Wolna Wola!

Dobra nie wiem co się ze mną stało ale jakąś Reinka-coś tam przeszedłem normalnie i postanowiłem zrobić wam taki temat gdzie dajecie co popadnie :P Możecie dublować posty - spamować itd... Jednym słowem Władza Administratorów ani Moderatorów ani moich upierdliwych komentarzy tu nie sięga ^^ Pozdro! :P

Ino przydałoby się zrobić tak jak jest w "Przdstaw się!" że posty się nie naliczają.

To ja moze zaczne :)

Czy sa gry na ktore czekacie z wielka niecierpliwoscia? :D ja osobiscie czekam wrecz doczekac sie nie moge tej o to gry

Fallout 3 :)

http://www.youtube.com/watch?v=Y_hq7cRTD0A

http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=4954

zawsze bylem fanem tej gry baaa nawet bardzo wielkim fanem. I zawsze mnie inspirowalo jak by wygladal swiat Fallouta w 3 wymiarach i musze przyznac ze wyglada calkiem w odpyt :)

jest jeszcze cos na co czekam nawet bardziej jest to Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=4951

Jest to gra przy ktorej spedziłem spoooro czasu wrecz mozna powiedziec ze stracilem mlodosc :D bo kiedy ona byla na topie to ja pisalem mature :D 1 czesc Operation Flashpoint wprowadzila w swiat MP misje zwane Cooperative (COOP) nie kiedy 1 coopa rozwalalo sie nawet pol nocy :D ehhh te piekne czasy :D

Hmm... Ja niestety na nic nie czekam bo... i tak mi nie pójdzie :) Moja maszyna już dosyć leciwa niestety, toteż mogę grać w gry sprzed roku maksymalnie... No i MMORPG oczywiście. Co do Fallouta - wszyscy mi o tym mówili. Więc gdy w "Wyborczej" dawali gry min. Fallout i Fallout 2, to bez wahania kupiłem. No i się trochę zawiodłem. Myślałem że będzie szybka akcja, a tu - niestety... Ale najbardziej odepchnęła mnie grafika - zaraz powiecie że przecież ja kocham 2D. Ależ oczywiście, że kocham! Ale to jest 2D, które chciałoby być 3D ale nie było jeszcze takich możliwości... Kiedyś jeszcze na pewno spróbuję - po prostu do tego nie dorosłem :(

Aj, przypomniało mi się. Jednak na coś czekam - StarCraft II i Diablo III :) Tak, te gry bez wątpienia przejdą do historii. Ba, już przeszły! Bałem się tego że D3 będzie w 3D. I jest w 3D. Ale jest to zrobione po mistrzowsku i wygląda jak ręcznie malowany artwork. Jak to zobaczyłem to się zakochałem :) Takie 2D zawsze ujrzeć chciałem. A tu mistrzowie z Blizzarda zrobili coś niemożliwego - piękne 2D przynieśli do 3D z zachowaniem tego co mi się najbardziej w 2D podoba :)

Nooo fallout mial to do siebie ze byl zawsze gra turowa wrecz taktyczna. tylko musisz pamietac ze 2 czesc ma juz swoje lata 9 czy 10? Nawet sam nie wiem. W sumie nigdy nie mialem nic przeciwko grafice w fallout mnie bardziej inspirowala fabula. To chyba DA BEST gra ktora tak ukazuje postapokaliptyczna wizje swiata po zbombardowaniu go niukami :) Wczucie sie w klimat (mowie o 1 czesci) osoby ktora urodzila sie w bunkrze nigdy nie widziala swiata a musi wyjsc z niego bo od tego zalezy byc albo nie. No poprostu cos pieknego. A w 2 ktora niby sie dzieje 70 lat po 1 czesci. I motyw z nawiazaniem do 1 czesci gdzie jest pomnik w miescie bohatera z 1 czesci. NO I OGOLNIE mutanci, popromiency, alieny, ghole, i inny syf ktory by nas zaciukal tylko po to by dostac troche kasy :) ehhhh :D

