Wilkołaki&vampiry s3

No to się porobiło.

Ogólnie to nie uważam, że Budzioch jest wampirem/wilkołakiem. Omega z całą pewnością chciał nas w ten sposób poróżnić. W tej chwili najbardziej podejrzane jest zachowanie Misiaela i Zenodorosa. Z głosem się na razie wstrzymam, muszę przeanalizować poprzednie strony.

Za późno się dowiedziałam o nim, jednak nic straconego jutro go spalimy.

Ps, Proszę rycerza na pw, żebyśmy obgadali moją strategie obronny.

Wasze głosy , dziś raczej nie jednoznaczne:

2x Misiael

2x Zenodoros

1x Mikiusz

No to się porobiło.Ogólnie to nie uważam, że Budzioch jest wampirem/wilkołakiem. Omega z całą pewnością chciał nas w ten sposób poróżnić. W tej chwili najbardziej podejrzane jest zachowanie Misiaela i Zenodorosa. Z głosem się na razie wstrzymam, muszę przeanalizować poprzednie strony.

O to dokładnie chodzi. Misiaela również nie można wykluczyć, ale dla mnie najbardziej podejrzanym jest Zenodoros stąd mój głos na niego.

Może uda się dzisiaj spalić więcej niż jedną osobę.

Noo według mnie to nie jest, aż takim dobrym rozwiązaniem.

To będzie mogło być dla was samobójstwem .

A teraz mam do was pytanie czy jesteście za wykluczaniem z gry DeimonD`a oraz kakeru(dziś głosował ale nie licząc tego głosu tu się wypowiadał raz , ogólnie afkuje ).

Wtedy dzisiaj frakcje zła były by pozbawione prawa do przejęcia ( i tak zaczęliśmy z liczbą 16 graczy co jest małą liczbą na tą grę powinno być dodatkowe jeszcze 2 osoby)

A więc jesteście za czy przeciw ?

Wg mnie też nie. Stracicie szpiega. Ale drogs wolna.

Czemu mamy ci wierzyć , że jesteś szpiegiem?

Bo dogłębnej analizie Głosuję na Zenodorosa.

A mi nikt nie chce wierzyć :P

Mój dzisiejszy głos oddaje na Misiaela

Głosuje na Zenodorosa. Za bardzo poszedł za Budziochem , praktycznie tak jakby współpracowali.

Uwierzycie po smierci.

Vanziom zadam smierci poprzez zaczytanie mangą.

Tak to sie konczy jak sie pomaga. Juz lepiej milczec.

Abeax nie staraj sie i tak jutro cie spala. Albo miki ukaszy.

Trzymajcie sie i do zoba w next s

Wasze głosy , dziś raczej nie jednoznaczne:

4x Zenodoros

3x Misiael

1x Mikiusz

Uwierzycie po smierci.Vanziom zadam smierci poprzez zaczytanie mangą.Tak to sie konczy jak sie pomaga. Juz lepiej milczec.Abeax nie staraj sie i tak jutro cie spala. Albo miki ukaszy.Trzymajcie sie i do zoba w next s

Tak to bywa jak się za bardzo miesza.

Jakbyście trochę uważniej czytali poprzednie strony to sami byście stwierdzili , że nie ma większych podstaw do oskarżania Zenodorosa, ale jak nie chcieliście wierzyć to trudno , będzie o jedną ważną postać mniej...

Jakbyście trochę uważniej czytali poprzednie strony to sami byście stwierdzili , że nie ma większych podstaw do oskarżania Zenodorosa, ale jak nie chcieliście wierzyć to trudno , będzie o jedną ważną postać mniej...

Ja rozumiem że chcesz go bronić i w ogóle jest fajnie, ale nie możesz o tym decydować. Zazwyczaj oddany głos, równa się z tym że ma się mocne obawy co do natury danej osoby.

I się Misiek wywinie... no nic, w takim razie mam nadzieję, że nie mylicie się co do Zenka.