Wolna Wola!

Tak wtemacie chcialem powiedziec ze Warszawiacy to ch*je.

Najgorsi gracze z duzym prawym bicepsem bo tylkajedna ręka dla nich jest wazna.

Onanisci.

Teraz jak zawszezapraszam do shaiya, serv teos no brandzlowanie just granie

Jee a ja nigdy nie chwaliłem się moją złotą kolekcją fantasty, aż do teraz :D:D

p9300001nl9.th.jpg

Robimy konkurs :D - bez nagród ;>

Ktoś ma więcej? :P

Uuu, słabo, tylko 3 książki Sapa :D I choć masz kolekcję ISA to nie widzę książek z cyklu M:tG :P myślę że bym cię pobił, tylko muszę sie nauczyć obsługiwać nowy aparat :D

oooo broda teraz mogę cię dorwać; P

wiesz może jak rozwijać dobrze skille Fighter z Duelami...?; p

Uuu, słabo, tylko 3 książki Sapa I choć masz kolekcję ISA to nie widzę książek z cyklu M:tG myślę że bym cię pobił, tylko muszę sie nauczyć obsługiwać nowy aparat

Sapkowskiego przeczytalem tylko nie mam wszystkich ksiązek :P - nie czułem jakiejs potrzeby. A z wyd. ISA to lubie tylko Drizzta ;P

czekam na

diablo 3

gothic 3 forsaken gods

nfs undecover

fallout 3

[ Dodano: 2008-10-01, 11:22 ]

metin 2 to najgorsza gra

fajnie się rymuje

Pójdę do empiku, zrobię zdjęcie szafki i proszę :-P

Ku*** to nie chat damian. Chcesz się wyżalić z nudów to zapraszam na zal.pl

nuudy

cos w tym jest :D

Znalazlem bardzo ciekawy opis typów forumowiczów ,polecam przeczytać:)

http://trole.joemonster.org/?troll

Nic dodać nic ująć : )

http://trole.joemonster.org/?troll=admin :smiley:

Mój post poniżej proszę usunąć bo jeden pod drugim stoi

co ci stoi to twoja sprawa , jastaram sie zeby nie tylko posty mi stały ale jak tak wolisz :P

ps. No wolna wola nie:P

//broda nie mamy zamiaru wdawać się w tajniki twojej fizjologi. Pamiętaj, że na forum przebywają także dzieci. ;-) - R3m4ke

WOLNA WOLA STOP Z DEMOKRACJĄ ROZPOCZNIJMY REWOLTE STOP Z DEMOKRACJĄ ROZPOCZNIJMY REWOLTE STOOOP Z CZARNYMI POPIERAJCIE RASIZM !! OOOOOOOOOOOO

Dobra nie wiem co się ze mną stało ale jakąś Reinka-coś tam przeszedłem normalnie i postanowiłem zrobić wam taki temat gdzie dajecie co popadnie :P Możecie dublować posty - spamować itd... Jednym słowem Władza Administratorów ani Moderatorów ani moich upierdliwych komentarzy tu nie sięga ^^ Pozdro! :P