Wirus na Skype :<

Ratujcie moi koledzy <3 Dzisiaj otrzymalan na skajpie wirusa "hej to jest twój nowy obraz profil? -----------------------" jak ja mam sie tego pozbyc? Ciagle mi to spamuje :X

Mam identycznie, na szczęście mój antywirus to w pore wykrył :)

Wlasnie u mnie nic nie wykryl ;<

Dej zdjęcie z procesów z menedzera zadań

Edit: No ma te zdjęcie z procesów czy ne?

To jest koń trojański.

Up a skąd ta pewność?

Gdyż kiedy mój antywirus to wykrył pojawiła się informacja 'WYKRYTO KONIA TROJAŃSKIEGO!".

Nie wiem po co Ci procesy, ale nie ma zadnych dziwnych procesów.

a jaki to antywirus?

moj anti niczego nie wykryl T_T

Mam Avast Antyvirus: Free Edition.

Avast wykrywa wirusa we wszystkim <3

Spam bierze się z tego, że ktoś odebrał pliczek, rozpakował i otworzył, co sprawia, że bocik rozsyła dalej.

Jeśli nie otworzyłaś pliku, który był w archiwum chyba jest ok.

To jest wirus, jak dotąd Avast wykrył mi 3 wirusy (mam go przez 4 miesiące) i 3 razy uratował mi kompa. Może po prostu to nie jest groźny wirus. Moi koledzy mają ten sam problem ze skype.

To ja Ci z doświadczenia powiem, że Avast jest do pupy. Szczerze mówiąc wszystkie darmowe antywirusy są "niedoskonałe" ;)

Ale jeśli miałbym wybierać, to Avira jest dużo lepsza.

PS.Inb4OFFTOP Już nic nie mówię :D

To niby dlaczego mi wykryło wirusa, a im nie?

HAHAHHAAHAH każdemu na skype to pisze o ogólnie do każdego mówie żeby w to wejść trzeba być kretynem i idiotą !!!

Korzystacie z ubogich programów polaczki robaczki biedaczki i narzekacie ze macie wirusy lub antywiry, które sapią jak w systemie pojawi się reklamator lub antywir który nic nie potrafi wykryć bo zwczyajnie jest ograniczony bo to free wersja lub trial. Ja kupiłem full Avirę i jestem fest zadowolony i polecam...Skoro ty EvilGirl nie zamierzasz pokazywac procesów w task managerze bo juz widzisz że nie ma podejrzanego procesu to nie przyjdzie ci na myśl ze mozesz sie mylic? Polski tok myślenia jest zabójczy dla was samych i dlatego zamiast sie leczyć to kaleczycie jak i w zdrowiu tak i w komputerach.

Dobry Antywirus ci pomoże ... to wszystko.. to jest Kon Trojański, kolega miał racje. Mój kumpel przez dobrego Antywirusa se naprawił ale dużo ludzi teraz mi spamuje z tym

Jak z kolegami w szkole gadałem powiedzieli że też to dostali i wszystkie hasła do kont im pozmieniało i niektóre piliki usunęło.Trojan nie umie kraść haseł według mnie to robak.Mogę się mylić nie znam się za bardzo

Moge się mylic ale chyba kazdy robak to wirus... i na odwrot, z tym ze kazdy wirus ma swoja nazwe.

Do autora tematu: nawet jezeli cie nie stac na normalny program antywirusowy i korzystasz z takich shitow jak Avast to wiedz...ze cos sie dzieje :D A tak serio to płatne antywirusy mozna sobie za darmo na necie zalatwic, tylko trzeba wiedziec jak (wujek google pomoze)