WoI - od początku :)

Ja już gram, siedzę cały czas na ts jak coś nick: phenomenka Heretic

Jakby ktoś potrzebował to mam do oddania cały stash SG 60. IGN: Siron

Widze że na ts na tym 5 kanale siedza inni też ludzie często także zapraszam na mój ts:192.166.219.41 Kanal: U infiego pw:woi :)

to oficjalnie na którym tse gracie >?

grałem dawno rangerem , chętnie od nowa przycioram kimś innym :) Zasysam

Zapraszam wszystkich grajacych na kanal Ifiego 192.166.219.41 haslo: woi

Proszę o pomoc.

Pobrałem , zrobiłem Magusa.

I jedyne czego nie ogarniam , to to , że skille atakujące trzeba samemu przyciskać na klawie , bo jak zaatakujemy np. skillem pod 1 , to potem i tak nawet jak się naładuje to postać bije z normalnego ataku , tak samo jest nawet jak dostałem 2 skill. Czy jest na to rada?

podzielę się skromnym zdaniem, jako gracz, który wbił 108 lvl

bez gildii, bardzo dobrej, ogarniętej i topowej gildii nic nie zrobicie

i przygotujcie się na dzienny maraton: dragon scale, paladin, questy, gildiowe questy, quiz o 19 czy 20, PvP i Eventy

Ja gram i tak tylko żeby się nie nudzić^^ Nawet dwie osoby stąd nie wytrwają nawet do 85lv. razem. Ja pewnie skończę na 80lv.

Ja(nie wiem jak inni) chcę pograć dla funu i zobaczyć co PW zmienił podczas gdy normalnie grałem :)

Zawsze przyjemniej jest grać i rozmawiać z kimś niźli napier**ć levele na poważnie :)

@guru, można i tak, ale można też zmyślniej jak np. mój brat, który od 90lvla expił za pomocą cotygodniowych paczek Return of Warrior (?) które dają dosyć pokaźne ilości expu, teraz ma 101 a od kilku/nastu miesięcy nie zrobił żadnego eventu :).

Ja na razie nie mogę ostro no-lifić bo mam kilka spraw, ale od ok. środy będę grał ,,regularniej,, . :)

Ponawiam pytanie.

Proszę o pomoc.

Pobrałem , zrobiłem Magusa.

I jedyne czego nie ogarniam , to to , że skille atakujące trzeba samemu przyciskać na klawie , bo jak zaatakujemy np. skillem pod 1 , to potem i tak nawet jak się naładuje to postać bije z normalnego ataku , tak samo jest nawet jak dostałem 2 skill. Czy jest na to rada?

No to chyba logiczne, że za każdym razem musisz wybrać skill, żeby go użyć 0_o

Gramy na moim ts, na tym publicznym ciągle ktoś wbijał nie wspomnę o dzieciach :D

192.166.219.41 Channel: U Infiego pw: woi

Zapraszam

Witam was forumowicze!

Dzisiaj z rana postanowiłem powrócić do jednego z moich ulubionych mmosów, czyli War of Immortals. Jednakże ok. 2,5min. temu zaświtała mi idea, aby do gry sprowadzić jeszcze jedną/dwie osoby/ę, i zagrać razem :) (bo wiadomo, w grupie raźniej).

Jednak, nie chcę mi się już męczyć mojego starego dziewięćdziesięcio-levelowego Magusa, i zagram od nowa.

Chętnych do gry zapraszam na priwejta, bądź na numer gg który brzmi następująco - 39248984.

*Zamawiam Harbinger'a.