Ratujcie moi koledzy Dzisiaj otrzymalan na skajpie wirusa "hej to jest twój nowy obraz profil? -----------------------" jak ja mam sie tego pozbyc? Ciagle mi to spamuje :X
Wirus na Skype :<
Mam identycznie, na szczęście mój antywirus to w pore wykrył
Wlasnie u mnie nic nie wykryl ;<
Dej zdjęcie z procesów z menedzera zadań
Edit: No ma te zdjęcie z procesów czy ne?
To jest koń trojański.
Up a skąd ta pewność?
Gdyż kiedy mój antywirus to wykrył pojawiła się informacja 'WYKRYTO KONIA TROJAŃSKIEGO!".
Nie wiem po co Ci procesy, ale nie ma zadnych dziwnych procesów.
a jaki to antywirus?
moj anti niczego nie wykryl T_T
Mam Avast Antyvirus: Free Edition.
Avast wykrywa wirusa we wszystkim
Spam bierze się z tego, że ktoś odebrał pliczek, rozpakował i otworzył, co sprawia, że bocik rozsyła dalej.
Jeśli nie otworzyłaś pliku, który był w archiwum chyba jest ok.
To jest wirus, jak dotąd Avast wykrył mi 3 wirusy (mam go przez 4 miesiące) i 3 razy uratował mi kompa. Może po prostu to nie jest groźny wirus. Moi koledzy mają ten sam problem ze skype.
To ja Ci z doświadczenia powiem, że Avast jest do pupy. Szczerze mówiąc wszystkie darmowe antywirusy są "niedoskonałe"
Ale jeśli miałbym wybierać, to Avira jest dużo lepsza.
PS.Inb4OFFTOP Już nic nie mówię
To niby dlaczego mi wykryło wirusa, a im nie?
HAHAHHAAHAH każdemu na skype to pisze o ogólnie do każdego mówie żeby w to wejść trzeba być kretynem i idiotą !!!
Korzystacie z ubogich programów polaczki robaczki biedaczki i narzekacie ze macie wirusy lub antywiry, które sapią jak w systemie pojawi się reklamator lub antywir który nic nie potrafi wykryć bo zwczyajnie jest ograniczony bo to free wersja lub trial. Ja kupiłem full Avirę i jestem fest zadowolony i polecam...Skoro ty EvilGirl nie zamierzasz pokazywac procesów w task managerze bo juz widzisz że nie ma podejrzanego procesu to nie przyjdzie ci na myśl ze mozesz sie mylic? Polski tok myślenia jest zabójczy dla was samych i dlatego zamiast sie leczyć to kaleczycie jak i w zdrowiu tak i w komputerach.
Dobry Antywirus ci pomoże ... to wszystko.. to jest Kon Trojański, kolega miał racje. Mój kumpel przez dobrego Antywirusa se naprawił ale dużo ludzi teraz mi spamuje z tym
Jak z kolegami w szkole gadałem powiedzieli że też to dostali i wszystkie hasła do kont im pozmieniało i niektóre piliki usunęło.Trojan nie umie kraść haseł według mnie to robak.Mogę się mylić nie znam się za bardzo
Moge się mylic ale chyba kazdy robak to wirus... i na odwrot, z tym ze kazdy wirus ma swoja nazwe.
Do autora tematu: nawet jezeli cie nie stac na normalny program antywirusowy i korzystasz z takich shitow jak Avast to wiedz...ze cos sie dzieje A tak serio to płatne antywirusy mozna sobie za darmo na necie zalatwic, tylko trzeba wiedziec jak (wujek google pomoze)