WoI - od początku :)

Witam was forumowicze!

Dzisiaj z rana postanowiłem powrócić do jednego z moich ulubionych mmosów, czyli War of Immortals. Jednakże ok. 2,5min. temu zaświtała mi idea, aby do gry sprowadzić jeszcze jedną/dwie osoby/ę, i zagrać razem :) (bo wiadomo, w grupie raźniej).

Jednak, nie chcę mi się już męczyć mojego starego dziewięćdziesięcio-levelowego Magusa, i zagram od nowa.

Chętnych do gry zapraszam na priwejta, bądź na numer gg który brzmi następująco - 39248984.

*Zamawiam Harbinger'a.

Ja byłbym chętny ale w Woia grałem bardzo mało, natomiast na BoI 86 Slayer. I tu pytanie jak z populacją na serwach i czy IM = P2W?

Miec taki lvl i grac od nowa zeby znowu dzien w dzien robic to samo.

Masochista jestes ;)

No niby tak, ale ostatnio grałem w to może rok temu, a mag mi po prostu zbrzydł :D.

@brejdak, populacja trzyma się wysoko, P2W to niestety standard u PWE.

Ja grałem w battle of immortals, ta gra jest podobna do niej?

W mechanice to samo, tyle że masz więcej klas, skilli, instancji, ogólnie rzeczy do robienia ^^.

Zastanowie się jeszcze, a ceny IM'a w $$ duże są? Jeżeli bym grał to Ranger

Jesli chcesz pograc dla funu nie potrzeba Ci IS :> a jesli dazysz zeby byc koxem to i tak nie bedziesz,bo juz ludzie maja za dobry gear hah ;p(za duzo kasy wydali) a lvl pozniej sie wbija tak,ze ....w kolko robisz to samo,monotonnosc woi jest przygnebiajaca,niestety ;d

Na którym serwerze będziecie grać? I co będzie lepsze Duelist, Heretic czy Paladin. Miałem Harbringera na 55lvl i Magusa na 63lvl ale chętnie pogram od nowa.

Tam zadnego paladina nie ma?O.o Pomyliles z champ chyba ale ok ;p a co do tych 3 klas to zalezy co lubisz :> duel moze tankowac i byc dps jednoczesnie,hrtc jest pro,bo jego heal jest op :P a champ jak to champ,pelno hp i defa ;p

Raczej na europejskim. Co do tych klas, zależy co wolisz w pt robić ^^.

Decydujta się tam :)

Spoko pomyliło mi się. Dobra już tworze postać jeśli mi się spodoba to pogram dłużej, może założymy gildie?

Edit@ Nick HeavenSword, server EU, klasa Champion

Zagram chętnie z wami, ale uprzedzam, że jestem żółtodziobem co do tej gry więc nie spodziewam się małej pomocy od was ;p

Jeśli chodzi o komunikację głosową to TS czy Skype ?

Zainteresowanych zapraszam na podane w poście głównym GG ok. godziny 21, w międzyczasie pobierać client'y. :D

Kurde, na razie gram w "małe strzelanki", czyli nic co mnie na dłużej wciągnie. Miało się w WOI slayera 91, ale zacznę od nowa prawdopodobnie "heretykiem". 14 wyjeżdżam na 2 tyg. więc mam nadzieję, że udam mi się wbić około 75lvl :)

EDIT zaczynam w poniedziałek wieczorem :)

Hmm a to ma wbudowanego jakiegos BOTa? Bo cos tam czytalem ,ze niby ma :P

Ma, ale z pewnymi ograniczeniami, tzn. masz taką jakby energię, która wyczerpuje się podczas jego używania, tak więc bot nie może stać 24h/7 :)

@

Niedzio dodaj mnie na skype, xas3arm

@Xasarm

No to sie ciesze :D Bo nie lubie gier gdzie expienie polega na wlaczeniu kompa i odejscia xD

A wymagania naprawde sa takie dosc niskie jak pisza :P? Bo jak tak patrze, to grafika nie jest jakas straszna :P

No to chyba sobie sciagne i sprawdze :D

To jeszcze jedno pytanko - rozumiem ,ze z tego sciagac :D? http://woi.perfectworld.com/

To ja też się pisze, o 21 startujemy ?

Najs, tak z tej strony ściągaj

Tylko z gory mowie ,ze jeszcze nigdy w zyciu w to nie gralem :P Tak samo jak w BOI :P