niewiara
4.Karthas
5.sentriel
6.Budzioch
7.Zenodoros
8.Abraxus
9.nesquik
10.ProGmR
11.Currick
12.Hemes
13.Kakeru
14.Rexin
15.Misiael
16.Cosiek
17.Omega
18.DeimonD
19.Svizz
20.JuniorR
Czytam te posty i czytam i nie mogę znaleźć żadnego kandydata do głosowania.
Co do Karthasa, jak dla mnie gdyby był złym to raczej nie pisałby takich rzucających się w oczy postów. Chyba, że to jego sposób na przykrywkę "napisze takie posty, a oni pomyślą, że przecież zły nie pisałby tak". No cóż prawdę zna tylko on na razie.
Trudny wybór. Daruję sobie głosowanie bo nie ogarniam tego
No tak jestem. Zdziwieni?
Xasku, a czemuż to ja jestem jednym z twoich typów? To, że dziś wysłowiłem się, do tej pory, tylko raz?
Głos na Zenodorosa. Wydaje się najbardziej podejrzany.
Oddaje swój głos na Omegę - Według mnie z początku coś kręcił, a zwykle pierwsze spostrzeżenie okazuje się najlepsze.
Kolejne Podliczenie . Uczeń z mat-inf`u policzył :
3x na Karthas`a
3x na Zenodoros`a
1x na nesquik`a
1x na ProGmR`a
1x na Omeg`ę
Nie wiem sam, jesteś tylko typem, który pewnie się 100 razy zmieni. A to, że jesteś pierwszy? Chciałem zmusić Cię, byś coś napisał
Udało Ci się.
Hejce Cię, czuj się hejtowany.
@Xasarm
Zmień ten avatar bo stwarzasz pozory jakbyś coś ukrywał xD
ProGmR geniusz xD
Nie wiem czy zauważyliście ale dwóch ludzi jak na razie ma zginąć.
I są 3 możliwości . 1- obaj to potwory , 2-obaj ludzie , 3- jedno to to jedno to
Strzelam, że będzie opcja nr 3. Nie ma to tamto za pierwszym razem jak byśmy trafili w 2 to van pewnie po kryjomu zmieniłby klase jednego na wieśniaka, żeby gry nie kończyć
Głos na Zenodorosa
Po przeczytaniu jego postów wydaje mi się że jest najbardziej podejrzany z nas wszystkich .
Ciekawie. Tak myślalem że w pierwszy dzień zginę van się ucieszy
Dzień 1
Dzisiaj lud choć nie jednomyślnie wytypował Zenodoros`a na spalenie . Niestety okazał się on zwykłym choć nieco stukniętym wieśniakiem . Gdy już skwierczał na stosie ostatnimi sil wykrzyczał "Strzeżcie się albowiem hejt i trolling wynagradzany jest śmiercią"
Stan kończoncy dzisiejszy dzień to :
2 wilkołaków
2 wampirów
14 ludzi został jeszcze odjęty cosiek