Wolna Wola!

W diablo zawsze kamera byla izometryczna no i 2D. Ja nie wiem Pamietam jak w liceum ludzie sie jarali diablo na battelnecie :) mieszali godzinami w to.... A gra byla naprawde srednia. Byla to typowa lupanka i gra na nabijanie lvl. a jak kazali przechodzic TO SAMO 3 razy by na Singlu zrobic ten 8x lvl BOZE!!! To jakas makabra byla :D

BTW: Dzis dostalem mandat 300zl za szybka jazde.... ktos chce zaplacic za mnie ? :D

//R3m4ke

Hahaha - nie mogłem się powstrzymać xD

Ja czekam na Diablo3 i Fallout 3 z jednego powodu, Jak tylko te gry weyjdą bede mógł jezdzic jak po burej suce po tych wszystkich co tak sie nimi zachwycali jeszcze przed premierą. Gatunek h'n;s to juz przezytek tym sie mozna podniecacv mając 13 lat. Fallout zas jest robiony przez Bethesa autorów 'genialnego" Obliviona wiec trzeba dodawac cos wiecej? chyba nie....

ps> W czasach gier typu Gothic, Mass Efect, Wiedzmin czy chocby 2 Worlds w swiecie RPG niema juz miejsca na gry typu kliknij 1000x/minute, h'n's zegnam ozieble:)

ps2. Da sie tu wogole dodac avatara z twardego dysku?

Haa, i tu się panie broda81 bardzo mylisz! Nikt właśnie nie robi dziś h'n's. Dlatego właśnie jest na nie zapotrzebowanie. Diablo przeżytek? 3 moich kolegów kupiło ostatnio oryginalne Diablo 2, żeby sobie na BN pograć. Fallout 3 przeżytek? On ma mieć mnóstwo innowacji, zupełnie inną kamerę, czytałem że ma być to wręcz turowy szuter (albo coś w tym klimacie). Skoro nikt tych gier nie chce, bo nikt 'nie kocha h'n's'' to czemu wszyscy się tym tak jarają? Wszyscy czekają na D3, jak myślisz - czemu? Ano właśnie po to, żeby kliknąć to 1000x/minutę.

Powiem ci czemu wszyscy czekają na d3. Wreszcie pierwszy błąd blizzarda i on własnie jest w drodze. POza tym Diablo jest legendą(osobiscie uwazam ze h'n's na dlugi czas zniszczylo gatunek cRPG). Co do fallouta chyba mnie nie zrozumiales, ja wrecz marze o tym zeby F3 zaistnialo ,ale jesli robi to Bethesda. Sry dam sobie ręce i nogi obciąć ze stalker jest bardziej falloutowy niz fallout3

to nie bedzie blad blizzarda i przekonasz sie o tym juz niedlugo ;) gatunek gier h'n's narodzi sie na nowo ^^

to nie bedzie blad blizzarda i przekonasz sie o tym juz niedlugo gatunek gier h'n's narodzi sie na nowo ^^
zgadzam sie na 100% z Salkiem

Na D3 czekaja glownie fani Diablo... z tego co czytalem na forum blizzarda spooro osob sie zawiodla po filmikach przez nich prezentowanych. Za to StarCraft 3 Ooooo ludzie temat o nim ma ponad 240 stron :D.

PS: I wcale im nie chodzi o h'n's' tylko o to ze graficznie straci urok arecz kolorowa graficzka bedzie porazka tej gry. Zreszta HellGate: London. Byl czy jest to DIablo 2,5 i co? Bylo o nim glosno przez hmmm tydzien? I przeszedl bokiem :)

CO do fallouta. Z tego co ja widzialem to Stalker przy nim to bedzie mala kupka :) Sam silnik graficzny i Los Angeles po wojnie atomowej wyglada poprostu powalajaco. Ale faktycznie sam widok FPP i TPP troche daje do myslenia. Czy zchowa sie klimat. Takie czasy by nagonic nowosci komputerowe nie mozna myslec o kultowych podejsciach.... tylko o nowych.

Najbardziej to czekam na Spore i BattleField Heroes.