Co do D3 faktycznie wyglada miodnie. Ale zawsze wolalem Baldursy od Diablo :) No ale zobacze co teraz wymyslili :) Co do StarCrafta na bank bedzie mial sporo wspolnego z WarCraftem. tez to bedzie RTS z domieszkami RPG'a

A mi się grafa w D3 nie podoba. Nie dlatego, że złe ujęcie, nie dlatego że w większości rysowana - to są plusy. Ale grafika zaczyna przypominać tą z WarCrafta, a ten cukierkowy świat w ogóle nie pasuje do mroczności D3. Widziałem pokazówkę... bohater idzie sobie lasem, kolorowo, pięknie, jesień... nagle mu wyskakują Zombie z ziemi i w takim kolorowym lesie pojawia się coś zupełnie przeciwstawnego, kontrastującego, jakby wyrwanego z kontekstu. To jest minus.

O fjaine :} brazdo mi sie pdoba ten tmaet. Bwaro!

@Kozak - przez półtorej godziny rozmawiałem z kolegą o grafice w D3. On mi pokazywał wszystkie te argumenty, które ty mi tu pokazujesz. I w pełni się z nimi zgadzam! Grafika jest piękna, no ale, właśnie... Zbyt sterylna... Za mało mroku, zła, tak jak to było w poprzednich częściach. Nie ma się czego obawiać - Blizzard na pewno gówna nie wypuści, dodadzą trochę krwi na podłodze, dorzucą trochę szarości i gra będzie rządzić :)

Ja osobiście za falloutem nie przepadam :P

Gram w Metina, jako że od niedawna to jeszcze mi się podoba xD. Ale mam coś na wypadek jak by mi się znudził.

[ Dodano: 2008-07-23, 15:32 ]

A dokładniej to Talisman Online gra w to ktoś? :P

Ja grałem, nudne jak flaki w oleju no i jeszcze troszkę ^^

to rozumiem jest legenadrny temat z forów o nazwie :pierdolnik bąz spam:P?

Robisz tu co chcesz :P Morzeż walidź błendy ortograwidżne i reszta co dusza zapragnie ;P

to rozumiem jest legenadrny temat z forów o nazwie :pierdolnik bąz spam:P?

Mozesz nawet dymac panieke na klawiaturze i to co sie odcisnie z jej tylka mozesz tu wyslac :D

Jak kogos obrazilem to sorry :)

BTW: Dzis w mielnie bylem no normalnie takie towary tam chodza ze masakra tak po 90kg i 40 lat :D HAHAHa :D

Remake niestety musze cie zmartwic ale ch*j pisze sie przez ch:D

Mr.Haniu chyba Cie zle zrozumialem :P mowisz o przeniesieniu (w Diablo) 2D do 3D ? przeciez Dialbo zawsze bylo 3D ? chyba ze zle zrozumialem :P ?

Ja grałem, nudne jak flaki w oleju no i jeszcze troszkę ^^

Dokladnie xD! Ja terz gralem! Takie nódne rze mi sie po dwuh sekóndah znódzilo!!!

PS. jak dobże narobic trohe bleduw!

Ach, aż mnie to boli jak to widzę... No ale cóż! Powiedziałem, że nic nie mogę zrobić...

Wydaje mi sie ze KUbonapisal tak specjalnie bo nieda sie tylu błędów naraz przez przypadek zrobic:)

//R3m4ke

Czytanie ze zrozumieniem się kłania... ;)

@Salek - teraz to ja Cie chyba nie zrozumiałem. A co do wymiarów Diablo to zarówno pierwsza, jak i druga część były w 2D.

hmmm gralem w to za malolata (11lat) i ja myslalem ze to jest 3D ? wiec zwracam honor :) ale widze ze mamy cos wspolnego poniewaz ja sam nie mogesie takze doczekac D3 :)