Tak, ok. 21 startujemy, chętnych (jak już wcześniej mówiłem) zapraszam na GG gdzieś tak o 20:30 ^^, tymczasem lecę grać w kosza.
WoI - od początku :)
To kto kim chcialby grac ?
PS. Typowym healerem jest Heretic czy Enchantress?
A wymagania naprawde sa takie dosc niskie jak pisza ? Bo jak tak patrze, to grafika nie jest jakas strasznaTak, wymagania są takie LOW, u babci grałem w WOI na kompie z Celeronem 2.8ghz, 512mb RAM i 512mb kartą graficzną na medium, tak więc wymagania niewielkie, a gra wyśmienita
Tez chetnie dolacze do wspolnej gry nik ten sam classa ranger lub cheretic. Zalatwcie jakis ts3
TS3 by sie jakis przydal ,albo inny program wtedy osoby, ktore w to graly moglby pomagac
Cos duzo ludzi chereticami chce grac ja sie zastanawiam miedzy nim (wtedy poszedlbym w typowego healera) albo champion i tank
Jak nikt nie będzie grał jakimś DPSkiem to zrobię magusa, albo berzekera. Wyobrażam sobie party 3 heteryków i tank A dps gdzie? W d*p..ekhem.. poszedł sobie.
Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ;d znajac zycie duzo ludzi teraz pisze ,a o 21 nie bedzie nikogo
To ja robie rangera ale bede mogl grac za 1.5h sciagam gre. Hmmm 3 hrtc i tank to najlepsze pt do pvp hehe ;]
Ja bede gral pewnie od tej 21, potem o polnocy spac, bo jutro znowu praca -.-
Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ;d znajac zycie duzo ludzi teraz pisze ,a o 21 nie bedzie nikogo
Dzisiaj to jak ściągnę grę na złomek(nie mój) przed 21 to będzie ok.
BTW dodajcie mnie na GG bo tylko naszego założyciela tematu mam
ts3 ts-poland.eu 5 kanal publiczny wbijac kto chce grac na razie wystarczy
Zapraszamy na TSa, ktorego podal KiriFuda
"ts3 ts-poland.eu 5 kanal publiczny"
Jeżeli chodzi o DPS to ja gram Rangerem
to bedzie 2 rangerow dawaj na tsa ts-poland.eu
Sorry że mnie długo nie było, ale zagrałem się trochę w kosza ^^.
Można jeszcze się przyłączyć?
Ja też bym się dołączył, już ściągam WOI:P
Zapraszamy wszystkich Aktualnie niektorzy z nas siedza/siedzieli na TSie podanym pare postow wyzej
A co mi tam, wracam do gry .
Będę grał harbingerem albo duelist'ą.
WOI GENESIS 100x rate. Jedynie gdzie sie oplaca w to grac..