Na D3 w sumie też czekam, ale na 100% mi przecież nie wejdzie.

Spawn, te filmiki to była dopiero pierwsza zapowiedź tej gry. Pokazali to po to aby fani mogli wytknąć im błędy. Teraz goście z Zamieci będą się starali dogodzić wszystkim fanom. Co do Hellgate London - tej gry przecież nie tworzył Blizzard :) Odłam Blizzarda - prawda, ale nie Blizzard... Blizzard nie wydał jeszcze nigdy gry, która nie stałaby się legendą. Teraz miałoby być inaczej? Wątpię!

Ja czekam na Diablo III. Strasznie jestem ciekawy jaki tym razem będzie :D Diablo II też niezłe, no ale ile można grać w to samo... W Fallouta w sumie też grałem jak byłem mniejszy xD Ale pamiętam, że jakieś zatrudne było :P

ej jak to jest wolna wola to dlaczego usuneliscie moj post? :evil:

zapraszam do grania w lost-zagubieni,kliknijcie w baner i sie rejestrujcie ;-)

ja go usunalem, zapomnialem ze to hydepark ;] zreszta Twoj post byl nie na temat to po 1 a po 2 propagujacy gre...i prawdopodobnie gdy ktos kliknie ten baner dostajesz jakies profity wiec radze juz nie pisac postow tego typu...

wracamy do dyskusji ktora sie wszczela ;P

//R3m4ke

Kiedyś mówiłeś, że zajmujesz się tylko Wydem... Więc nie mieszaj w moim rewirze...

By Salek

ta, ale mam doswiadczenie jako moderator i jestem moderatorem calego forum wiec czuje sie odpowiedzialny za niektore rzeczy... i bede sie mieszal jak Ci sie cos nie podoba to pm Chmarus i wytykaj moje 'w mieszania sie' pozdro i chill out...

//R3m4ke

A ja mam prośbę - świeć przykładem dla innych i używaj polskich znaków ;-)

Moja poprzednia wypowiedź miała być żartem ale nie wiem dlaczego emotka się nie zapisała :P

btw. Jak ty się dostałeś na Moda? :P Zawsze mnie to interesowało... ^^

1. Ja popieram Salka reklamy gier, nawet w takim temacie to rzecz wkurzająca i nie potrzebna. Tylko zaśmieca forum. Ale ja nikomu nie rozkazuje, nie wtrącam się to tylko moje zdanie!

2.Lost-online? :shock: Strasznie wyświechtany pomysł na grę.

Czytałem w CD-action o diablo ba być to najlepszy Hss w historii wiadomo 3D i wo ogóle niestety data produkcji nie jest wiadoma lecz blizard mówi że będzie w 2009 roku zgodzę sie z dwoma opiniami Kuboxa i Salka bo nienawidzę gier reklamowanych przez kogoś :!:

[ Dodano: 2008-07-30, 07:45 ]

aha a co do grafy to w D3 na początku jest pięknie potem sie robi mroczniej i straszniej i tak powoli sie gdzieś zagłębiamy a tu nagle haps ni z tego nie z owego nam potwór wyskakuje

k**wa ale mnei denerwują GMowie w LC :-x :-x

Tak kasy wyzyskują że bez pieniędzy w to grać się nie da :-x :-x

Zasrane kwasigrochy z d*py wyjęte węże pierolone pryncypały biedaki zasrane łoniaki mamuta :-x :-x

Dzięki za ten temat mogłem nareszcie wyrazić swoje utrapienia :mrgreen:

A wracając do diablo 3 To czy blizzard kiedy kowlwiek zrobił jakiś syf ? Nie i jestem pewnien że task zostanie

....Gzekzułka :D

To temat R3m4ke'a, a on już tu nie rządzi więc spokój mi tu ^_^

Uważaj Hania - ja jeszcze wchodzę na forum ;-)

Tak blizzard zrobil syf

Diablo jeden i dialblo2 gtry ktoore zabily cRPG

Hehehe, co za topic: d

można wszystko?

-to powiem że zaj**iście..!

Hehehe, co tam powiecie? xD