Poprawka ProGmr. Misiael się z tobą nie zgadza tylko głosuje racjonalnie. Ty nawet nie masz podstaw. Po prostu nie podobają ci się jego odpowiedzi. To tak jak mi twoje.
Wilkołaki&vampiry s1
No i posypały się głosy . Uczeń z mat-inf`u policzył :
3x na Karthas`a
1x na Zenodoros`a
1x na nesquik`a
@Misiael
"po prostu sprawdziłem jego posty i to on najbardziej mi nie pasuje"
Teach me masta, bo masz podstawy, nie mając podstaw.
No i posypały się głosy . Uczeń z mat-inf`u policzył :3x na Karthas`a1x na Zenodoros`a1x na nesquik`a
Edit 1 : a mój głoś wcieło ?. . Powtórzę się ja głosuję na ProGmr.
. Już poplawiłem na red.
Kolor czerwony xd
@2UP
Przeczytaj regulamin potem głosuj.
Czemu mam ci ujawniać po czym tak wnioskuje? To sąd czy coś?
@2UPPrzeczytaj regulamin potem głosuj.
a wy na pewno wszystkie regulaminy czytacie .
@DeimonD a żebyś wiedział
"Hahaha z 2 złych będzie 4 i to w pierwszy dzieńxd "
"Lubie las i piękne dziewice. "
"Zabijać i dawać 2 stówki na świeże mięso. "
"I hate Lycans "
Istny Wampir ;d
@Misiael
Więc rusz mózgownicą i pomyśl, że ja też nie muszę podawać powodów. Niestety, jak mam podejrzenia to się podzielę, bo niczego przez nikim nie ukrywam. Sam teraz pogarszasz sobie sprawę mówiąc, że nie musisz się dzielić spostrzeżeniami. Graj sam, tak. A kto gra sam?
I mamy drugiego trolla Vampira... Oczywiście chodzi o DeimonDa
@MisiaelWięc rusz mózgownicą i pomyśl, że ja też nie muszę podawać powodów. Niestety, jak mam podejrzenia to się podzielę, bo niczego przez nikim nie ukrywam. Sam teraz pogarszasz sobie sprawę mówiąc, że nie musisz się dzielić spostrzeżeniami. Graj sam, tak. A kto gra sam?
Spokojnie przecież sam wam dałem dowody na to ,że jestem zły.Nie trzeba się zbytnio wysilać z myśleniem ,żeby dojść do takiego wniosku ,a jak już ktoś się wysili....
I mamy drugiego trolla Vampira... Oczywiście chodzi o DeimonDa
Jednej rzeczy nie wiedziałem i od razu troll .
@Karthas
Misiael: "ProGmR głosuje bez podstaw. Oddaję głos na Karthasa bezpodstawnie, mając podstawy, których nie podam, ale nie ruszę mózgiem i nie domyślę się, że ProGmR też nie musi się dzielić, pomimo tego, że jest to korzystne dla wsioków, czego ja nie robię."
W skrócie ostatnie wypowiedzi Miśka.
@2UP
"a mój głoś jest warzny bo jurz głosówałem . I z tejrze gry zrobi się offftop i nas wszyskich pobanyją
."
Ja zaś oddaję głos na Zenodoros. Wydaje mi się najbardziej podejrzany. Może taki ma po prostu styl a może za tymi wypowiedziami kryje się drugie dno. Któż to wie?
Waham się pomiędzy Karthusiem, a Kakeru. Hmmmmm...
LOL. To Kakeru jest wśród nas?
To ty o tym nie wiedziałeś ?