Wilkołaki&vampiry s3

Heh vampira powiadasz. Pozbedziecie sie tylko jednego biednego sabotazysty.

Zobaczymy. jeszcze tylko parę minut, nie lepiej się przyznać?

W takim razie przyznaje sie do tego ze jestem sabotazysta.

I po co się upierasz, dzisiaj i tak spłoniesz.

@Omega, jestem pijany jak bela i zdenerwowany, przegiąłeś pałkę.

[Duch OMEGI]

Oh Karthasie - ale ja tego nie wstawiłem, dałem to tylko bogowi vanziomowi, który wstawił to tutaj.

Przyznam jednak, że zmodyfikowałem lekko twoją wersję, która i tak by się tu pojawiła.

[Duch Omegi wraca z powrotem na trybuny obserwować dzisiejszy wieczór]

Głos na Mikiusza. Jeśli nasz "jasnowidz" się myli to jutro głosuje na niego.

to kto w końcy tworzy tą grę omega czy vanziom xD ? < pozdrowienia z piekła>

Ja jestem tu bogiem , omega pisze dla mnie teksty.

Rexin naprawde dostaniesz bana i sygny nie dostaniesz .

A ten będzie opóźniony dzisiaj bo coś robię za co bardzo przepraszam^^

Czekamy z niecierpliwością.

Uwierz mi ze troche poczekacie moze bedzie przed 23, moze.

Dzień 4

Noc zbliżała się coraz szybciej, a wszyscy żyjący zebrali się już w ratuszu aby zagłosować kto zostanie spalony tej nocy.

Ten który podawał się za jasnowidza zagłosował od razu za Mikiuszem, a reszta postanowiła mu zaufać skazując wybrany cel na spalenie.

Wiedząc, że nie ma już ratunku, Mikiusz postanowił przyznać się, że jest wampirem i odda się na spalenie.

„Nie myliliście się i w końcu zginie dziś właściwa istota – gratuluje wam rozsądnego wyboru, a zarazem dziękuję za to, że dziś w końcu zakończą się me męki cielesne i dołączę do reszty z dala od was” – To były jego ostatnie słowa przed jego wyprowadzeniem.

Był sprytny udając niewinnego idiotę lecz prędzej czy później na pewno spotkałby go ten los odrzekł jeden z zebranych.

Nikt prawie go nie pilnował podczas wycieczki na dach budynku mieszkalnego z przygotowanym sprzętem egzekucyjnym. Nie uciekł, nie stawiał oporu, dumnie kroczył do celu – do jego własnej niechybnej śmierci.

Przywiązany do pala zamknął oczy i pogrążył się w płomieniach marząc o zakończeniu tego nędznego żywota zmuszającego go do zabijania.

Kiedy upewniono się, że ciało zostało spalone, a wampir nie żyje wszyscy rozeszli się szczęśliwi, że w końcu ich głosy nie doprowadziły do śmierci niewinnego.

Większość zebranych zaufała Abraxusowi i prawdopodobnie będzie teraz kierować się jej podejrzeniami. Co przyniesie los i kto będzie następny czas pokaże.

Stan na dzisiaj:

2 wilkołaki

4 ludzi

No i brawo! Tylko teraz znaleźć wilczki i po sprawie.

Czyli jednak Abraxus się nie myliła i chwała jej za to. Teraz powinno pójść jak z płatka.

Ostatnie slowa : Nedzne pomioty ludzkie, pomioty bez serc wiedzcie, ze Dark Flame Master dopadnie was wszystkich, a Index zapamieta wasza smierc na wieki.

@UP - wracaj już na trybuny i obserwuj wydarzenia =_=

Ostatnie slowa : Nedzne pomioty ludzkie, pomioty bez serc wiedzcie, ze Dark Flame Master dopadnie was wszystkich, a Index zapamieta wasza smierc na wieki.

Zmień lekarza, ten cię oszukuje.

Duch Mikiusza : Ta zebys wiedzial ze mnie oszukuje dobra to juz ostatni nieudany troll w tym sezonie PS powodzenia sily zla Dark Flame Master czuwa.

Udało nam się pozbyć wampira, jednak nie zapominajmy, że została nas czwórka. Z pewniaków wiemy, że Abraxus nie jest wampirem. I to chyba wszystko.

Czyli mamy 5 podejrzanych. 20% szansy na trafienie. Moim osobistym strzałem byłby Mayumi, który w sprawie Mikiusza się nie wypowiadał.