WoI - od początku :)

Tak, ok. 21 startujemy, chętnych (jak już wcześniej mówiłem) zapraszam na GG gdzieś tak o 20:30 ^^, tymczasem lecę grać w kosza.

To kto kim chcialby grac :D?

PS. Typowym healerem jest Heretic czy Enchantress? :P

A wymagania naprawde sa takie dosc niskie jak pisza ? Bo jak tak patrze, to grafika nie jest jakas straszna
Tak, wymagania są takie LOW, u babci grałem w WOI na kompie z Celeronem 2.8ghz, 512mb RAM i 512mb kartą graficzną na medium, tak więc wymagania niewielkie, a gra wyśmienita :)

Tez chetnie dolacze do wspolnej gry nik ten sam classa ranger lub cheretic. Zalatwcie jakis ts3

TS3 by sie jakis przydal ,albo inny program :D wtedy osoby, ktore w to graly moglby pomagac :D

Cos duzo ludzi chereticami chce grac :D ja sie zastanawiam miedzy nim (wtedy poszedlbym w typowego healera) albo champion i tank :D

Jak nikt nie będzie grał jakimś DPSkiem to zrobię magusa, albo berzekera. Wyobrażam sobie party 3 heteryków i tank :D A dps gdzie? W d*p..ekhem.. poszedł sobie.

Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ;d znajac zycie duzo ludzi teraz pisze ,a o 21 nie bedzie nikogo :P

To ja robie rangera ale bede mogl grac za 1.5h sciagam gre. Hmmm 3 hrtc i tank to najlepsze pt do pvp hehe ;]

Ja bede gral pewnie od tej 21, potem o polnocy spac, bo jutro znowu praca -.-

Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ;d znajac zycie duzo ludzi teraz pisze ,a o 21 nie bedzie nikogo

Dzisiaj to jak ściągnę grę na złomek(nie mój) przed 21 to będzie ok.

BTW dodajcie mnie na GG bo tylko naszego założyciela tematu mam :)

ts3 ts-poland.eu 5 kanal publiczny wbijac kto chce grac na razie wystarczy

Zapraszamy na TSa, ktorego podal KiriFuda :D

"ts3 ts-poland.eu 5 kanal publiczny"

Jeżeli chodzi o DPS to ja gram Rangerem

to bedzie 2 rangerow dawaj na tsa ts-poland.eu

Sorry że mnie długo nie było, ale zagrałem się trochę w kosza ^^.

Można jeszcze się przyłączyć?:)

Ja też bym się dołączył, już ściągam WOI:P

Zapraszamy wszystkich :D Aktualnie niektorzy z nas siedza/siedzieli na TSie podanym pare postow wyzej :D

A co mi tam, wracam do gry :D.

Będę grał harbingerem albo duelist'ą.

WOI GENESIS 100x rate. Jedynie gdzie sie oplaca w to grac..