A przy okazji Karthas, czemu go tak zawzięcie bronisz?
Bo przypomina mi moje zachowanie z pierwszego sezonu. Padłem na drugi dzień, bo trollowałem, a byłem tylko wieśniakiem.
A przy okazji Karthas, czemu go tak zawzięcie bronisz?
Bo przypomina mi moje zachowanie z pierwszego sezonu. Padłem na drugi dzień, bo trollowałem, a byłem tylko wieśniakiem.
WRÓCIŁEM Z WIELKIM HUKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM !
AFK bo nowy xbox, cod mw 3.. I wiecie.. : D
A WIĘC
Wtopcie mnie w temat !
@Omega "Twoja odpowiedz jest dwuznaczna.Najdziwniejsze jest to ze dostalem klase o ktorej wczesniej gadalem z Vanziomem" rozumiem, że chodzi ci o to?
@Karthas Już wcześniej pisałem, że mi też coś to zachowanie przypomina, chodzi mi o Rexina, który też wtedy pierwszy raz brał udział w grze forumowej i właśnie w ten sam sposób się wydał.
Ale ja nie gadalem z Vanziomem o tych złych tylko o OP klasie
byczsek nie chodziło o twoje wypowiedzi tylko od Mikiusza(w sensie, że jest tym, który może pokonać złych ale nie snajperem)
Raczej bym powiedzial zranic zlych ale niech ci bd PS w nastepnej grze koncze z trollowaniem Ale moze jednak nie umre i bd mieli szanse zrobic cos zlym
.....To była jego wypowiedź, ale mniejsza....
Pafełku czytaj wszystko po koleji nikt Ci streszczeń nie będzie pisał .
Wszystko super, są tu ludzie nowi , ale to nie oznacza , że nie myślą Snujemy to na razie tylko hipotezy , bo gra jeszcze się bardzo nie rozwinęła. Wydaje mi się , że sprawa z Mikiuszem jest mocno podejrzana , a zawzięte bronienie go sprawia , że jest jeszcze bardziej podejrzany
My nie wiemy czy nim jest ale biorąc pod uwagę jego wypowiedzi, można stwierdzić, że jest młodym dzieciakiem, który mówi o wszystkim co mu w ręce wpadnie
naneun sabotajuleulhaneun salamgwa jagbyeol insa dangsin-ibnida. PS to da sie przeczytac i to ma sesn.
Mikiusz na przyszłość lepiej skończ bo chyba sam zaraz na ciebie zagłosuję...
Mówiłem ze na nastepne gry koncze trollowac
Chyba zagłosuję jednak na Ciebie, bo ten troll Ci nie wychodzi
Ja głosuje na byczka. Przeglądałem strony jeszcze raz i wydaje się najbardziej podejrzany. Jednak nie skreślałbym Mikiusza. Kto wie , może by było dwóch złych na jednym ogniu?
Chciałbym zagłosować na oby dwóch - ale cóż, regulamin.. : D
A więc głosuję na Byczska, nie było mnie od wczoraj, a z tego co czytałem, wydaje mi się podejrzany, nie chcę później żałować :C
Misiaelu, a mógłbyś napisać z jakiego powodu, masz jakiś konkretny dowód czy wnioskujesz z całokształtu?
Edit: Oj ludzie, widzę ostro się na mnie zawzięli
Stan głosów :
4xMikiusz
4xByczaceq
Hmm... Obydwoje panowie są mocno podejrzani. Postawię na Mikiusza
Parę godzin mnie nie ma i taka dyskusja.
Głos na Byczsek
Po jego wypowiedziach jest najbardziej podejrzany. Dlaczego nie głosowałam na Mikiusz? Przez całą grę próbuje trollować (co mu nie wychodzi), ale wydaje się mniej podejrzany od Byczseka.